Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
S.O.S.
senior tag
-
Amur
addikt
válasz
vendingo #1682 üzenetére
Még csak nem is korlátozott, csak körülményes kínába küldeni hogy érvényesítsd, és hónapokat vehet igénybe mire megfordul és javítva visszakapod.
Tehát az jön le nekem hogy többségében egyetértünk hogy az ár többet nyom a latban mint a gyártói garancia és a magyar szervíz.
Tehát a gyártóknak másképpen kellene kezelni a dolgot. -
válasz
vendingo #1133 üzenetére
Ha záros határidőn belül nem jön ki a két, említett cég a tokkal, akkor beadom a derekam, és veszek egy Nillkin Super Frosted Shieldet.
Nem vagyok nagy kamerázós, de azért fontos, hogy ne legyen takarva, ha használnám.
(Tudom, elhúzható a védő.)
Érdekesség.
A Ringke kb. egy órán belül válaszolt! Tökre meglepődtem! Ez aztán support! -
jackbacsi87
senior tag
válasz
vendingo #936 üzenetére
Van különbség. Sima poco x3 az indiai verzió. Nagyobb akku miatt a méretei is mások. (Összehasonlítás. )Az persze kérdés, hogy a kicsi kínai tényleg az indiai x3-ra való tokot árulja, vagy amikor felrakta a hirdetést, akkor még csak az x3 nfc létezett.
-
-
-
-
válasz
vendingo #639 üzenetére
MIUI alatt, ha rákeresel az App Drawerrel kifejezésre, akkor behozza a kapcsolódó beállítást.
MIUI alatt Beállítások -Kezdőképernyő - Kezdőképernyő - Az App Drawerrel.
De mivel ez Poco, itt lehet, ez hiányzik. (A Poco Launcherben nekem sem tetszik, hogy nem lehet kikapcsolni az app drawert. -
-
Berti1992
csendes tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest