Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt_to
tag
Olvasd el figyelmesen a 2948-as bejegyzést, ott egyértelműen le van írva minden.
Nincsen benne szó mappa TARTALOMRÓL. -
-
tt_to
tag
Szerintem csinálj a zenéidnek egy külön mappát, majd ha átmásoltál oda mindent, akkor a
"ringtones
" könyvtárat töröld twrp-ben, majd újraindítás után már jó lesz, létrehoz a rendszer újból egy"ringtones
" mappát, és utána egyedi csengőhangot is fogsz tudni hozzáadni.
Ez valami jogosultsági, vagy egyéb anomália probléma lehet ha másik telóról hoztad át a cuccokat.
Akinek én eladtam anno az X3-at, így csináltam meg neki, azóta is minden rendben van. -
tt_to
tag
-
-
tt_to
tag
válasz
Viktor0610 #1497 üzenetére
Dobott nekem is ilyen figyelmeztetést, de mivel wifi-n volt gondoltam csak valami bug a figyelmeztetéseknél.
-
tt_to
tag
válasz
öregpapa #1438 üzenetére
Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazáskezelés > Jobbra felül a három pöttynél Alapértelmezett alkalmazások > Itt kiválasztod melyik böngésző legyen.... valamint lejjebb van egy "linkek megnyitása" itt is nézd meg mi van beállítva... nekem így van beállítva és a Chrome nyitja meg a linket.
-
tt_to
tag
válasz
instantwater #1337 üzenetére
Akkó nincs más hátra megvárjuk a nyarat.
Bár ahogyan magamat ismerem addig még 2x cserélek telefont.
Viccet félretéve, akkor kipróbálom majd napsütésben is, de ahogyan előttem is írták ebben az árkategóriában ez hibátlan. Lányom Samu A71-e sem jobb (cserébe dupla ennyibe került), annyi csak hogy a samu alapból túlszaturált képeket csinál, és akkor lehet mutogatni hogy jéééé a samu képeknél milyen szép zőőőd a fű... csak az a baj, annak a képnek semmi köze a valósághoz, parasztvakítás semmi több. Nekem is volt átmenetileg a RN7 és a RN8P között Samu A70 2 hónapig, de semmivel sem volt jobb fotoja a Note 8 Pro-tól. De ez csak az én véleményem persze. -
tt_to
tag
válasz
instantwater #1335 üzenetére
Ezt nemrégen fotóztam csak próbaképpen, semmi extra beállítás és egyebek csak egy alap 64M foto ki az ablakon. Kinagyítottam, de semmi kékes árnyalatot nem látok a fa leveleinél, sőt utólag vettem észre a képen egy repülőt amit fotozáskor nem is láttam.
Itt a foto -
tt_to
tag
válasz
leslieearth #1304 üzenetére
Ne kínlódj vele, amit linkeltek én azt is régebben próbáltam, meg vagy 3-at-4-et a társai közül, de mind xar volt sajna. Ha lenne valami normális akkor nem lett volna hőbörgés ez miatt több topikban is.
Nekem egy éve RN7-esem volt, ott megszoktam a jóságokat, aztán a RN8PRO egy csalódás volt ebből a szempontból hogy ott már kivették belőle a MIUI tárcsázót (bár a telo nagyon jó volt), most váltottam erre a telefonra és gondoltam most vagy soha ennél bevállalok egy ROM cserét ez miatt. -
tt_to
tag
válasz
mrx1212 #1303 üzenetére
Ha már belekeverted a nevem....
"...amit hirtelen nem is tudtam, hogy mi mert ilyet nem olvastam sehol!"
Viktor0610 kedves moderátorunk erre azt válaszolná neked, hogy biztosan nem voltál elég alapos és hanyagul néztél szét a neten.... és a dark weben szétnéztél? nem? akkor te vagy a hibás.
Ne szíJJad mellre Viktor csak viccótam.
"Az áthidaltam úgy, hogy Orange telepít és utána ment a rom nekem csak így maradt meg."
Igen, nekem is csak ebben az esetben működött, pedig megcsináltam a leírás alapján az ADB-vel a recovery flash-t vagy 6-7x, tehát vagy mi nem csináltunk jól valamit, vagy a leírásban valami nincsen egyértelműen leírva.
"Decrypt" - Megnéztem ez nálam is így működik kéri a telefon kódját amit előzőleg beállítottam, de én ezen nem akadtam fenn, beírtam aztán ment tovább a menübe. Ennek sem így kellene működnie, csak nálunk működik így?Az a baj semmivel sincsen összehasonlítási alapom, sajnos így nem könnyű.
"Valamint néhol nem magyar nyelv jelenik meg hanem angol ez normális jelenség ezen romon?" Ezt "elfelejtették" megírni a kollégák hogy sajnos van egy ilyen "pici" árnyoldala a dolognak... de hát miért nem néztél ennek utána a dark weben?Nem vagyok penge angolból, mondhatnám úgy is hogy translator nélkül semmire sem megyek, ezért ez engem is egy kicsit bosszantott, de a MIUI tárcsázó és a hangrögzítés kárpótolt ezért ami nekem személy szerint már nagyon hiányzott.
Én lementettem anno egy csomó képet meg videot amikor keresgéltem erre a ROM frissítésre, emlékeztem is hogy van valahol egy kép amin pont a fordításról van szó, és akkor is kicsit csodálkoztam hogy a magyar fordításnak a global-t veszi alapul, vagyis számomra ez azt jelenti a magyar oldalon sajna ezzel nem foglalkozik senki.... bár lehet tévedek, de nekem ez jött le. -
tt_to
tag
Hát elsőre így sikerült...
Próbáltam egyébként a leírások szerint tenni, meg videot is sokat néztem erről, de némelyik összezavart, valahol pl. azt írták hogy a systemet meg a belső tárolót is törölni kell, valahol meg ezt szigorúan tiltották. Viszont a telepítés végén kiírt hiba ellenére is rendben fut a telon a Xiaomi.eu ROM, sőt mivel hajnal volt már és már egyáltalán nem voltam a topon, úgy emlékszem ezt is kihagytam a végén: - Ha végzett a telepítéssel, válaszd a Format Data menüpontot majd a Wipe cache/dalvik menüpontot.
Lehet majd egy fastboot ROM-ot kap legközelebb ha tapasztalok valami rendellenességeket a működésben.
Az OrangeFox-ot, meg a TWPR-t is úgy telepítettem ahogy te is írtad, fastboot > ADB > parancsor, és utána a teloról telepítettem is az .img-t, mégsem maradt meg a recovery, nem értem miért nem.
Most csak próbaképpen lecseréltem a TWRP-t OrengeFoxra, most már amióta az új ROM rajta van azóta nincsen gond, megtartja ezt a recoveryt amit éppen telepítek, ha TWRP-t akkor azt, ha meg OrengeFoxra akkor azt is, mert többször is újraindítottam rendszer majd ezután recovery és megtartja.OTA frissítéshez elég ennyi kijelölés amennyit alapból feldob?
-
tt_to
tag
válasz
Zsoleszhun #1274 üzenetére
Már le volt töltve a gépemre, de köszönöm neked.
Pár órája kipróbáltam, sajnos ezzel is ugyanaz volt a helyzet, hiába másoltam fel az .img-t a telora és telepítettem a recovery-be, a rendszer újraindítása után elvesztette.
Többször is megpróbáltam nem volt jó, aztán arra is gondoltam hogy én értettem félre valamit a leírásban. Tehát ha ezt az új twrp-t telepítem és a rendszert indítom, és az android feláll, majd adok egy újraindítást recoveryben, akkor nem szabadna az eredeti recoverynek indulnia hanem az újnak? Jól gondolom?
Aztán elfogyott a türelem a sok próbálgatástól, és ahogy felraktam a twpr-t, utána egyből a wipe és format data után reboot recovery módban, utána usb-n összekötöttem a PC-vel, a gép látta is a telot de nem tudtam semmit sem másolni rá, többszöri próbálkozás után sem. Nem adtam fel, fogtam a xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.3.0.QJGMIXM_v12-10.zip fájlt és OTG-n kínáltam meg, na úgy elkezdte telepíteni a ROM-ot. A végén viszont kiírt egy hibát 7-es hibakóddal, valami a partícióval kapcsolatban nem tetszik neki? Mind1 kapott egy rendszer indítást, molyolt 5-6 percig de aztán elindult a xiaomi.eu-s cucc a telon.A hibaüzenetből ha valaki tudja mi lehetett a probléma, és ez esetleg a későbbiekben okozhat-e problémát, ossza meg velem, köszönöm.
-
tt_to
tag
válasz
Zsoleszhun #1255 üzenetére
Még nem volt, ezt próbáltam volna ki elsőnek. Este amikor hazaérek majd kipróbálom másik módszerrel, twrp-vel meg MiFlash-sel a fastboot ROM-ot.
-
tt_to
tag
válasz
Zsoleszhun #1246 üzenetére
Bootloader nyitva persze, a rom verzió pedig ez: MIUI Global Stabil 12.0.3.0(QJGEUXM)
-
tt_to
tag
válasz
Zsoleszhun #1238 üzenetére
Igen, az összefoglalót elolvastam, de ott TWRP telepítésről van szó.
Első körben én is azt választottam ki amit írtál, vagyis a recovery-t, de mivel nem lett jó, a következő újraindításnál továbbra is az eredeti Poco Recovery 3.0 töltődött be, ezért kérdeztem hogy esetleg mást kellene-e kiválasztani.
Most megcsináltam még egyszer, amikor kiválasztom a recovery.img fájlt a telon > Install Image > Flash Image File > Select Target Partition:
Boot, Dtbo, Recovery, Persist, super , ezek közül kiválasztom a Recovery-t, hiba nélkül lefut, nincsen piros szöveg, majd leállítom a telefont, aztán elindítom normál módban feláll az android, utána újraindítás recovery módban és a Poco Recovery töltődik be.
Biztosan én rontok el valamit csak nem tudom mit. -
tt_to
tag
Orange Fox régebbi verziót honnan lehet letölteni a telefonra?
itt néztem de itt nincsen
Azért kérdezem mert amit a neten meg YT-on néztem a működést, az nem is hasonlít ahhoz a verzióhoz amit én letöltöttem. Más a menüje, a telefonra másolt OrangeFox-R11.0_4_Alpha-Unofficial-surya.img-t nem tudom hová telepítse a felkínált lehetőségek közül... a Boot-ba, Recovery-be, System-be? A lenti képen sincsen olyan opció amit nekem a telefon felkínál. És akkor ugyanez a kérdés a Rom-mal kapcsolatban is, hogy hová legyen telepítve miután felmásoltam a telora? Vagy ott már nem fogja felkínálni ezeket a módokat?Még egy kérdés, hogy a DisableForceEncryption.zip-et is installálni kell, vagy az a ROM cseréhez nem kell?
-
tt_to
tag
válasz
Viktor0610 #1146 üzenetére
Én ahogyan tapasztaltam ez nem minden esetben van így, nem tudom hogy mitől függ, de vannak hívások amik kimondottan hangosak és hiába húzom csutkáig le a hangerőt, még a mellettem lévő is hallja mit beszél a másik fél. Hát kicsit zavaró.
-
tt_to
tag
válasz
instantwater #1041 üzenetére
Ahaaaam... Értem, köszönöm, és neked is Faby, bár én csak a YT-ot szoktam háttérzeneként lezárt képernyőn hallgatni, de ha a Vanced nem nyomja be a reklámokat akkor kipróbálom én is.
-
tt_to
tag
válasz
meridaharcos #1033 üzenetére
YT Vanced-et miért használjátok? Vagyis milyen előnye van még a lezárt képernyőn való lejátszáson kívül?
-
tt_to
tag
válasz
Graphics #988 üzenetére
Igen ezt olvastam korábban... tudom hogy van egy folyamata meg hogy kellenek segédeszközök hozzá, majd szépen lassan utánaolvasok mert nem csináltam még ilyet.
Bootloader nyitási folyamatot 10 perce elindítottam, aztán most ha jól olvastam itt tőletek akkor 1 hét helybetopi amíg engedélyezik. Addig utánaolvasok meg felkészülök, meg remélem majd Ti is segítetek akik csináltak már ilyet. -
tt_to
tag
Köszönöm mindkettőtök válaszát, tehát ha jól értem akkor csak ez az egyetlen ROM jó hozzá amit M0py linkelt tehát ez a verzió: xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.2.0.QJGMIXM_v12-10
Az teljesen mindegy hogy nekem most milyen ROM van rajta (IN, EU,MI), az a lényeg akkor hogy ezt kell feltenni és akkor lesz a MIUI tárcsázó benne ha jól gondolom ugye? -
tt_to
tag
Sziasztok. Kis segítséget kérnék mert nálam lehet egy kis kavarodás van a ROM verziókkal kapcsolatban. A korábbi telefonom Global verziós volt, a verziója ....MIXM volt.
Az X3- nál meg a verziónál ez áll: MIUI Global Stabil 12.0.2.0(QJGEUXM). Most akkor ez Global vagy EU-s? Gyanítom global mert a google tárcsázó van benne és nincsen hangfelvevő, na de akkor a végének nem annak kellene lennie hogy MIXM?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- VoLTE/VoWiFi
- Akciókamerák
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest