- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
válasz
Viktor0610 #1686 üzenetére
Akkor is ha benne vagyok valamelyik app-ban?
-
Dimond G
senior tag
Más téma!
Kb 2 napja kezdtem használni az "új" irányítóközpontot és ha valamit csinálok, majd jön értesítés, akkor hiába húzom le a panelt, csak az irányítóközpont jön be, de az üzenetek nem. Csak ha kimegyek a "fő képernyőre" és ott húzom le az értesítőssávot, nem a tetejéről az oldalnak, hanem lentebbről!
Nem lehet az irányítóközpontba belevarázsolni, hogy megmaradjon ez az új stílus? -
Dimond G
senior tag
Ezt azért nézzétek meg!
[link] -
Dimond G
senior tag
Én is dicsértem, miután megvettem tőlük a telefont, de én lefoglaltam és mikor megjött, akkor bementem (mivel közel esik a melóhelyemhez) és kifizettem kártyával. Majd addig örültem is amíg ezt a híreket nem olvastam! Én akkor 92 ezerért vettem!
Most azt tervezem, hogy kapargatok még egy kis pénzt és veszek a Xiaominál egy másik telefont, ezt meg mókolom! Fejlesztői rom lesz rajta...vagy majd kitalálom! Amúgy szeretem a telefont, mert minden megy rajta 2 napig is! Ez van emberek! -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Akik a Turbado oldalről vásárolt valamit és garanciás, annak ajánlom, hogy ezt az oldat olvassa el: [link]Nem fogunk örülni. A Poco x3-om általuk lett beszerezve.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Nektek van olyan anomália, hogy a wifi sok esetben rohadt gyorsan csatlakozik, de van, hogy nem, azaz sehogy? Ja, meg a play áruháznál full adathálón, vagy wifin kiírja, hogy nem tudott csatlakozni? Ezt akkor tapasztalom, amikor az app frissítésre megyek rá! Ez az egész a miui frissítés óta van! Azaz ekkor jelentkezett. Miui 12.0.4 stabilon vagyok!
Annyira nem zavaró, csak ilyenkor újra kell indítanom a telót. -
Dimond G
senior tag
válasz
tarbela777 #1515 üzenetére
Első Xiaomi telefonod és már eu rom-ot dobnál rá? Merész!
Eu rom kicsit jobb, több!
Tudtommal rootolt készüléknél a Telekom meg a bankos app-ok beszólnak, hogy root miatt nem használhatod őket! -
Dimond G
senior tag
Nekem is megjött a frissítés...azaz a javító csomag.
"2,4 GHz, nem volt figyelmeztetés." - nálam is így volt! Viszont kellő sebességgel jött le. Mondjuk nem siettem sehova! -
Dimond G
senior tag
válasz
leslieearth #1391 üzenetére
Sajnos nekem negatív tapasztalataim vannak a Honor/Huawei órákkal, karkötőkkel kapcsolatban!
Bluetooth menüben nem lehet összekötni állandóra őket csak ha meg a Gps! Nekem az oldotta meg, hogy leszedtem egy bluetooth scanner-t. így a Gps-t nem kellett használnom és újra kapcsolódott automatikusan!
Most Amazfit GTR-m van a barna szíjas, amihez vettem kemény magyar valutáért rozsdamentes fémszíjat! -
Dimond G
senior tag
válasz
Viktor0610 #1363 üzenetére
Nekem most jött meg a fehér Super Frosted Shield tok a Gizzmo jóvoltából, de szerintem én is rendelek olyat amilyet itt linkeltél.
-
Dimond G
senior tag
válasz
instantwater #1337 üzenetére
Persze, hogy az összes készüléket érinti! Mint a porosodó kameralencse Redmi Note 9 Pro-nál! Nekem az se volt hibás!
Nem értem én ezt!
Ez a kamera szett nekem jobb még belenagyítva is, mint az általam is használt RN 9 Pro, vagy az Mi Note 10 Lite is! Volt alkalmam összehasonlítani, belenagyítani...Poo X3-as volt a legjobb! Amit linkeltél tőlem és írtad, hogy a lombokat figyeljük! Nos, azért a kamerának eléggé küzdenie kellenie hogy valósághű legyen!
Sokat fotózom és nekem főleg a kamera az ami egy telefonban számít. Első helyen van ebben az ár szegmensben! -
Dimond G
senior tag
válasz
Viktor0610 #1134 üzenetére
Nekem volt Nillkin tokom, ami a kamerát is védte, de nem tetszett. Anyaghasználatra nem volt prémium, nem volt kellemes tapintása és még csúszott is. A védő csúszka meg útban volt a kezemnek és kényelmetlen volt. Csalódtam. Nem volt olcsó...
Bevallom én a gyári tokot csak azért cserélném le, mert vastag és a kameránál is csak max 1 mm-el nagyobb. Max...
Ebay-ről rendeltem egy átlátszó tokot aminél csak a kamera lencséje látszik ki, így az tok tuti nagyobb, védi. 1800ft volt. Azt írta okt. 30-dec.23 között várható. -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Mivel nincs összefoglaló, így itt kérdem meg, hogy Milyen tokot használtok és hol lehet beszerezni?
Köszönöm a válaszokat és a linkeket! -
Dimond G
senior tag
Kamerateszt általam:
[link] -
Dimond G
senior tag
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Megjött a kék színű Poco X3-am! Pénteken rendeltem, tegnap írtak hogy megjött!
Budapesten a Tubado irodájában vettem át! Sok csinos (fiatal) nő volt az irodában és szinte egyszerre köszöntek! Fel is kellett rázni magam!
Szóval nagyon kedves volt a hölgy aki átadta a csomagot (ajándék kesztyűvel) és 91 ezer forintot fizettem! 2 év jótálás, full szerviz!
Szóval eddig elégedett vagyok!
A telót még nem csomagoltam ki, de ami késik nem múlik! Remélem nem csalódom! -
Dimond G
senior tag
válasz
Viktor0610 #1060 üzenetére
Csak ennyi! Ez nem valami sok! Ezt a hiányosságot túlélem!
Ha minden oké vele, akkor megnyugodtam! -
Dimond G
senior tag
válasz
Viktor0610 #1055 üzenetére
Miben jobb? Csak kérdem!
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Most rendeltem meg a készüléket és erre olvasom, hogy ez a baja, meg az a baja! A tesztekben ezekről semmit se mondanak! Sőt jobb telefonra hozták ki, mint a Poco F2 pro-t (ami drágább is)! Ott nincs sd bővítés, 120hz, sztereó hangszóró, aksi is kisebb, nincs teljes kijelző....stb.
Nos a kijelző IPS! Most Amoled van nekem és jónak találom. Ips is volt már, de úgy hírlik jó IPS panellel rendelkezik!
120 Hz? Én még nem próbáltam...ez is opció volt nálam!
Remélem ezek amikről írtok csak anomáliák!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest