Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gombasm
aktív tag
Hát az nem árt, ha elfelejted a chrome -ot, annál csak jobbak vannak.
Egy ideje már én operát használok, kisebb, gyorsabb és nincsenek fagyások. Plusz ami nekem nagyon lényeges: korlátlanul lehet zoomolni a weboldalakba és oldalra tördeli a szöveget. Egy bizonyos kor felett ez fontos!
Az antutu mizériához pedig egy adalék:
Nem biztos, hogy megáll az 282e -nél... Igaz ez sem 300, de már majdnem
.
Azt hiszem hogy ez nem miui, hanem a 11 alapú arrows os alatti érték, de azóta a 11 alapú miui -n hasonlóan gyors a cucc. -
hkari
őstag
Sziasztok!
Anyunak vettem nem rég egy X3-at. Egy olyan kérdésem lenne, hogy vajon azt mi okozza, hogy pár nap után olyan szinten belassúl, hogy szédülök hogy ha nyomkodom? Akadozik össze vissza, és csak az újraindítás segít rajta. Nem fut a háttérben semmi extra dolog.
Köszi a segítséget!
-
bubu126
tag
Igen, ez nehezen behatárolható anyag, de nekem 2 évet kihúzott a Honor 8-on. Akkor levettem egy hydrogél fólia miatt 5 perc után azt téptem is le, majd újra AirGlass és újra másfél év. Most is rajta van, de most jőtt a Poco. A három darab 4118.33 HUF. De, én majd ezt fogom rendelni: [Scratch Shield Clear Premium Screen Protector]
-
vendingo
veterán
-
fradi81
veterán
Ilyen TG-t rendeltem ez nem a keretes fullcover. Ezek kicsit kisebbek mint a kijelző de így nem is lesz levegős rész. A fullcover is jó aminek ragasztós a széle, már amikor jól van méretezve és nem takar ki a kijelző látható részéből semmit. Sima TG jó szokott lenni. A hidrogélt is kiptóbálom, szerintem annyi a titka hogy jól kell felrakni és akkor egy darabig szuper, amíg el nem kezd valamiért felválni mert akkor lehet kukázni. Jön még egy ilyen szilikon tok is aztán meglátjuk.
-
-
Predatorr
őstag
Én megnézem majd, van egy Camera FV-5-öm régről.
instantwater: Na, mit mondtam...
Faby: Turbado +1, csak a 2-5 nap kiszállítás kamu. Apró betűkben, megrendelésnél már 7-10 nap, nekem a 9.-en jött. Alza OK, kivéve, ha pénz jár vissza, engem megszopattak. Külföldről utalnak valami netes rendszeren, az MNB és a bankom a visszautalt összeg 5%-át lenyúlta, Alza meg jelezte, hogy ők nem felelősek, az egyébként gyári szériahibás termék pontos árát utalták.
-
-
-
-
Jó kérdés, hogy szoftveresen mondjuk egy GCAMmal mennyit korrigálna az app.
Viszont bejött amitől féltem.
A Mi 10T Lite ugyanezt a szenzort használja, de reméltem, hogy a lencsén nem spórolnak.Úgy tűnik az is chromás: [link]
De legalább early bird flash saleben a 10T lite is 200 font lesz mint az X3, és kicsit jobb dealnek érzem.
Üveg hátlap, kicsit erősebb proci, 5G -
Pontosan a lencse miatt van.
Wikipédia: Optikai lencsék leképezési hibái -
-
-
-
-
-
-
Tegyük fel, hogy így van.
Tehát a tornyok környékén döglenek a madarak és rovarok, és feltehetőleg káros az emberre is.
A megoldás, hogy 5G készüléket nem veszünk.
Tehát a madaraknak és a rovaroknak volt 5G készülékük, és ezért döglöttek meg, vagy hogyan fogja megmenteni minket, ha nem veszünk 5G készüléket, de a magas frekvenciából miatt kb minden sarkon lesz egy bázisállomás?Az EU központja Brüsszel, Belgium.
Németország csupán az egyik legnagyobb ország, így több az egy főre jutó 5G professzor.Sebaj, Angliában azért gyújtják fel a mobiltornyokat, mert az terjeszti a koronavírust.
Tényleg ne menjünk mélyebbre. Nem értem.
-
-
giroud199
senior tag
275kornyeket gurít minden teszten, ez is furcsa mondjuk... Nem mintha bármit is számítana!
Amúgy volt mi note 10em és ott nem akadt ez a játék szóval itt valami optimalizálási buli lesz, bár furcsa mert pont egy olcsó "gamer" telefonról beszélünk
(meg is váltam tőle a kijelző miatt)
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest