Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz 1
tag
válasz
judas13 #2108 üzenetére
Köszi a jókívánságot,nagyon kedves vagy. Velem is történt kb. 3 éve hasonló dolog, akkor is lejárt az idő, vitát nyitottam, már másnap a számlán volt a pénz visszautalva, erre 2 napjára megjött a csomag, 2-3 eurós dolog volt. Most viszont azért izgulok, mivel ez közel 200 euro érték, nehogy majd ürügyet, kibúvót keressenek a visszautalásból. De picit megnyutattatok visszaolvasva a kommenteket. Mivel erre a francia csomagra már nem számítok hogy megjön (még mindig a francia raktárban van jan 4.-e óta), hétfőn ugyanezt a telót megrendeltem Spanyolból, és az már tegnap Alsónémetiben volt.
-
zotyesz 1
tag
válasz
judas13 #2104 üzenetére
Nem tudom mitévő legyek, már 17 nap telt el, és a csomag nem mozdult a francia raktárból (szerintem a csomagküldők ellopták), 7 nap a szállítási idő az eladó oldalán azzal,hogy ha 15 napig nem érkezik meg a csomag,akkor visszatéríti a pénzt, ill. az Ali amit meghatározott idő, de az még +3 hét, viszont ha egyenest az Alinak reklamálok, az állítólag hatásosabb (olvastam valahol), viszont az még mostantól számítva is még 3 hét.
-
-
-
-
-
Berti1992
csendes tag
Bocsi nem volt időm írni még.
Szóval ez @mindeki aki kérdezte.Zanzásítva a 3,5mm-en kimenő hangról:
"Meh. Igazából ok."
Inkább mondanám rá hogy 'vállalható', no meg ha az árát nézem akkor nincs ok panaszra.
Nyilván amúgy a hang realizálása eszméletlenül szubjektív, korfüggő, illetve hogy kinek mihez szokott a füle, milyen a hangszín-ízlése - és ezt figyelembe véve van egy rakás pozitívum, ami a non-audiophile usereknek szerintem eszméletlen hasznos lesz.
Alapból ott van a magyarul 'csatornalista' fül, ami az okos/zene/videó/hang 'csatornákat' kínálja fel, ez a gyakorlatban simán egy előre állított EQ-virtuális_surround preset-választó akar lenni, amit az okos móddal a teló automatikusan állít attól függően hogy milyen médiafolyam van épp előtérben.
Ehhez nagyon hasonló a 'hangerő-beállítás' opció, ahol egy gyors hallás-tesztet kapsz, és a válaszaid alapján (ami az adott fülre jutó frekvencia-érzékelés) kapsz itt is egy személyre szabott presetet, ami amúgy egy szimpla EQ itt is, de legalábba jobb-bal oldal egymástól független.
Persze van sima Xiaomi-fülesekhez való preset is - ugye ez is csak egy EQ+gain igazából, és emellé ott van a mezei EQ a standard presetekkel. (Mondjuk mi a bánatnak lehet elrontani a kimenő jelet ennyi helyen... Na mindegy)Ezeket csak azért írtam le, mert szerintem egy normál felhasználónak ezek tök király dolgok és pozitívum a meglétük. (és nem akartam leszólni az egészet rögtön...
)
Deee... Ha őszinte akarok lenni, akkor nem a csúcsok csúcsa a teljesítménye úgy összességében. Nem tudom milyen DAC van a készülékben, de komolyabb cuccok meghajtásával azért küszködik, és épp elfogadható a kimeneti jelszint.
Komoly problémák amúgy nincsenek, nem találkoztam váratlan anomáliákkal, mérhető zaj mondjuk van, de nem hallható, hangerőszint állításnál nagyjából egyenletes az elosztás, sztereósáv váltogatásnál se volt semmi kattogás vagy hallható zaj, viszont engem őszintén zavar, hogy egyenes, flat hangképet nem igazán tudok előhozni belőle, mert a fent említett 'csatornalista' dolgon nincs 'ki' állás, ezért valamennyit mindig belenyúl automatikusan az összképbe.Szubjektív vélemény: Én kifejezetten szeretem ha mind a hangkeltő eszköz, mind a lejátszó eszköz teljesen laposan, egyenesen adja vissza a jelet nekem, mert akkor fogom úgy hallani a bármit igazából, ahogy azt a stúdióban kikeverték és masterelték, úgy álmodta meg azt az akárki, hogy az úgy szóljon.
Más kérdés hogy ezzel messze nem a többséghez tartozom, és ha csak annyi a kérdés, hogy odatudja-e b@szni a basszust torzítás nélkül, és szét tudja-e vágni a magas a füledet anélkül hogy sercegne, akkor IGEN, be tudod úgy lőni, és max hangerőn sem zajos. (Cserébe nem is túl nagy a szint, de mindegy).Tehát: az emberek 99,99%-ának semmi baja nem lesz vele, fan egy sor smart-fícsör is, lehet csapatni a zenét róla, de nálam azért nem erről fog szólni az otthoni hangrendszer.
(nem mintha ez lett volna a cél)
Nem tudom mennyire írtam érthetetlenül, ha valaki valamit kérdezne komolyabban, írjon rám nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest