- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelota33
csendes tag
válasz
Gombinyó #2832 üzenetére
Szia, harmadik napja nyúzom ugyanazt a ROM-t, ami Neked van. Sajnos nekem továbbra is vacakol az AA. Visszadobja a telefon hangszórójára a kihangosítást, ha újabb incall érkezik (de csak a "kisebb" hangerőre, nem "kihangosítás módra")
Illetve ma BT-os kinagosításos kapcsolatban - kábeles AA nem is volt képben - véletlenszerűen elvette az autó fejegységről a hangot és a fentiek szerint visszadobta a telóra. Ezek szerint felesleges volt bootloader-t nyitnom és EU ROM-ot flashelni... Semmi nem változott. -
zelota33
csendes tag
válasz
Gombinyó #2836 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Kérlek nyugtass meg, h a bootloader nyitásra várva (tudom, h sem SD, sem SIM kártyát nem mozdíthatom, különben újraindul a számláló) nem kell attól tartanom, h az idő letelte után, mikor ténylegesen nyitom, majd ujraindítom, a teljeskörű törlés az SD kártyát is magában foglalja? Csak a teló belső memóriáját, ugye?
Előre is köszi a választ! -
-
zelota33
csendes tag
válasz
Gombinyó #2830 üzenetére
Szia! Írtad, h AndroidAuto nem bugos. Bocs, ha láma a kérdés, de ezek szerint kábellel (infotainment rendszerre tükrözve) is minden flottul működik a kocsiban? Nálam a hanggal xarakodik folyamatosan (eldobja a kihangosítót, ha újabb bejövő hívás van, s ezután csak a teló saját hangszórójáról szól, onnan is halkan. Csak újrakapcsolódás segít...), ezért váltanék eu-ROM-ra. Másik kérdésem: a xiaomi.eu ROM-ban ugye van MIUI tárcsázó/kontakt és gond nélkül megy - nem mikrofonról is! - a hívásrögzítés? Esetleg találkoztál bármi bug-gal működés közben? Előre is köszi a választ!
-
-
-
-
kegabor33
csendes tag
válasz
Gombinyó #2626 üzenetére
Szia, elnézést: erre azóta sincs megoldás? Agyf***t kapok tőle! Kocsiban kihangosított hívás közben bejövő újabb hívás "lekapcsol" a kihangosítóról akár felveszem, akár nem . S onnantól az eredeti hívó felet is csak a telefon hangszóróján "hallom". (alig-alig...) Már gondolkozok egy custom ROM-ban, csak az újratelepítgetések miatt nem vitt rá eddig a lélek...
-
toga77
tag
válasz
Gombinyó #2633 üzenetére
Nekem működött az ANX 2.3 a makró kivételével. Viszont most hogy vissza akartam volna rakni a MIUI A11-et... nem lehet már A10 12.0.8.0.-ról frissíteni, azt írja hogy béta tesztelőknek van csak. Szóval a 12.0.7.0.-át jelenleg csak recoveryből lehet felrakni. TWRP 3.5.2_10-el megy, most próbáltam. Megy is rá gyorsan a SuperiorOS, tesztelem egy kicsit. Az új custom romokhoz már a 12.0.7.0.-ás rom kell az OSS (nyilt forráskódú közösség által fejlesztett) vendor miatt (pl. az AncientOS, SuperiorOS, crDroid, WaveOS már OSS vendort használ).
-
toga77
tag
válasz
Gombinyó #2626 üzenetére
Értem, ezt csinálja android 10-en meg 11-en is? Engem a MIUI ram kezelése ami teljesen kiakaszt. Van hogy amikor megnyitom pl. a harmadik appot, az elsőt bezárja. Komolyan mondom, ennél még a Redmi 7-es telefonom is jobb volt custom rommal. Sokszor az az érzésem, hogy csak dísznek rakták bele azt a 6gb ramot...
-
Jakuu
őstag
válasz
Gombinyó #2517 üzenetére
Miert nincs meg ?
Probalkozz ezzel. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1497/
-
tihibaby
senior tag
-
martin555
aktív tag
válasz
Gombinyó #1782 üzenetére
üdv, renault media nav-val tökéletesen működik az android auto. azt vettem észre, a telefon GPS-ét használja (nyilván..), szóval, ha nem kapcsolom be a GPS-t a telón, a waze nem tudja hol vagyunk. akkor csak bekapcsolni a GPS-t nem szokott elég lenni, le kell húzni a kábelt és vissza. ezt úgy értem hogy jó lett volna egy engedélykérés az android auto-tól hogy ha nincs gps akkor kapcsolja be, a Bluetoothot be tudja kapcsolni..
-
Predatorr
őstag
válasz
Gombinyó #1756 üzenetére
Én Messengerben vettem észre, hogy a szép, teli színek totál elszaródnak. Pl. a szívecskés az asszonnyal a szép, mély bíbor helyett halvány rózsaszínné vált, de azt a hibát sem javították még, hogy setét módban csak folt van msngr ikon helyett, illetve eltűnnek az egyszínű szöveghátterek (témával meg működnek). Nekem most automatikuson van, azzal nem fakít.
vendingo: szolgáltató routere arra áll be aut. Nálam nem opció az 5GHz, mert a xiaomi 360° kamera nem támogatja (balf.szok), és úgy szakadozott a bt füles, hogy még wiFi kapcsolat sem volt, de csak egyszer tapasztaltam.
-
-
-
válasz
Gombinyó #1576 üzenetére
Arra gondoltam, hogy egy külföldről vásárolt telefont lehet-e javíttatni itthon garanciális keretek között?
Ez nem Apple, így nem lennék meglepve, ha nem lenne érvényes itthon a garancia.
Rákérdeztem a spanyol shopnál erre. A magyar Xiaomit nem akarom megkérdezni, ők biztos, lelomboznának. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest