- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Predatorr #1532 üzenetére
Szia !
Belépsz a beállításokba, ott a frissítés menüt megkeresed. Ha többször ráböksz a miui12 képére, ki fogja írni....további frissitési beállítások engedélyezve !! ( Vagy valami hasonló)ekkor már a jobb oldalon, felül a 3 kis pont menüben megjelenik az alábbi lehetőség: Frissítőcsomag kiválasztása !
Itt már ki tudod választani azt, amit letöltöttél a netről ! A telefon ellenőrzi telepítés előtt a letöltött ROM-ot ! Ha nem jó, nem frissít !
Tehát, nem lehet elrontani !!!
[kép] -
-
-
-
leslieearth
tag
válasz
Predatorr #1394 üzenetére
asszem rájöttem mi volt a bibi...
az app-ban van valami olyasmi lehetőség, hogy amikor nincs kézen, ne jelenjen meg az értesítés az eszközön. ez aktív volt, de miután ezt az opciót kivettem, az éjszaka után is átjött mindenféle bűvészkedés nélkül az értesítés, úgyh a probléma megoldódott
köszi mindenkinek a segítséget!
más: töltés közben a kijelzőn halványan kint egy felirat, hogy " nincs foto (vagy kép, vagy galéria, vagy ilyesmii) kiválasztva". de csak töltéskor. hogy lehet ezt eltüntetni, v hogy lehet megadni amit kér?
-
válasz
Predatorr #1396 üzenetére
Én imgur-ra szoktam képeket feltenni.
De ahogy előttem írták, a fotótrendre is mehet, hadd épüljön az adatbázis.De úgy tűnik a netszolgáltatóm volt a ludas.
VPNnel megnyílik.
Itt van a lényeg, ami a többi tesztben is látszott.
[kép]Mondjuk, hogy készítek egy képet egy épületről vagy egy fáról ahogy te is tetted. Az ember bóklászik a világban, fényképezi a családot, néha ki kell vágni a képből, hogy jobban mutasson. Ez a képhiba még a telefon viszonylag kicsi kijelzőjén is befolyásolja az összhatást, és néha megnézi az ember monitoron is, nagyritkán elő is hívat néhányat a családi albumba.
Enyhe homályosság a sarkok felé az belefér, de kekülés az nálam erős gondolkodásra ad okot.
Annak idején a Mi 9T kb 30%-kkal volt drágább (azóta bezuhant a font
) mint most az X3, és ezen nincs ilyen képhiba.
Ennyi pénzért ilyen jár. Nem is reklamálok. Elfogadom, és egyelőre maradok távol, hátha a +20-30%-os szegmensben kijön valami jó IPSes készülék ami a 9T utódja lehet.Az X3 volt az egyik jelölt, de mostmár inkább kivárom a 10T Lite teszteket, hátha abba jobb lencséket raktak, mert a főszenzor ugyanaz mint az X3ban.
Széleslátó, makró és társai az minden készülékben gyenge, nem nagyon érdekel.
Viszont a vicc az, hogy a széleslátó kamera az X3on nem produkálja ezt a kékülést.Nem vízvédett? Egyiknek sincs hivatalos IP tanúsítványa úgy tudom.
A plusz árért én a jobb összeszerelési minőséget várom.
Van benne még 5G, de a környéken nincs, így azt amúgy sem használnám. Üveg a hátlap. És a proci is kicsit erősebb. A navigáció több rendszert támogat. Picit több 4G frekit támogat ami roamingnál jól jöhet.
Itt az árkülönbség.Tudom otthon őrült árak vannak. Itt pedig azt látom, hogy nem éri meg EU raktárból rendelni valami maszek alis eladótól, mert az Amazonon kb 15%-kkal drágább csak gyors szállítással, van ügyfélszolgálat, ha hibásan érkezne, és bár nem érdekel annyira a gari, de adnak rá 2 évet szemben az Alis 6 hónappal ami csak mese habbal.
-
-
-
-
válasz
Predatorr #1334 üzenetére
403 Forbidden a link
Nézd meg ezt a képet a Techradartól.
Háztető.És ezt a képet a Fotótrendről
Teljes méret: [link]
Fák lombja. -
leslieearth
tag
válasz
Predatorr #1328 üzenetére
beállítások -> alkalmazáskezelés -> 'alkalmazás neve' -> akkumulátorkímélő -> nincs korlátozás
ezt kell minden app-al eljátszani, amit nem akarod, h bezáródjon.
de azt továbbra sem értem, h 6gb ram mellett miért kell ilyen agresszívan bezárni mindent, ami nincs külön engedélyezve. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest