- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
marcee
addikt
válasz
Dimond G #1656 üzenetére
Én múlt vasárnap rendeltem tőlük ~140e-ért egy robotporszívót, online bankkártyás előre fizetéssel...
Tehetek még valamit hirtelen ilyenkor?
Soha semmit nem vettem tőlük korábban, csak azért választottam a Turbado-t, mert itt nagyon dicsérték páran. Persze másikkal is járhattam volna így, de eddig még nem "vert át senki" netes vásárláskor.
-
-
-
-
válasz
Dimond G #1338 üzenetére
RN 9 Prot akartam venni még a nyáron, de kicsit sokallottam az árát, és az a Samsung szenzor tényleg gyengébb mint az X3 Sony szenzora, és nem estem tőle hanyatt. Aztán olvastam, hogy porosodik, akkor végleg lemondtam róla.
És milyen jól tettem. Jönnek a jobbak ugyanannyiért vagy olcsóbban.Még megvárok egy alapos Mi 10T Lite tesztet, meg egy árcéculát. Elvileg ugyanaz a szenzor mint az X3 ban, de jobb minőséget várok tőle, mert prémiumabb készülék mint az X3.
-
válasz
Dimond G #1129 üzenetére
Évek óta Nillkin Super Frosted Shield tokot használok minden telefonomon, de most kitaláltam, hogy kipróbálnék más, prémium tok márkát.
Spigen, Ringke.Nincs nekik tokjuk hozzá és egyelőre nem is tervezik. De mindkét cég azt írta, továbbítják a kérésem a fejlesztőknek.
Remélem, nem ezt értették ez alatt: -
-
válasz
Dimond G #1117 üzenetére
Ha már kamerateszt.
A Techradar eléggé lehúzta a kamerát, mert az ő képeiken van elég látványos kromatikus aberráció (kék sáv nagy kontrasztú részek között).
Eredeti méret: [link]Viszont a kolléga által feltöltött képek egész jók, és messze nem olyan látványos ez a jelenség.
Eredeti méret: [link]Ekkora szórás lenne a lencse minőségében?
-
-
-
-
-
-
RoBos
senior tag
válasz
Dimond G #1052 üzenetére
Én a helyedben már megvártam volna a Mi 10T Lite 5G-t, ami okt. 13-tól rendelhető majd akcióba 249 ajróért a 6/64GB-os, de bővíthető sd-vel a 2 sim mellett! Gyakorlatilag a 10T Lite felfogható a Poco X3 5G-nek is mert szinte ua. a két teló, kivéve a SoC (SD750G 5G).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest