Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieearth
tag
eltűnt a választási lehetőség olyan esetekben, amikor nincs valamire alapértelmezett app beállítva. konkrétan: több böngészőt használok a telefonon, eddig külső alkalmazásból (fb, insta) ha rámentem egy webes linkre, feldobta milyen alkalmazással szeretném megnyitni. na ez eltűnt, és mindent a saját mibrowserrel nyitott meg még úgy is, hogy az app alapértelmezettként való megnyitást kitörlöm.
másnál is így van? ha igen, vmi megoldás rá?
-
leslieearth
tag
Anno még Motorola defy-n, meg Galaxy s3n probálkoztam cyanogen romokkal, a miui vonal nem jött be. A következö telefonom LG G2 volt, ott már csak kernelt cseréltem. Azota nem éreztem késztetést mokolásra, az elötelepitett, de általam nem használt appokat szoktam törölni csak
-
leslieearth
tag
válasz
csocsoszán #2610 üzenetére
én sem vettem észre semmi jelentőset, az egyetlen szemmel látható újdonság számomra, h a státusz baron nem 5, hanem 4 ikon van egy sorban amikor le van húzva teljesen, illetve oldalra lapozható.
többet vártam egy új főverziótól, de gyanítom a lényegi változás nem a látható felületeken ment végbe
-
leslieearth
tag
válasz
Viktor0610 #2492 üzenetére
Megy a 4g hivás közben, ezek szerint akkor jo a volte
Köszönöm!
-
leslieearth
tag
válasz
Viktor0610 #2488 üzenetére
szia!
ha nekem telekomos kártyával aktív szolgáltatás mellett sem látszik ott semmi, akkor ezek szerint nem használja a telefon a volte-t?
gyári global rom van fent -
leslieearth
tag
válasz
dragonfire44 #2017 üzenetére
passz. gearbestnek már küldtem vissza mikor még normálisabbak voltak. aliról ez az első telefonom
-
leslieearth
tag
spanyolbol, ingyenpostával 190 € alatt van a 6/64es 😃😃😃
vegyétek, vigyétek
HUF 69,140.69 | Global Version POCO X3 NFC 6GB 64GB 128GB Smartphone Snapdragon 732G 64MP Quad Camera 6.67" 120Hz DotDisplay 5160mAh
https://a.aliexpress.com/_mLNK07j -
leslieearth
tag
csak a beállításokban sem a képernyőnél, sem az akkunál nem találok képernyőkímélőt meg semmit ami ez lehetne.
valóban rejtett fícsör, mert baromi jól eldugtákmondjuk fura, h ez csak nálam van, vagy csak nekem tűnt fel, v más megoldotta a rejtélyt...?
(az app jelenleg úgy tűnik megoldotta, köszönöm a helpet)
-
leslieearth
tag
válasz
Predatorr #1394 üzenetére
asszem rájöttem mi volt a bibi...
az app-ban van valami olyasmi lehetőség, hogy amikor nincs kézen, ne jelenjen meg az értesítés az eszközön. ez aktív volt, de miután ezt az opciót kivettem, az éjszaka után is átjött mindenféle bűvészkedés nélkül az értesítés, úgyh a probléma megoldódott
köszi mindenkinek a segítséget!
más: töltés közben a kijelzőn halványan kint egy felirat, hogy " nincs foto (vagy kép, vagy galéria, vagy ilyesmii) kiválasztva". de csak töltéskor. hogy lehet ezt eltüntetni, v hogy lehet megadni amit kér?
-
leslieearth
tag
válasz
meridaharcos #1390 üzenetére
honor band 5
de azt hiába indítom újra, csak akkor áll helyre, ha a telefon van újraindítva. bt ki-bekapcsolás sem segít -
leslieearth
tag
okoskarkötővel kapcsolatban találkozott-e valaki rajtam kívül olyannal, hogy nap közben átjönnek az értesítések, de éjszaka valami.... történik, és másnap csak akkor jönnek át az értesítések, ha a telefont újraindítom. csatlakozottnak jelzi az app, de értesítéseket nem küld. honor band 5-ről van szó, a huvi egészség app-jával.
-
leslieearth
tag
válasz
Predatorr #1328 üzenetére
beállítások -> alkalmazáskezelés -> 'alkalmazás neve' -> akkumulátorkímélő -> nincs korlátozás
ezt kell minden app-al eljátszani, amit nem akarod, h bezáródjon.
de azt továbbra sem értem, h 6gb ram mellett miért kell ilyen agresszívan bezárni mindent, ami nincs külön engedélyezve. -
leslieearth
tag
válasz
Viktor0610 #1317 üzenetére
na akkor ma is tanultam valami újat
a tippet köszi, megpróbálom
-
leslieearth
tag
válasz
Zsoleszhun #1311 üzenetére
-
leslieearth
tag
úgy igazából nekem kicsit csalódás ez a teló. na nem a vas, mert elképesztő sebessége van, hanem a sw-oldal, mintha úgy hányták volna össze. durva, hogy ahhoz, hogy a bluemail hanggal értesítsen, vagy 5 helyen kell engedélyezni ill beállítani... bezárja folyamatosan a widgetetket, csak azt nemtom akkor minek a 6gb ram, ha nem hagyja bent az alkalmazásokat...? huvi/honor emui-ja nekem milliószor jobban feküdt, elgondolkodtam, h ezt eladom, és lesz helyette egy honor20, ami ugyan kifutó, de még van rajta gms.
-
-
leslieearth
tag
válasz
Viktor0610 #1297 üzenetére
2 kérdés még: ota-n frissül az eu-s? ill h a hivásrögzítőnek van gyári app, v próbálgatni kell a play-ről?
-
leslieearth
tag
válasz
Viktor0610 #1295 üzenetére
érdemes akkor lecserélni a "xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.2.0.QJGMIXM_v12-10-fastboot.zip" romra? mert elvileg ez van kint eu-ként
nem gyalulnám le az épphogy belakott telót ha tulképp ugyanaz a kettő -
leslieearth
tag
hello!
létezik, h alis rendelés spanyol raktárból eu-s rommal érkezett? egyik helyen azt irj, h "MIUI-verzió MIUI Globál 12.0.3 Stabil", alatta meg h "MIUI-verzió (POCO-hoz) MIUI-verzió MIUI Globál 12.0.3 Stabil 12.0.3.0 (QJGEUXM)"
avagy ez most global, v eu rom?
-
leslieearth
tag
válasz
instantwater #1189 üzenetére
igen, ez megvan és működött is szerencsére
viszont csináltam a honorról mentést google-ra, abból nem lehet vhogy "visszaállítani" az x3-on?
-
leslieearth
tag
hello!
mától én is a poco-sok táborát erősítem
első kérdés adódik: honor play-ről hogy tudok minél több adatot (alkalmazás + adatok) átvinni? se a huvi, se a xiaomi költöztetője nem működik :/ -
leslieearth
tag
POCOFANS kuponnal itt 70 alatt megáll a 6/64es telo 😃
-
leslieearth
tag
nah, a gearbest-es fiaskó nem hagyott nyugodni és berendeltem alin spanyol rakárból a telefont... nem akartam pedig ennyit adni érte (cca. 74000 péz), de gyanítom ennél olcsóbb aligha lesz, sőt, gb-en már 400 usd fölött árulják (vagyis árulnák ha lenne nekik...).
úgyh most már a várakozás, és a tn napi többszöri csekkolása a napirend
-
leslieearth
tag
én már visszamondtam. 60ért kuponnal nekem alkalmi vétel lett volna, de egyrészt örökkévalóság + 2 nap nem várok, másrészt a Honor Play még bőven bírja. lesz ez ég sztem ünnepek előtt akcióban, és addira már remélhetőleg utoléri magát a gyár is, és nem kell heteket várni csak arra, h készletre kerüljön.
-
leslieearth
tag
válasz
FoxxiMaxxi #897 üzenetére
m0py, Neked is:
Nincs nekik raktáron 1 azaz egy db sem!
Szept 10i rendelésemre nyitottam ticketet megunva a várakozást, h érkezzen végre készletre.
Folyamat tologatják a beérkezést, nekem nem sokkal rendelés után még 09. 21-23 volt, most meg már lassan már okt. közepénél tartanak.... -
leslieearth
tag
válasz
FoxxiMaxxi #857 üzenetére
-
leslieearth
tag
válasz
FoxxiMaxxi #811 üzenetére
én 10-én rendeltem, aztóta sem adták fel, egyre csak tologatják a várható érkezést, így ma ticketet nyitottam, és visszakérem a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest