- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
-
-
-
-
-
poirot
őstag
válasz
lfarkas #1941 üzenetére
Sziasztok!
Nem teljesen kötödik a Poco-hoz csak annyiban, hogy 2 napja van meg. Még soha nem volt NFC-s telóm, ez volt az egyik, hogy ilyent vettem. A kérdésem a következő;
Felraktam a simple app-ot. Minden oké. Fizetéskor a pénztárnál a feltétel, hogy hálózat be legyen kapcsolva és az NFC engedélyezve legyen feloldom a telefont, csak ennyi? Vagy a simple appnak is futni kell? Ha oda közelitem a pénztár kártya leolvasóhoz, akkor még külön engedélyezni kell, vagy ha meg van a kapcsolat, akkor már el is fogadtam?
Elnézést a láma kérdését, de em szeretném az üzletben feltartani a sort mert engem felkoncolnának a helyszinen. -
fradi81
veterán
válasz
lfarkas #1819 üzenetére
Ez a videó szólt a hangfalakból a poco mellett, és teljesen érthető volt a beszéd, gyakorlatilag a másik oldalon semmit nem lehetett hallani a zajból.
-
-
-
-
-
válasz
lfarkas #1264 üzenetére
Ez biztos, hogy szoftver gond.
Mármint gyári visszaállítást javasolnék, szerintem az megoldaná a gondodat.
Semelyik appal nem találkoztam ilyen problémákkal.Esetleg a HR előtt megpróbálhatod a Telefon app adatainak törlését.
Ha pedig nem gyári appot használsz a hívások kezelésére, akkor az adott programnak adj meg minden jogot, egyéb engedélyt.
-
-
-
Carline
őstag
válasz
lfarkas #1082 üzenetére
Először mutatja a zöld pipákat, de a végén megáll és kiírja hogy nem eszik olyan forrón a kását, várjál csak szépen 168 órát.
Gyalul mindent, kezdheted a belakást előről. Bár ha mented amit tud a beállítások / telefonról / mentés és helyreállítás menünél a mobilra, majd a mentést átteszed gépre vagy pendrive-ra akkor az unlock után ugyanezen menüből (miután visszamásolod a telóra a mentést) helyre tud állítani progikat beállításaival. -
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest