- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
mcdreamy #49974 üzenetére
Ezt nagyon benezted,ez a topic eleg sulyosan (sokszor alaptalanul) szokta ekezni a moderaciot.
Pont azert hozta ide Kalandor,mert ez neki ellenseges terulet.
Az ugyed amugy nem teljesen fekete,hiszen a vevo nem partner a helyzet rendezeseben,de nem is feher,hiszen egy fontos info hianyzott a hirdetesbol.
A visszavasarlas sem old meg mindent, hiszen a vevotol elrabolt idot az nem adja vissza.
Ket fazisu a szankcio,ha csak gond van,az negativ,ha gond van,es te elzarkozol a megoldastol,akkor pedig torlik a fiokodat. -
válasz
mcdreamy #49977 üzenetére
Eszem agaban nincs hanem eladnam masnak a keszuleket
Pontosan ezért nem fogom azt a feketét törölni, mert ez az üzleti modelled, amit írtam: ha a vevő észreveszi, kártalanítja, ha nem, akkor meg plusz pénz a vevő kárára. Ez a modell az eladónak jó, a vevőnek meg rossz,Itt már rég nem egy konkrét értékelésről van szó.
-
Chaser
legenda
válasz
mcdreamy #49977 üzenetére
ha 50e-ért adod a bolti 200e-s terméket, és nincs feltüntetve a leírásban, h a termék nem a gyári töltőjével rendelkezik, akkor is ugyanúgy helytelenül jársz el, és nem hivatkozhatsz a "jó árra", mert senki nem kényszerített rá, ha én veszem meg tőled, én kértem volna a gyári töltőt, nem visszavásárlást, akkor csapjál hozzá +5-10e-t ha az időmmel szórakozol, mert jelen esetben a vevőn nem kérhetsz számon a vásárlás megtörténtéig semmit
ugyanakkor ha a bolti 200e-s terméket 150e ft-ért adod és feltünteted, h a töltője nem a gyári és specifikációkban is eltér attól, senkinek nem lehet egy rossz szava sem
úgy látom ezt nem akarod megérteni -
válasz
Picit mellé ment. Ebből a topikból szerintem senkit nem ismerek.
Viszont az szomorú, hogy nem látod be amit már ezerszer leírtak.
Nekem az sem tetszett, hogy Te visszavetted volna. Neked az úgy egyszerűbb, mert eladod másnak! Ahelyett, hogy elnézést kérve megbeszéled vele, és kompenzálod. Ha én értettem félre, és ezt akartad, akkor nem szóltam! -
koko52
nagyúr
válasz
Ez honnan jött? Mert én konkrétan senkit nem ismerek senkit nem csak innen, az egész Prohardver lapcsaládról sem. Csak is kizárólag a véleményem írtam le. Én azzal a negatívval nem is mertem volna írni sehova. Az, hogy neked nem tetszenek a neked nem megfelelő vélemények az a te dolgod. És aki neked kedvezőt írt, gondolom az a jó fej...
Szerk: azt a hú de jó árat itt kifejtettem. Persze nincs gond ha valkinek ~10 pénz ennyit megér
-
Chaser
legenda
válasz
pártatlan vagyok tejesen', hibáztál, az tény, innentől kezdve a "szankció" vitatható, de az előbbin nem változtat
ha nekem kellene döntést hozni, kalandor eddigi döntési metódusa alapján, egyértelműen nem kapnál negatívot, attól elvonatkoztatva viszont igen, azt meg kinyoozni h a vevőd már átvételkor ezzel tisztában volt vagy sem, kb nem lehet
tudtommal nem tudsz moddolni az értékeléseden utólag -
koko52
nagyúr
válasz
mcdreamy #49957 üzenetére
És miért nem egy hozzávalót tettél mellé? És nem jelezted azt sem, hogy nem hozzá való csak hogy gyári. Ezen simán elsiklik mindenki. Ne vedd sértésnek de ez a simlisséget kimeríti. Az hogy gagyi kínaival vetted az most nem releváns, téged nem mentesít.
Tavaly behúztak engem is egy elhajlott cpu foglalat lábbal ami semmilyen hátránnyal nem járt használat közben észre sem vettem mert cpu-val beszerelve érkezett. Mikor szétszedtem eladásra én már hibásként adtam tovább, pedig simán benyelte volna a következő gazdája is, de nekem többet ért a becsületem, vagy egy esetleges negatív.
-
asdf_
veterán
válasz
mcdreamy #49957 üzenetére
Ez nem simlisseg... ugy vasaroltam meg hogy a toltoje egy utangyartott kinai csoda volt amit kicsereltem gyari apple termekre amit le is fotoztam.
Lenyegtelen, hogy lefotoztad. Odairtad, hogy nem hozza valo, nem 2A-s toltot kinalsz melle? Nem (egyaltalan, a f*ert 1A-s toltot adtal melle ha ott vagy alapallapotban, hogy nullarol lehet kezdeni a dolgot?). Innentol kezdve nem ertem a problemadat.
-
koko52
nagyúr
válasz
mcdreamy #49951 üzenetére
ugyan azt a minoseget hozza
Na pont ez a gond, hogy nem hozza.És ha én veszem aki még applet-sem látott nekem mit írsz?
Mint tegnap írtam én úgy adtam el az S5-öt, hogy jeleztem 2 éve új gyári kijelzőt kapott. Sose derülne ki és nincs is jelentősége de akkor is így korrekt. Én előbb veszek olyantól aki kitér az apró hibákra is mint a patyolat állapotú dumásoktól.
-
asdf_
veterán
válasz
mcdreamy #49917 üzenetére
ez jar e melle es tisztaztuk hogy igen majd ennek fejeben elvitte
Ez jár-e mellé= ezt adják-e a boltban mellé. Az, hogy te ezt adod mellé, evidens, hiszen ott van a cumó mellett a kezedben, azon nincs mit megkérdezni.
Az hogy 1A vagy 2A a tolto maximum a toltesi sebessegben ter el egyebkent semmi masbanVégülis tökmindegy, hogy 3 vagy 6 óra alatt tölti fel a tabletet
Semmilyen tabletet nem adunk el 1A-s töltővel, mert azzal csak telibeszopatjuk a vevőt, értékelésnél meg -mint a példa mutatja,- házhoz megyünk a lófaszért.
Bármi megoldás azon kívül, hogy a hirdetésben odaírod, hogy: a nem hozzá való, 1A-s töltővel adom, inkorrekt. És bármilyen, a készülékhez járó tartozék helyett alternatív tartozék adásának is halál evidensnek kéne lennie, hogy feltüntetendő. Egyrészt az eredeti tartozék hiánya miatt, másrészt mert nem azt kapja a vevő, mint ami a gyári pakkban van. Az pedig, hogy a képen rajta van a töltő, nem felmentés semmi alól, laikusnak semmit sem mond a kép egy random töltőről (nekem pl. mutogathatnád, én almás cucchoz bottal sem nyúlok).
Szóval szerintem jogos a mínusz, azzal a kitétellel, hogy mellette ott van szövegesen, hogy az eladó a visszavásárlást felkínálta, de a vevő nem reagált/nem kívánt élni vele.
-
Chaser
legenda
válasz
mcdreamy #49943 üzenetére
igen, ez a rész sem neked szólt ( : a másik fél helyében nyilván szólok, h papi ez van, találjunk ki rá valamit mert ez nem oké, korrekt ember úgyis rendezi ezt - abban egyértelműen hibáztlál, h nem tüntetted fel, h nem a tablet eredeti töltőjét adod, én úgy vagyok vele, a gyáritól eltérő állapotot mindig jelezni kell későbbi félreértések elkerülése végett - jajj de szépen mondtam ( : -, de egyáltalán nem ugyanaz a kategória mikor nagy pénzzel eltűnik valaki, eleve ártó szándékkal indul neki a bulinak, és mégsem kap negatívot ha rendezi, szóval ezen metódus alapján esetedben egyáltalán nem jogos ez
-
Chaser
legenda
válasz
mcdreamy #49926 üzenetére
esetedben szó sem volt kivágásról, nem rád vonatkozott
a negatív véleményem szerint jogos, illetve ha visszavennéd a terméket akkor kalandor eddigi gyakorlata szerint törölnie kell - úgy gondolom mert a vevőd közben eltűnt ahhoz neked semmi közöd -, mert szándékos csalásnál sem adnak negatívot, ha utólag rendezi a fél - mert különben ugye kivágnák -
magamnak is negatívat adnék ilyen esetben ( : ilyen esetem nem volt, más figyelmetlenség igen, amint szóltak korrigáltam is egyből, nem kellett ilyen "huzavonát" játszani, ez pont olyan eset, amit két felnőtt ember megbeszél egymás közt értelmesen, nem is kelle(ene( csalós topikba eljutnia -
cbmfan
senior tag
válasz
mcdreamy #49938 üzenetére
ugyanez volt nekem is, nem egyszer... az viszi a pálmát mikor mindent lebeszélünk, ő boldog mert működik amit kapott, adjak értékelést. pozitív megvolt, nem sokkal később kapom negatívat mert Tesco-s fénymásoló papír csomagolását raktam csomagolópapírként dobozra és ez nem tetszett neki. meg akartam kérdezni, hogy ez mégis miért, persze 0 reakció volt mindenre.
-
kenwood
veterán
válasz
Ez picit arnyalja a kepet, valoban a vevo is necces volt, de azt semmivel nem lehet megmagyarazni,miert nem irtad bele a hirdetesbe, hogy a gyarinal joval gyengebb,lassabb tolto jar hozza.
HA jo aron van ugyanugy elviszik.
Ha meg valami olyan dolog van,ami nehez megfogalmazni,riaszto leirva,de nem para, akkor legalabb privatban/telefonon jelezd az erdeklodonek az idopont egyeztetese elott, hogy "ja meg ez lenne,igy is erdekel?" -
Gyuri27
félisten
válasz
mcdreamy #49926 üzenetére
Szerinted gyerekes. De itt még senki nem adott igazat neked.
Ha egy ipadet árulsz tokkal vonóval töltővel az legyen ipades töltő.
Ha az nincs hozzá akkor erre a vásárló figyelmét hivd fel.
Utángyártott töltő (nekem nem kéne ebben az esetben), almás töltő de nem padé hanem telóé. Így korrekt a bolt. -
válasz
mcdreamy #49922 üzenetére
Két dolog:
- az lehet, hogy a töltő gyári Apple, de nem az a gyári, ami ehhez a termékhez jár. Az iPad töltése nem iPhone töltőhöz van méretezve: 5W versus 12W, feleolyan gyors és nagyon terheli a töltőt, ami hamarabb tönkre is mehet
- ha egy iPadet garanciásként hirdetsz, akkor a mellé adott töltőnek is garanciásnak kell lennie (mert nem írtad, hogy nem garanciás), a töltőre viszont az iPad garancia nem él. -
Gyuri27
félisten
válasz
A termékhez jár egy töltő. Adott speccel.
Te azt adtad? Ha nem felhivtad rá a figyelmet hogy ez csak hasonlit az eredetire (most mindegy hogy almás vagy sem)?
Én se tudnám annak a cuccnak milyen a gyári töltője. Bevallom utána sem néznék.
Viszont ha tudnám akkor utána olvasnék és ennek fényében döntenék, hogy nekem jó lesz-e az a töltő vagy sem.
Azt irod töltési időben tér el. Ha aktivan használom a padot nem mindegy, hogy 1 óra alatt pumpálok bele annyi naftát ami elég lesz. Vagy a gyengébb töltő miatt nem.Azt meg hagyjuk hogy 40k-val a piaci ár alatt jut hozzá.
Gondolom neked valamiért így jó. A vevőt ez nem kell érdekelje.
De a 40k máris nem 40k ha veszek egy 12k-s töltőt + szállitás, utazás.
De ez lényegtelen. Az elv a lényeg.
Ha nincs meg a gyári tartozék azt ki kell irni.
Ha csak a doboz nincs azt is illik.
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest