Új hozzászólás Aktív témák
-
Nahát!
tag
válasz
Graphics #1598 üzenetére
120 Hz-re fixálva van a képfrissítés?
Mert alapból folyamatosan változtatja, tartalom szerint.
(Korábban volt egy link, hogyan lehet 120 Hz-re rögzíteni.
Be is lehet kapcsolni, hogy egy kis ablakban mutassa az aktuális képfrissítési frekvenciát.)
Lehet, hogy a pwm-el van gond, mert bár elég magas frekvencián villog, de ezzel a módszerrel csökkenti a fényerőt a kijelző. -
-
-
-
tirszin
senior tag
-
-
mate0314
aktív tag
válasz
Graphics #1201 üzenetére
Nem lehet, hogy az új mobil miatt hisztizik az asszony? - Sajna nem ez a baj
E-mailek is jönnek. Szinkron megy nála? - amikor tudom hogy rég ott kellene lennie és pittyognia kéne, akkor semmi. Ha feloldom a kijelzőt és nyomkodom, nagy kegyesen utána jelez. Arra is gondoltam hogy valami energiatakarékos dolog, hogy nem szinkronizál de sajna nem találtam ilyet. Szinkorinzálás engedve, semmi extra energysaving dolgot nem találtam. Tanácstalan vagyok -
-
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Graphics #997 üzenetére
Szia !
Annyira én se ha nem hangsúlyozták volna ki ,hogy ez mennyivel jobb a 730-nál..
Alig viszi jobban a stratégiai játékomat mint 1 redmi note 7.pedig az csak 180k pontot kapValójában azért cseréltem le a telefonom,hogy jobban mennyen a játák.......
De szerintem nem érte meg...
-
tt_to
tag
válasz
Graphics #988 üzenetére
Igen ezt olvastam korábban... tudom hogy van egy folyamata meg hogy kellenek segédeszközök hozzá, majd szépen lassan utánaolvasok mert nem csináltam még ilyet.
Bootloader nyitási folyamatot 10 perce elindítottam, aztán most ha jól olvastam itt tőletek akkor 1 hét helybetopi amíg engedélyezik. Addig utánaolvasok meg felkészülök, meg remélem majd Ti is segítetek akik csináltak már ilyet. -
tomboy0013
veterán
válasz
Graphics #966 üzenetére
Azért ez így nem teljesen igaz. El lehet távolítani elég egyszerűen a Xiaomi meg Google app-okat is csak kell hozzá egy PC, de azt az 1-2 darabot amit törölni nem tudsz, le lehet tiltani.
[link]
Ez alapján kigyomláltam az F2-t.
Annyi, hogy ezt minden frissítés után meg kell csinálni mert újra települnek, pár perc az egész. -
junior11
veterán
válasz
Graphics #964 üzenetére
Egyelőre nem tervezem megvenni, csak érdeklődöm, viszont reklámokkal kizárt, romolni nem fogok, dobozból kivéve és beállítva használom a telefonokat. Ha a beállításokban van erre lehetőség akkor okés. És az előretelepített felesleges alkalmazásokat el lehet távolítani? Köszi.
-
-
m0py
tag
válasz
Graphics #883 üzenetére
Jolvan, nyugodtan.
Igazabol a Magisk nem is kotelezo, ha nincs szukseged root-ra.
(#878) meridaharcos: Most latom, hogy a "nincs gond?" kerdesedre igennel valaszoltam.
Szoval azt akartam irni, hogy nincs gond, ha megadod a pattern-t/pin-t, akkor fel tudja oldani.
-
m0py
tag
-
m0py
tag
válasz
Graphics #875 üzenetére
Beszarok, kajak mindent vissza tud allitani. Kiprobaltam, kimentettem a Parcels appot a Note 7-emen, atraktam a backupot az X3-ra, restore, es mar ott is vannak benne a csomagjaim. Ez igy eleg easy, es root sem kell hozza.
Mondjuk a fizetos Swift Backup-nak meg mindig van annyi elonye, hogy tud automatizalni/utemezni. -
m0py
tag
válasz
Graphics #871 üzenetére
A kepeket en felengedem Google Photos-ra high minosegben (igy korlatlan tarhely), az eredeti kep fajlokat meg x idonkent attolom a gepemre.
Az appdata mentes nekem leginkabb a 2FA appok miatt fontos (Authy, Google Authenticator, stb).
Eddig semmi gond vele, teljesen stabil, Google appok helyett MI appok, nincs bloatware meg reklamok ugye, stb. Most mar OrangeFox-ot is felraktam, igy mar a xiaomi.eu OTA is menni fog, backup/restore is megy. En csak ajanlani tudom.
-
-
-
-
judas13
veterán
válasz
Graphics #636 üzenetére
Jaja. A gyárit még nem láttam, h bárki is kimérte volna (lab körülmények között jönne ez meg szerintem) de ott van ez így is valahol. :)
De amúgy teszek én is rá, hogy ki mennyit gurít bármivel is Antutuban, csak a tudat, hogy mégsem egy futottak még kategória van odabent, az azért nem rossz. 🙂 -
m0py
tag
válasz
Graphics #608 üzenetére
Settingsben a MIUI versionre koppintasz sokszor, hogy engedelyezd a developer options, majd azon belul engedelyezed az OEM unlockot, utana a wifi kikapcs, es mobilnetrol az OEM unlock status menupontban hozzakapcsolod a fiokodhoz. Ezek utan, telo kikapcs, fastbootban inditasz (vol.down+power gomb nyomva tart), gepen letoltod a MI Unlock Toolt, inditod, bejelentkezel a MI fiokoddal, majd csatlakoztatod a telot, es mehet is az unlock. Ezek utan ki fogja irni, hogy varnod kell 168 orat, majd utana nyithatod a bootloadert.
Remelem nem felejtettem ki semmit.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest