- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
bobalazs #50499 üzenetére
"Mikor ér ide?"
a postán múlik, nem rajtad, ennyi, én erre ezt mondtam, ha garantált idejű akkor holnap, ha nem, lehet 5 munkanap is, ha sima ajánlott az is lehet annyi, ha elsőbbségi, akkor 3 munkanap is lehet, meg szoktam adni a csomagszámot és részemről letudva, ha időgarantált volt és mégsem futott be, akkor megyek kártérítésért a postára -
SUPREME7
őstag
válasz
bobalazs #50504 üzenetére
"a mai világban" filléres kacatnál, párezer forintért is bizalmatlanok az emberek (persze, csak ha alapvetően korrekt és megbízható eladó vagy, mer' a bánáti féléknek kérdés nélkül utalnak százezreket
)
Inkább megnyugtatom kérés nélkül, pont azért, hogy fel se merüljenek ilyen kérdések -
SUPREME7
őstag
válasz
bobalazs #50499 üzenetére
Lehet én vagyok hülye, de én kérés nélkül küldök képet a csomagról és a feladás bizonylatról. Ha valaki postával vesz tőlem valamit, hiába tudom, hogy én nem vagyok tróger, ő nem tudhatja (még ha azért az értékelések valamennyire csak érnek valamit), ennyi nehogymár ne férjen bele .... szerintem. Az meg, hogy mikor ér oda, te tudod milyen módon adtad fel, és azért ha néhanapján postázgatsz, esetleg van valami megszokott postázási rutinod, valamennyire tudhatod, hogy mennyi szokott lenni.
Kicsit vevő oldalról is nézni kéne a dolgot, akár úgy is, hogy te mit várnál el, főleg ha előre utalsz mondjuk valakinek, mit gondolnál, ha nála a pénzed, és lerázna, hogy "minek küldjek képet a feladásról? És majd érkezik a cucc, legyé' türelemmel"
-
Gyuri27
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged