- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Gyuri27 #51314 üzenetére
Cuki, hogy egyből megy a terelés, ha kényelmetlen szintre jut a diskurzus ;p
Azért gondolom az evidens, hogy ha valami törvényt sért, az ellen teszünk, ill. az ÁSZF is elég egyértelműen leírja, miért is tartozunk felelősséggel valójában.
Mondjuk azt nem írja, hogy jeles főmegmondóként mikor kell visszavenni a moderáció ekézéséből, ami egyébként érted is van. Azt igazából érezni kellene.. -
-
Speed®
titán
válasz
Gyuri27 #51303 üzenetére
Adminként az érdekes lenne..olvasom, de már nem vicces. Igazából nem ér célt úgysem :S Dühöngés->kínos mosolygás->minden változatlan a piacon, hisz a célszemélyek nem olvassák. Szerintem ugorj neki privátban rendet tenni a fejekben, keress fel minden lidércet és világosítsd fel, mennyit ér a motyója, hogy szép új világ jöjjön. Aztán majd mesélj, mire jutottál, ill. milyen új szavakat tanultál.
-
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #51282 üzenetére
Volt rx480-am pár éve, állítgattam én feszt, jobb lett valamivel, de így is többet fogyaszt
@koko52 magyarország és nyugat európa 2 külön világ. Ott törvényileg nem lehet újraértékesíteni újként, amit már használtak.
Sok magyar cég foglalkozik ezzel. Megveszik a visszaküldött cuccot olcsóbban és itthon értékesítik újra.
Pl tomitv kft -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #51262 üzenetére
De jó gúnyolódni.
37 éve foglakozok számítástechnikával, 1980-as évek elején már gépi kódban írtam demókat C64-re, amivel országos versenyeken is dobogós helyezéseket értem el, lassan 16 éve vagyok hardveraprón, már a p3, p4 cuccaimat is itt adtam el. [link]
[link]
Itt 291 dolgot adtam el, 153-at vettem. Sokan nem is értékelnek, szóval plusz 50%-ot nyugodtan rá lehet számolni.
A Számtech gyűjteményem folyamatosan bővítem, így ebay-en és több más portálon is aktívan nyomom.
Szóval úgy érzem, van némi rálátásom a használtpiacra, ingatlan és IT esetben is.
De biztos én vagyok a hülye, és a hülyék szerencséje velem vanNeked eladóként nincs értékelhető eladásod, és pár dolgot vettél.
De megmondod, jól. Mindenkinél jobban tudod, nagyon hatásosan érvelsz, de teljesítmény nincs mögötte.
Értelek, és megértelek, vevőként én is próbálok minél jobb árakat kifogni, mert ha csak 2000Ft-al olcsóbban veszek meg mindent, amit pl itt vettem, az már 300000Ft felett van. Sok kicsi sokra megy.
Eladóként szintén a nekem jobb (értsd magasabb) árak jobbak nekem, mert akkor több pénzem lesz újabb régi, ritka cuccokat venni.
De akkor sincs az a hülye, aki neked 20-ért odaadjon egy rx570-et, mikor 30 felett el lehet passzolni.
Most vagy beletörődsz, vagy megveszed újan 40 körül, eladod a játékokat, aztán 1-2 év múlva kis bukóval eladod. -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #51218 üzenetére
Ennek ellentétje is sok van az apró használói közt:
A profi nagybetűs VEVŐ, aki a legolcsóbb bolti árból, ami kb 2db-os Black Friday árukészlet jelentett valamikor, vagy fantom csaliár, azt lenettósítva számolva (Mer' cégre meg tudná oldani /Aha, persze/), annak feléért harmadáért szeretné, hiszen használt szar, de ne legyen 1 hónapnál idősebb, legalább 35 hónap bolti gari, de az eladó is vállaljon rá legalább egy hónapot, mert az a tuti.
Ja és a minimum az ingyen posta, mert felkelni a székből, elmenni a cuccért luxus.
Hiszen azért veszi a sok hülye meg újan, hogy 1 hónaposan fingért eladhassa.Gondolom vótmá:
[link] -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #51181 üzenetére
perszehogyneazonnal' ( : szerencsére matuzsálemek terén már egyre kevesebb ismeretem van, amd vga terén meg főleg, tudom induljak a napba :d
Astroboy
lehet ez volt a baj ( :Fehér Farkas
igyanak csak tiszta vizet, az való nekik, a pálinkát mink' igyukenvagyok
nem arról van szó, h nem lehet oda írni, csak érdekes mód másik emberkének ott vana hsz-e, akinek szintén semmi köze semmihez, ráadásul beír valamit, ami valószínűleg defektes, de ha mostanában nem gariztatott nyilván nem tud róla, és akkor azt otthagyják, én meg a hülyekötsög' vagyok, no erre csak azt tudom mondani bekaphassák'
ha nem kapsz számlát az ms-től, beszéljék meg a navigátorokkal ( : egyébként meg ha tőlük rendeled közvetlen, nyilván benne vagy a rendszerükben -
Cs1csó
titán
válasz
Gyuri27 #51082 üzenetére
Megint igazad van
Ha elpostázom és nem tetszik akkor nálad lesz egy csomó fölösleges csomagolóanyag, é egy olyan termék ami mivel műszaki cucc ezért simán ki sem dobhatod hanem el kell vinni egy hulladéklerakóba vagy műszaki áruházba ahol átveszik az ilyet.
Csak a munkát csinálnám neked.
-
Cs1csó
titán
-
Papooo
senior tag
válasz
Gyuri27 #51002 üzenetére
Az MPL postán maradónál a nem utánvétes csomagot is csak akkor lehet bontani, ha már aláírta a címzett az átadási elismervényt.
A DPD ilyen szempontból még gázabb, mert ha véletlenül nem talál otthon a futár (aki csak akkor méltóztat felhívni, ha utánvétes a csomag), akkor az első arra járó szomszédra rásózza a csomagot, amennyiben nem utánvétes.
-
Papooo
senior tag
válasz
Gyuri27 #50980 üzenetére
Amikor a hirdetés egy olyan 22 tagú facebook csoportra mutat, ami szándékosan (mert elsőre csak PC WORLD,volt a neve, de az okos ember ma éjjel átírta) megtévesztő módon az egyik legnagyobb számtech témájú lap nevét viseli, az már picit ciki nekem.
Az, hogy valaki hogy tud egy 300 fölötti vadiúj cuccot itt 190-ért, az fb-n 165-ért adni számlával és garanciával, legyen az ő és a vevői magánügye....
-
emre
veterán
válasz
Gyuri27 #50969 üzenetére
A kérdés információszerzésre irányuló törekvés.
Írott formában általában mondat végén levő kérdőjellel különböztetjük meg az egyéb kijelentő, felszólító tartalmú mondatoktól.Vajon hogy lehet összehozni egy 3-án regisztrált null kilométeres sefternek, hogy az eléggé megtévesztő néven (PC World Hungary) általa létrehozott FB csoportra mutató hirdetés pörögjön a HA-n hirdetésként?
-
-
törölt tag
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #50901 üzenetére
alza 10e ft felett ingyen szállít, valaki múltkor súgta meg nekem
felső fejlécben adják meg a kódot, én kapásból azzal kezdtem h kiXeltem azt a sz@rt ( : alza boxba ingyen jött a csomag az biztos
egyébként ilyen árú cpu-nál maximálisan egyetértek, h nem veszem meg bolti ár alatt 1-2-3e ft-tal, ebben az árkategóriában is minimum egy 5e ft régen "standard" volt, ha sokkal több nem is, bolti 15e ft-os cpu-t simán meg lehetett venni 10-értszerk:
szezon-fazon
ennyi erővel mondhatsz c64-et is, aminél ma egy számológép többet tud, de 20-30-40e ft-ért is el lehet adni, 40-ért kapsz használtan talán némi garral xbox s-t is.. -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #50901 üzenetére
Keresel ryzen3-at helyben 17ért, kicsit alkudsz=15
Vagy veszel 18+pistáért 19-20 újat.
Innentől a 15 nekem megfelelne.
Ha még így is gond van, akkor már nagy a baj."Van egy ökölszabály ami ha tetszik ha nem a valóságra épül, ha kijövök a bolt ajtaján a még ki se bontott termék ára ér kb 70%-ot, ezt a topik is vallja." --- Amíg van akinek többet megér használtan, addig ez a megállapítás fals és semmit nem ér.
Nemrég adtam el pentium 4 alaplapot 20000ft-ért AGP videókártyát 25-ért, core2 775 lapot 30-ért. És nem hülyéknek, hanem hozzáértőnek.
Engem is zavarnak dolgok, veterán motorom mellé a család miatt jó lenne egy jó kis veterán autó is. A normálisabbak 6-10 milla körül mennek.
Könyörgöm annyiért veszek egy új középkategóriást, vagy 5-6 éves luxuskocsit.
De hiába obégatok, mindenki leszarja, hogy én 1-2 milláért vennék jót.
Ez van -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #50898 üzenetére
Értelek én, és meg is értelek.
Csak hát ahogy írtad is van aki megveszi annyiért, magyarul annyiért eladható. Ha annyiért eladható, akkor meg az eladó bolond lenne olcsóbban adni.
Marad számodra a B terv: vedd meg újan.
Azért arra még érdemes odafigyelni, hogy az árukeresős árak legeleje néha átverés, azaz nem elerhető az áhított termék, csak csali.
Plusz a posta is pár ezres.
Akkor már nem is olyan rossz ár a használt, főleg ha helyben van és picit alkudsz is. -
Cs1csó
titán
válasz
Gyuri27 #50876 üzenetére
A bármilyen lófogás, apró stb. helyeken lévő hirdetéseket semmi sem tudja megingatni. AMENNYIBEN hatna rá a külvilág akkor szerinted árulnának "frissen telepített XP-vel" PC-t? Már pár éve vége a támogatási ciklusának amúgy is 18 éves egy átlag oprendszer élettartama a régi időkben is 3-5 év volt.
Én csak hobbiból nézelődöm, hogy tudjak röhögni, plusz ha valamit el akarok adni akkor el tudjam adni legyen rálátásom a piacra pl. ha valamit TÉNYLEG el akarok adni és látom hogy 10k-ért árulja MINDENKI akkor én felteszem 7-8k-ra hogy BIZTOSAN elkeljen, lehet még így is csak 6k-t ér, de mivel senki sem árulja ilyen olcsón talán elviszik, vagy alku stb.
-
Astroboy
őstag
válasz
Gyuri27 #50876 üzenetére
Mivel a bótokba' tuti lenyomja némileg az árakat, logikusan gondolkodva valamennyit az ornitológusoknak is engedni kell, máskülönben úgy rájuk rohadna a portéka, mint az a bizonyos műanyaglakat ami képzeletbeli börtönömben a cellaajtajukon van.
Ja persze ettől még arányaiban az 5-10% amit említesz biztos ugyanúgy megmarad, mivel hungaricum mint az Unicum. -
törölt tag
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #50841 üzenetére
nekem is van most egy xbox s-em, megvettem az x-et, 5-10 óra ment az s-be, dobozában pihen, megvárom hátha felmegy az ára ((( : és akkor eladom, ha meg nem, akkor megmarad media playernek
postázási mizériáról:
nem feltétlen kell doboz, légpárnás fóliába is simán lehet csomagolni notebookot, aio gépet is, max akkor kijelző elé kell tenni valami keményet, ha egy boltos ezt nem tudja megoldani, az azért viccesszerk:
jah először már visszavittem az első s-t, mert jött jobb ajánlat, másodszorra már nem volt pofám :d ezért maradtwesder
legrosszabb esetben marad, az is eszembe jutott szépen elrakom a szekrénybe - most a tetején van az x doboza mellett :d - , 10 év múlva ha még élek, biztos elmegy beszerz áron (((( : két kontrollerrel vettem, az egyiket használjuk, másik meg teljesen új, azt is elrakom vele
bár mehet még vissza az ár, új gen az még odébb van
az s és x designból a kettő keveréke tetszene a legjobban, de olyan meg nincs -
nullpoint
őstag
válasz
Gyuri27 #50833 üzenetére
Ha van x pénzed, akkor gyűjtesz még egy kicsit hozzá és veszel x-s-maxot.
Amúgy én sem értem . letiltották a telefont de azé elviszem bulikázni. Mekkora nulla lehet már az ember.
Az ilyeneket messziről kerülik a nők mert érzik a műmájerséget.
Aztán látom magam előtt hogy nagy nehezen szóbaelegyedik egy rozzantabb tyúkkal, majd diktálja neki a nő a számát és mondja hogy csörgesse meg.
Csávóka meg habog hogy " há bocsi de le van tiltva mert nagyon okosba vettem szolgáltatóis telefont oszt letiltották"
Nő meg hátat fordít és nyugtázza hogy ez tényleg rohadt nagy lúzer.
Gondolom utána baxta földhöz a telót a kretén
-
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #50833 üzenetére
Nemrég vett ismerős boltban újan rtx2080-at nem kevés pénzért.
Berakta gépbe, zörög a venti. Visszavitte gariztatni, egy hónapig szivatták, majd kisütötték, hogy nem érvényes a gari, mert nem rendeltetésszerűen használta.
Sokkal jobb egy pár hónapos használt, de garis cucc, mint az új.
Eleve kipróbálhatod, meghallgathatod, cicereg-e, megnézheted meddig boostol, stb.
Csalódásmentesebb. -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #50533 üzenetére
Most komolyan nem mindegy neked? En megvettem a gari nelkuli banyasz kartyat 90k-ert. Megtehetem, tudom a kockazatot, vallalom. Te meg nem vallalnad.
Ettol csak kulonbozoek vagyunk, de nem alienek.
Nekem a garis 570 nem lenne olcsobb, ha a jatekot el kell adnom, azzal munkam van. Nyugodtan szamold orankent 3k forintal, itt a kornyeken ennyit fizetsz legalabb egy random jo minosegu szakmunkaert... maris nem adja ki a matek. -
seniman
veterán
válasz
Gyuri27 #50533 üzenetére
Te így keresel.Hozzáteszem én is.Aki meg egy árukeresőt,vagy köztudottan jó ár/érték arányú webshopot nem képes felütni,az legyen csak a saját pénztárcája ellensége.Kalandor mondta még december-január környékén,amikor a jeni féle bohózat csúcsra volt járatva,hogy az ostoba embert még a moderátorok sem tudják megvédeni a saját hülyeségétől és ebben k**vára igaza van.Törődj bele,hogy van akinek igenis igénye van a fájásra.
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #50529 üzenetére
Most akkor írnom kell a vevő hirdetésébe, amiért 3000 forintért drágábban adja a 4 évvel idősebb és bő kétszeresét fogyasztó kártyáját, mint amennyiért vette az enyémet, mert +1000 forintért és sok lidérccel való kommunikáció után akár új kártyája is lehet a vevőjelöltnek?
Amúgy több helyen is jeleztem az akciót, és te is jó eséllyel ennek köszönhetően tudsz róla, de nem fogom rontani a saját bizniszem.
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #50527 üzenetére
Egy időszakos akció miatt lehet csak 30 körül kihozni újonnan a legkisebb rx570-et, nem feltétlenül hülye aki nem szerzett róla tudomást. A "megkímélt, bányászott" 30000 forintos kártyákhoz képest egy 3 hónapos alulfeszelve csak játékra használt kártya 26000 forintért bőven jó, ennyire olcsón még bányász kártyát sem láttam.
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #50525 üzenetére
A nagykerben dolgozó eladó 1 hónap garanciát vállalt rá, szóval 3 hónap után nem tudtam rá garanciát adni a szokásos 3 napon kívül. Idáig abban a hitben éltem, hogy ez már évek óta nem beszerezhető, de most is lehet 73+ pénzért kapni. Nálam elsődleges volt a blower hűtés, hogy ne a házba termelje be a meleget, CM silencio 550 nem a szellőzéséről híres.
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #50523 üzenetére
13000-ért adtam el a játékokat, így 30000 forintba került az általam linkelt kártya.
26000-ért adtam el egy 3 hónapos ref rx 470-et, azaz 4000 forintomba került 3 év garancia (de buktam a házból "kifújós" hűtést).
A vevőm is jól jár, mert drágábban hirdeti a 290 kártyáját, bár kb annyiért el tudja adni, amennyiért tőlem vette. 0 pénzből fele annyit fog fogyasztani a kártya kb azonos teljesítmény mellett, kb 4 évvel fiatalabb (3 hónapja újonnan bontottam a 470-et), ami hosszútávon nem mindegy. -
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #50386 üzenetére
Fentebb mondtam, 570 zafir pulse itx 43e alzanal, nem akcios, volt mar 41 is, rx-ek ara eleg hektikus, nemreg meg nitro+ is volt 50-ert, most az amd bundle miatt ha csak 5e-ert adnam el a ket jatekot, akkor 38e, de teljes aron is korrekt, zafir nem a legalja
sot ..a pulse itx kompakt es korrekt hocaoves hutese van, es 3 ev garos
Azt mondjuk nem tudom mert ennyiert adjak, de legyen az o dolgukalzarol meg ugy olvastam eleg korrektek garnal is - illetve azok lettek -, nem ugy mint pl az emag, most vettem toluk mast, nem szurkeimportos, es naluk volt a legolcsobb
Szerk:
Syl
Kihasznaltsag miatt lenne nekem erdekes ( : -
Cs1csó
titán
válasz
Gyuri27 #50379 üzenetére
Nem érted, ez Magyarország, itt SENKI sem akar bukni egy olyan eladó dolgán amit még csak pár éve vagy évtizede vett.
Sajnos elQurvult a használt piac (ingyenes, neten keresztüli hirdetésfeladás, telefonok amikkel lehet fényképezni, ingyen WIFI - mert a lidérceknek nete az nincs stb.) ide jutottunk.Mikor képcsöves monitoros PC konfigokat tesznek fel 20-30 ezerért.
-
mcdreamy
csendes tag
válasz
Gyuri27 #49918 üzenetére
Egyertelmu a hirdetesem, eddig a sok szar embernek is az volt
de a korabban reszletezett dolgokat fenntartom. Hasznalt piacon vasarolt, garanciaban ujra cserelt termeket, egyertelmuen felsorolt es fenykeoezett tartozekokkal, raadasul mar masodjara tolem, ugyan ugy ipadet. Ha valami nem tetszik nem veszem meg, nem viszem haza, jelzem az eladonak, vissza irok az eladonak stb... termeszetesen ha egy origi bontatlan termekrol beszelnenk akkor jogos lenne a felvetes de ez nem az volt.
-
válasz
Gyuri27 #49918 üzenetére
Én is azt mondtam hogy jár a negatív.
De reklamáció nélkül / helyett, az már szintén nem etikus, és nem is biztos hogy indokolt annak tükrében hogy meg is beszélték vásárláskor. Bár mintha kimaradt volna a leírásból hogy a rákérdezés után konkrétan ki lett-e mondva, ez nem a gyári töltő. -
SUPREME7
őstag
válasz
Gyuri27 #49888 üzenetére
Vágom, csak elgyengültem, próbálok jófej lenni néha, de nem érdemes. Múltkor elvittek egy cuccot, de helyszínen találja ki, hogy írjunk adásvételit, nem gond, csak szóljon előre, viszek kitöltöttet és nem ott kell körmölni 20 percet, mert még a saját adatait se töltötte ki előre...
-
cbmfan
senior tag
válasz
Gyuri27 #49858 üzenetére
jól van, na! voltam pesten és nem tetszett = sok az autó, bonyolult a tömegközlekedés, már nem jó hely lehet. van olyan ember aki egész életét egy kis faluban éli le, szomszéd falu vagy megyeszékhely már világvége. egyezzünk meg abban, hogy pestiek szerint vidéken csak parasztok élnek, fordítva pedig csak pesti köcsögök és k*rvák vannak. anyámat is annak hívták mikor apám először vitte nagyapámnak bemutatni anno. ez itt már nagyon eldurvulna, ha folytatni akarod írj privátot.
hogy valami ontopic is legyen, újabb gyöngyszem a miskolci hulladékgyűjtőből:
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #49846 üzenetére
vannak kisposták, 10 perces ügyintézés az nem feltétlen ( : pesti faluban lakik kétmillió pH@raszt, elég nagy eséllyel keresztezi egymást vevő és eladó útvonala, ha meg nem, akkor vmelyik "kitér", én pl nem szoktam "kitérni", így nem tudok pofára esni, amerre járok ott az átvétel helye
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #49446 üzenetére
mert te lendesembel' vagy ( :
valamikor sok éve, nulla napos emberke rám ír, venni akar ezt meg azt, uv-vel - akkor is itt voltam már kb 7-8 éve csillió értékeléssel -, 5-6e ft-os tételről beszélünk, mondtam neki nem, ha nem felel meg vásároljon mástól, de ő miattam regisztrált be ((( : jóh, elküldi a pk árát és mehet uv, elküldte kb 1500-2000ft-ot, és úgy postáztam neki az 5-6e értékű motyót, nekem jó business volt
"ismerősöknek" küldtem uv-val is csomagot, de ismeretlennek és leinformálhatatlannak nem, nekem bevált
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Dark Souls sorozat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Doctor Who (2005)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Napelem
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest