- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klown
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3088 üzenetére
Igen, ezekre gondolok. Nekem nagyon nem tetszik, főleg a global ROM.
Üdv: Klown
-
martin555
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3082 üzenetére
azt hittem, lehetséges olyan, hogy 2 simmel egyszerre mindkettővel mobilnetez a telefon. wifi hotspothoz kiváló lenne. a beállításokban át tudom állítani adatot a másik simre, tehát a kettős 4G módnak akkor mi az értelme?
-
SirKero
őstag
válasz
Viktor0610 #3078 üzenetére
A facebook S-Cross csoportban más is jelezte ugyanennél a telefonnál ezt a hibát és szintén a frissítés után. Ezért is gondolom,hogy az lehet a ludas.
-
SirKero
őstag
válasz
Viktor0610 #3076 üzenetére
Az USB csatinak semmi baja mert mint írtam az asszony Note 10 Pro telója simán megy vele. Itt a MIUI13 frissítés után lett valami. De mi?
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #3065 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #3060 üzenetére
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #3058 üzenetére
Köszönöm, erre nem is gondoltam.
-
mdraco
őstag
válasz
Viktor0610 #3052 üzenetére
Én ma Francia régióra váltottam s akkor jött a frissítés.
Nálam is egyelőre rendben minden, kivétel a Chrome mintha lassabb lenne. Látható változás alig van. -
kardamon
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3052 üzenetére
Szia
És mit tapasztalsz működik rendesen, nem bugos? -
mdraco
őstag
válasz
Viktor0610 #3048 üzenetére
Kijött EUXM-ra is, bár egyelőre csak tesztelőknek.
-
fradi81
veterán
válasz
Viktor0610 #3043 üzenetére
Igen, de csináltam olyat hogy pipa be-ki. Azóta még nem volt reklám.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3043 üzenetére
Így van. Én is kaptam a képembe teljes képernyős hirdetést, hiába van tiltva.
Persze csak mobilneten. -
csipuka
senior tag
válasz
Viktor0610 #3008 üzenetére
Ooo, ezt szurtam el. Megszokasbol a kepernyo kozepen huztam le az ujam, mert az ugyis lehuzza az ertesiteseket, de az uj csak akkor megy ha a kepernyo tetejerol indul a huzas.
Marad a regi -
csipuka
senior tag
válasz
Viktor0610 #3006 üzenetére
Ez az! Visszaraktam a regire es mukodik! Az uj tovabbra se. Koszi!
-
csipuka
senior tag
válasz
Viktor0610 #3003 üzenetére
Joanyamnal is frissult, akksi info meg nincs.
Viszont panaszkodott, hogy a notification bar-t nem lehet tulhuzni. Regen ha lentebb huzta, akkor a kepernyo fenyesseget lehetett allitani vagy tan gyorsgombok voltak ott, pl wifi.
Raneztem, tenyleg ez most nincs, csak a notification uzeneteket lehet megnezni. Remelem erthetoen fogalmaztam.
Erre van kapcsolo amivel lehet ki/be kapcsolni ezt a feature-t vagy a frissites elbaszta? -
Fuvaros
senior tag
válasz
Viktor0610 #3000 üzenetére
jaja felesleges a 120Hz. CSütörtökön meg magától kikapcsolt a mobilnet, nem tudom mitől...
-
válasz
Viktor0610 #2998 üzenetére
Jobban merül a teló a 12.5.5.0 frissítés óta (EUXM).
Eddig 40-60% körül tettem töltőte este, a frissítés óta érezhetően gyorsabban merül. Most 22%-on vagyok, kb. 5 és fél óra kijelzőidővel, az elmúlt időben ez nem volt megszokott.
Visszajelzést küldök róla mindjárt nekik.martin555:
Nálatok mizu? -
Fuvaros
senior tag
válasz
Viktor0610 #2998 üzenetére
Pocok a macskám neve...a teloé meg Poco...a haver beceneve meg Poc (pocakos)...nyáron a Po folyó felé megyünk...ezt nem akartam kihagyni korán reggel kávézás közben...
Máskülönben nincs gond a készülékkel, bár 2 hete mindig párosítási kérelmet ír ki a laptoppal, holott párosítva van és minden ok vele...kis dolgokon nem szabad felizgassam magam, úgysem lesz olyan telom, amivel mindig minden oké
-
balazs1022
őstag
válasz
Viktor0610 #2996 üzenetére
Én inkabb nem frissítek. 12.5.1-ig frissitettem. Jelenleg minden működik, úgy hogy inkabb nem kockaztatnék
-
Faby
senior tag
válasz
Viktor0610 #2985 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom, mikori a kártya, de holnap megyek, kicseréltetem.
VoLTE aktív az előfizun, de SMS gondok miatt ki van kapcsolva a telón
3g beállítást még megnézem, kösz. -
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2975 üzenetére
Igen, ez a Sesame lényege, persze.
Nem kell valakit keresnem a telefonos programban, hogy fel tudjam hívni, SMS-t küldeni, stb. Ez mind okés, csak ismétlem, ha widgetet rakod ki, ami a Sesame kereső sávja, az bedob a Sesame program kereső sávjába, vagyis ott vagyok, mintha az ikonról indítottam volna.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2973 üzenetére
Köszi, de akkor nem tudom, hogy mi értelme van a widgetnek.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2971 üzenetére
Az az igazság, hogy fogalmam sincs, mert ismétlem, ha ikonjára kattintok ugyanez jön be. Gondolom meg a widgetnél már azonnal írhatnák bele, hogy mit keresek, mint a Google-nél.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2969 üzenetére
Sajnos úgy müködik, mint az ikonja, ahogy javítottam az elöző válaszomban. Valami nem teljesen okés.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2967 üzenetére
Érdekes, kikapcsoltam, bekapcsoltam és most a widget müködik. Kiérti ezt? Köszönöm.
(Most jobban nézve, úgy müködik, hogy minha a widget ikon lenne, vagyis, ugyanúgy meghívja a programot, mintha ikon lenne. )
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2965 üzenetére
Köszönöm a válaszod, nálam is be vannak/voltak kapcsolva ezek a beállítások, és sajnos így sem müködik.
-
lfarkas
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2958 üzenetére
Köszönöm!
Csak a lehetőség érdekelt ! -
lfarkas
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2952 üzenetére
Köszönöm.
Akkor mi a megoldás? Arra van lehetőség, hogy rögtön az SD-re telepítek? Pl. Letorlom és újra telepítek, de már az SD-re?
Üdv. -
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2936 üzenetére
Köszönöm.
Most nézem és én nálam nincs ilyen.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2934 üzenetére
Ezt hol lehet ki/bekapcsolni?
-
lfarkas
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2924 üzenetére
Köszi szépen, ránézek !
-
novoszath
senior tag
válasz
Viktor0610 #2858 üzenetére
sajnos kiszedtek az ujabb romokba nekem ugy sikerult eltuntetni hogy egy regebbi romot nem 12.5 os romot tettem fel ott kikapcsoltam es utanna engedtem otan hogy lehuzza a frissiteseket...
-
Klown
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2915 üzenetére
Én is ráfrissítettem, s megtalálta az OTA. (EU Rom) Egyedül az volt fura, hogy kicsit tovább tartott a telepítése érzetre, mint szokott, de első blikkre úgy látom, hogy jól működik.
-
drr
őstag
válasz
Viktor0610 #2888 üzenetére
Nekem is ugyanez...
-
F.B.I.
veterán
válasz
Viktor0610 #2884 üzenetére
Akkor telepítsek egy másik TWRP-t az orange alól?
-
F.B.I.
veterán
válasz
Viktor0610 #2882 üzenetére
Akkor így ne próbáljak meg romot feltolni?
És mindegyiknél ez áll fenn?
-
Klown
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2873 üzenetére
Na bakker, ez azért elég FAIL!
De köszi az infót!
-
F.B.I.
veterán
válasz
Viktor0610 #2860 üzenetére
Volt már gyári alaphelyzetbe állítás is...nem nyert.
-
zelota33
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2849 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Miből gondolod, hogy kp-i hiba van? Browser-ben gond nélkül be tudok lépni, csak hozzáadni nem tudom a fiókokat, ill. GooglePlay-ben utasít el ugyanazzal a szöveggel belépésnél. Látszólag a szolgáltatás megy, csak az én telómat nem engedi összekötni vele (esetleg vmilyen biztonsági beállítás lehet, ami a nyitott bootloader miatt sikít?) Bocs, h ismét ezzel zavarlak, de eléggé letört a sikertelenség...BTW: az EU ROM alapból nem is tartalmaz gmail alkalmazást? Vagy csak én nem találom...
-
Gombinyó
őstag
válasz
Viktor0610 #2826 üzenetére
Tudom, de a többi rommal valamiért mégse fordul elő. PE-en és a xiaomi eu-n alapból nem kell kapcsolni semmit a chromeban.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Viktor0610 #1363 üzenetére
A gyári tokhoz hasonlítva megéri egy ilyet venni? Miben jobb egyébként?
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2795 üzenetére
Sajnos ugyanolyan hosszan volt az értesítés a kikapcsolás után is. Semmit nem változott.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2793 üzenetére
Nálam a kisegítő lehetőségek vannak bekapcsolva, vagyis magának a Poconak a funkciója, a Nova miatt.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2790 üzenetére
Mire gondolsz konkrétan?
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2790 üzenetére
Köszönöm.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2788 üzenetére
Köszönöm, bent vagyok, az animálás időtartama 1x-es. Esetleg mást nézek itt?
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2786 üzenetére
Azért ha elmondanád, hogy hol nézzem meg, már én sem emlékezem mikor mihez nyúltam, és akkor így biztos kizárható ez e két opció.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2784 üzenetére
Köszönöm, igen, még mindig evvel szenvedek.
Az általad felsoroltakat, hogy tudom elérni?
Azért közben kutakodom. -
Klown
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2780 üzenetére
Igen, de korábban írtam, hogy nálam a gyári üzenetek app állandóan kilépett, ha nem üzentre válaszoltál, hanem új címzettet akartál felvenni. Megnyomtad a + jelet, villant egyet a képernyő - ahelyett, hogy behozta volna a kontaktlistát - és kidobott a főképernyőre. Emiatt kellett feltennem a Goolge üzeneteket, hogy SMS-t tudjak küldeni, de az új verzióval megjavult, a Google üzenetek meg repült.
-
Kawauso
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2775 üzenetére
Ez volt valóban a probléma, köszönöm szépen!
Bár az érdekes, hogy csak most jött elő... -
martin555
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2759 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.szalkowski.activitylauncher
azt írja egy MIUI fórum, ebben az appban a STORAGE megkeresni, tárhely, egyebek, tisztítás.
-
Gombinyó
őstag
válasz
Viktor0610 #2747 üzenetére
Én az AA-ról írtam.
Az csak kábellel megy. Bluetooth-al nekem nem volt gondom. -
dragonfire44
tag
válasz
Viktor0610 #2740 üzenetére
Igazad van. Kipróbáltam ,gyárival jó.
Novát használok! De nem is értem ezt hogy gondolják....az ő sz.rjukat akarják ráerőltetni az emberre? Elég bosszantó, remélem hamar lesz megoldás erre. -
Klown
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2735 üzenetére
Köszönöm!
Akkor a MIUI alól való zip betallózás (mintha OTA lenne) ugye nem játszik EU rom esetében?
A másik, hogy ha simán installálom, akkor az adataim, alkalmazások, beállítások, stb. megmaradnak? (A Magisk-et kivéve, mert azt az előző OTA upgrade is legyalulta.) Csak ha a /data(?) partíciót törölném, akkor vesznének el, ugye?
Bocsánat, hogy egy kicsit értetlennek tűnök, de sajnos számomra kicsit ismeretlen a téma, de jó és világos leírást nem nagyon találtam sehol a rom tool-okról (TWRP, OFox) , de gondolom, hogy ugyanezek a kérdések másokban is megfogalmazódtak már, csak van tapasztalatotok ezügyben. (Sejtem, hogy aki a TWRP-vel már akkor találkozott, amikor a Samsung S3-asára fel akarta tenni a Cyanogen-t, annak ez már nem kérdés...)
Köszi!
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2730 üzenetére
Nem, akkor mindig volt egy osztott képernyősáv, arra kellett ráhúzni az egyik program ablakot.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2721 üzenetére
Ugyanez. MIUI verzió
MIUI Global 12.0.8 Stabil -
szkaroly
senior tag
válasz
Viktor0610 #2710 üzenetére
Azért remélem az Euronicsban nem ilyen lesz.
Ha jól olvastam a Telenoros VoLTE (is) eléggé problémás ezen a készüléken?
-
martin555
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2679 üzenetére
Viktor, Te az ujjlenyomatos feloldást érintésre, vagy megnyomásra állítottad be/használod?
nekem sajna érintésre állítva nem oldja fel néha :-(
-
toga77
tag
válasz
Viktor0610 #2683 üzenetére
Ez az!
-
csocsoszán
őstag
válasz
Viktor0610 #2676 üzenetére
Android 11! Nincs a fejlesztői beállításokban MIUI optimalizáció!
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Viktor0610 #2666 üzenetére
Ott úgy látom minden rendben van.
Mos átállítottam a ( IPv4 ) beállításokat erre a IPv4/Ipv6 valójában nem tudom van-e jelentősége!
Most ezzel probálkozom talán valamivel jobb..De majd este kikapcsolom és másnap reggel fog kiderülni ha pihen egy kicsit a készülék,hogy használt-e ..
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2652 üzenetére
Köszönöm, úgy látszik az auto indulás be, MIUI akkukímélő ki volt a ludas. Szépen bejön most már az óra is, Simple widgetnél meg csak frissiteni kell.
A widgetek lakatolása hol van?Wendelke Neked is köszönöm a tippet.
-
toga77
tag
válasz
Viktor0610 #2636 üzenetére
Szerintem a 12.0.8.0 még A10, a 12.0.7.0. meg már A11.
-
tihibaby
senior tag
válasz
Viktor0610 #2630 üzenetére
Random újraindulások is megszűntek ezzel a frissítéssel,semmi más különös dolgot nem tapasztaltam én sem!
-
ruzsass
tag
válasz
Viktor0610 #2596 üzenetére
Akkor én bénázok már elszoktam a ROM-olástól, de amikor raknám fel ezt kapom tudnátok segíteni? Annyit látok hogy nem tudja felcsatlakoztatni a mappákat.
Nyitott és rootolt volt a telefon és amikor az új ROM-ot felajánlotta le is töltettem vele és újra is indult, de már Fastboot módba ragadt akkor jutott eszembe hogy nekem a teljes ROM kellett volna akkor lehúztam gyorsan SD kártyára és TWRP-vel próbáltam volna felrakni de nem jutok tovább az install részben a mount hibák miatt. -
toga77
tag
válasz
Viktor0610 #2591 üzenetére
Sokaknak állítólag random rebootokat produkált a 12.0.6.0.-ás rom. Nálam tegnap csinálta egyszer hogy újraindult, ezen kívül semmi probléma nem volt vele.
-
toga77
tag
válasz
Viktor0610 #2588 üzenetére
De igen, a 12.0.6.0 volt fent, most a ~700mb-os OTA frissítést telepítettem fel [link]. Én sem igazán értem ezt a changelogot.
-
toga77
tag
válasz
Viktor0610 #2575 üzenetére
-
toga77
tag
válasz
Viktor0610 #2572 üzenetére
Ez érdekes... A rom és az app verziója is stimmel, a régió is, de nekem még sincs hívásrögzítés gomb.
-
toga77
tag
válasz
Viktor0610 #2568 üzenetére
Nekem is ez a verzió van fent a telefon appból, de nincs benne hívásrögzítés. Azt olvastam, hogy csak bizonyos régiókban érhető el, neked melyikre van állítva?
-
novoszath
senior tag
válasz
Viktor0610 #2562 üzenetére
ezt hogy sikerult elocsalnod a hivas rogzitest mert nalam nincs ilyen lehetoseg vagy nem gyari telo appot hasznalsz mi a verzio szama az appnak?
-
válasz
Próbálgattam.
Manuálisan kell indítani a felvételt, bemondja (angolul) a rögzítés tényét, nem tudom, hova menti a fájlt.
Más baj nincs.
Találtam infót a témában, de nálam tök másképp' működik, nincsenek olyan menüpontok, amire hivatkozik: [link]
-
grafikus17
senior tag
válasz
Viktor0610 #2565 üzenetére
Szia! ez most milyen rom? EU vagy globál?
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Elvileg csak azokat engedi rögzíteni, amelyek nem szerepelnek a nèvjegyzèkben.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2555 üzenetére
Köszönöm, ez volt a jó értelmezés. Egy másik probléma a Poco-nál, sokáig azt hittem, hogy program függő, de nem, hanem rendszer hibának nevezném. Ha valami beállítást végzek, mondjuk a telefon alkalmazásnál, vagy törlök a képet a galériából, akkor kiírja, hogy törölt, vagy milyen müveletet végzett. De nem ám addig amig képernyőt váltok, vagy más programot indítok, akkor is ott marad az értesítés minimum 2-3 percig. Ezt le lehet valahogy csökkenteni?
-
Jakuu
őstag
válasz
Viktor0610 #2555 üzenetére
Tehat ha leirja hogy hogyan tudja felulbiralni, az a torlest jelenti ? Kinel ?
Ez a legjobb megkozelitesi mod szerintem. Igy mindent eler, betud mast tenni, vagy kivenni es nem csak kitorolni. De az is jo ha kiakarja venni, vegulis a megoldas vege ugyanaz, de a kerdes a felulbiralas volt, ami nalam nem a torlest jelenti szimplan. -
Jakuu
őstag
válasz
Viktor0610 #2553 üzenetére
Akkor mi volt ?
"Óhatatlanul rányomtam a hang file lejátszásánál az Aimp-ra, hogy mindig az nyissa meg. Hogyan tudom ezt felülbírálni?"
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Viktor0610 #2528 üzenetére
köszönöm szépen megjelent a két kiegészítő menűpont az új telon is.
-
leslieearth
tag
válasz
Viktor0610 #2492 üzenetére
Megy a 4g hivás közben, ezek szerint akkor jo a volte
Köszönöm!
-
leslieearth
tag
válasz
Viktor0610 #2488 üzenetére
szia!
ha nekem telekomos kártyával aktív szolgáltatás mellett sem látszik ott semmi, akkor ezek szerint nem használja a telefon a volte-t?
gyári global rom van fent -
attak79
tag
válasz
Viktor0610 #2484 üzenetére
Nálam szerintem az nincs is bekapcsolva,legalábbis nincs fönt az ikonja.
-
novoszath
senior tag
válasz
Viktor0610 #2465 üzenetére
ebben lehet v.mi mert miutan felrakom es hibaval elszal utanna mikor ujra inditom a telot utanna kezdodnek a random restartok es csak a telo gyari viszzaalitasaval szunik meg a problema ki erti ezt....
-
Faby
senior tag
válasz
Viktor0610 #2466 üzenetére
Igen, másik alkalmazás megoldja/megoldotta, csak az a furcsa, hogy a Note4-en ugyanez a verzió gond nélkül működik ugyanezzel a TV-vel.
Illetve még keresem az igazit, a MiRemote-ben a letisztult, egyszerű felülete tetszik, szemben pl a teljes távot lemásoló alkalmazásokkal. -
novoszath
senior tag
válasz
Viktor0610 #2436 üzenetére
azt nem ertem hogy fel rakom a custom recot az alol feltelpitem a romot es mikor ujra be lepnek a recoba a gyari van rajta ez mitol lehet hogy nem tartja meg a customot?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2413 üzenetére
Pedig ilyen esetben érdemes a teljes gyári gyalu !!!
Volt már rá példa, hogy valami beragadt a régi rendszerből, s csinálta a csudát.....
De ezt mindenki saját maga érzi...dönti el... -
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2406 üzenetére
Szia!
Ezekről a beállításokról tudnál "szájbarágósan" írni ? Mit, hol, stb. Köszönöm. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2400 üzenetére
Szerintem is bl nyitás kell !
Ha nem kellene...minden lopott telefont gyári állapotba lehetne hozni..... -
Faby
senior tag
válasz
Viktor0610 #2394 üzenetére
Indonéz romhoz biztos kell BL nyitás?
Mivel gyári rom, a MIUI oldaláról letölthető, nem elég csak simán fastbootban a szintén gyári alkalmazással simán ráhúzni?
Mivel még úton van a teló, csak előre gondolkodom kérdezgetek.
Hívásrögzítés miatt mindenképpen vagy xiaomi.eu, vagy más rom lesz rajta ahogy az eddigi Xiaomi telefonjaimon is.
Jó lenne, ha az indonéz rom felmenne bl nyitás nélkül, nem kellene a 168 órát kivárni... -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2395 üzenetére
-
drr
őstag
válasz
Viktor0610 #2395 üzenetére
Egyenlőre ez egy zárt beta teszt rom...
-
Faby
senior tag
válasz
Viktor0610 #2389 üzenetére
Esetleg Indonéz ROM?
Ha jól tudom, abban is van hívásrögzítés, és gyári.
(Reklámokkal nem tudom, mi a helyzet, de más topicban láttam, hogy van, aki használja, és alapvetően elégedett volt) -
Dottorei
tag
válasz
Viktor0610 #2378 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2373 üzenetére
-
ginola
addikt
válasz
Viktor0610 #2373 üzenetére
Ez nem mérvadó, mármint a honlap, több készülék adattáblája is hibás, pl M3-é is!
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2370 üzenetére
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2370 üzenetére
Én is így emlékeztem.
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Viktor0610 #2362 üzenetére
aha igaz
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2342 üzenetére
Próbáltam... néha jó néha nem
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2287 üzenetére
Hát ez mondjuk szomorú
Korábban még nem használtam a mobiltelefonos fizetést, és amikor feltelepítettem, tök jól működött pár alkalommal, aztán azóta meg nem. Úgy látszik kicsit korán örültem.
Beleolvastam a felhasználók véleményeibe a Play áruházban, ezt a 10 alkalmas témát többen is írták, és nem egyöntetű az örömködés az appal kapcsoltban.
Megcsináltam azt amit drr írt az adatok törléséről, illetve volt egy frissítés is amit letöltöttem, majd meglátjuk, ha használni kell.
-
lfarkas
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2283 üzenetére
Jobbulást !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest