- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
m0py
tag
válasz
mrx1212 #1330 üzenetére
Encryptelve van a data particio, azert keri a pattern-t, hogy fel tudja oldani, es lasd az adataidat. Ha tolsz neki egy format data-t, akkor elvileg nem fogja kerni, de akkor repulnek az adatok. Illetve asszem van opcio ra OrangeFoxban is valahol, Disable DM-Verity/Disable Force Encryption. Meg nem probalkoztam vele, mert engem nem zavart, hogy meg kell adni.
Az Updater appon jonni fog notification, ha van uj update, letolti a zipet, es recoverybol telepiti.
-
tt_to
tag
válasz
mrx1212 #1303 üzenetére
Ha már belekeverted a nevem....
"...amit hirtelen nem is tudtam, hogy mi mert ilyet nem olvastam sehol!"
Viktor0610 kedves moderátorunk erre azt válaszolná neked, hogy biztosan nem voltál elég alapos és hanyagul néztél szét a neten.... és a dark weben szétnéztél? nem? akkor te vagy a hibás.
Ne szíJJad mellre Viktor csak viccótam.
"Az áthidaltam úgy, hogy Orange telepít és utána ment a rom nekem csak így maradt meg."
Igen, nekem is csak ebben az esetben működött, pedig megcsináltam a leírás alapján az ADB-vel a recovery flash-t vagy 6-7x, tehát vagy mi nem csináltunk jól valamit, vagy a leírásban valami nincsen egyértelműen leírva.
"Decrypt" - Megnéztem ez nálam is így működik kéri a telefon kódját amit előzőleg beállítottam, de én ezen nem akadtam fenn, beírtam aztán ment tovább a menübe. Ennek sem így kellene működnie, csak nálunk működik így?Az a baj semmivel sincsen összehasonlítási alapom, sajnos így nem könnyű.
"Valamint néhol nem magyar nyelv jelenik meg hanem angol ez normális jelenség ezen romon?" Ezt "elfelejtették" megírni a kollégák hogy sajnos van egy ilyen "pici" árnyoldala a dolognak... de hát miért nem néztél ennek utána a dark weben?Nem vagyok penge angolból, mondhatnám úgy is hogy translator nélkül semmire sem megyek, ezért ez engem is egy kicsit bosszantott, de a MIUI tárcsázó és a hangrögzítés kárpótolt ezért ami nekem személy szerint már nagyon hiányzott.
Én lementettem anno egy csomó képet meg videot amikor keresgéltem erre a ROM frissítésre, emlékeztem is hogy van valahol egy kép amin pont a fordításról van szó, és akkor is kicsit csodálkoztam hogy a magyar fordításnak a global-t veszi alapul, vagyis számomra ez azt jelenti a magyar oldalon sajna ezzel nem foglalkozik senki.... bár lehet tévedek, de nekem ez jött le. -
-
-
öregpapa
tag
válasz
mrx1212 #1159 üzenetére
Üdv! Ma reggel láttam XDA-n, hogy készült frissítés,le is töltötten számitógépre, aztán megnéztem a telefonon és kiderült, hogy ott is lehet frissíteni.Rányomtam hogy töltse le,majd elég érdekes volt számomra,hogy mikor rányomtam, hogy telepítse belépett az Orange Fox recowerybe és ott installálta.De végül minden adat maradt és frissült!Most már ezt is tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest