- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cossie23
csendes újonc
válasz
FoxxiMaxxi #897 üzenetére
A 15-i vásárlásra most jelzett a banggood, hogy a csomag Luxemburgban van. Szóval szép lassan ez is ideér. 76-ért egy 6/128 jobban megéri, mint egy Alzas vásárlás. Persze az Ali spanyol raktárából gyorsabban ideér, de ahhoz a forgalmazás kezdetén szemfülesnek kellett lenni. Viszont a fekete öves Kínából mindent is rendelők inkább türelmesen várnak. Egyszer csak ideér a csomag!
-
leslieearth
tag
válasz
FoxxiMaxxi #897 üzenetére
m0py, Neked is:
Nincs nekik raktáron 1 azaz egy db sem!
Szept 10i rendelésemre nyitottam ticketet megunva a várakozást, h érkezzen végre készletre.
Folyamat tologatják a beérkezést, nekem nem sokkal rendelés után még 09. 21-23 volt, most meg már lassan már okt. közepénél tartanak.... -
leslieearth
tag
válasz
FoxxiMaxxi #857 üzenetére
-
leslieearth
tag
válasz
FoxxiMaxxi #811 üzenetére
én 10-én rendeltem, aztóta sem adták fel, egyre csak tologatják a várható érkezést, így ma ticketet nyitottam, és visszakérem a pénzem.
-
cossie23
csendes újonc
válasz
Én is rendeltem innen. Egyelőre úton van. Korábban két telo is jött innen, rendben megérkeztek. Mivel Kínából jön a cucc, tovább tart mire ideér. 15-30 nap. Még beleférnek, sajna türelem kell hozzá. Spanyolországból is egy hét volt, mire ide értek a telefonok...
-
válasz
Ez inkább a Banggood topikba tartozik.
-
vendingo
veterán
válasz
Várj, jobbat nem tudok tanácsolni. Az is lehet, hgy 1 hét és nálad van, de az is, hogy 4-6 hét...
-
KillBorn
senior tag
válasz
FoxxiMaxxi #588 üzenetére
A gearbest ugyan úgy hongkongi raktárból küldi, csak megkörözteti azthiszem az ukban, valahogy beviszik. Utána hollandia, ott nem akad fenn, mert ukból jött. Hollandiából ja 1 hét
Ami előtte van az meg 1 hónap. Legalább. Nézz be a PH-s gearbest topikba, eléggé leszállóágban vannak.
-
forgonati
őstag
válasz
FoxxiMaxxi #588 üzenetére
EU-belül jön, adót meg vámot már befizették rá. Általában emiatt is kissé drágábbak az EU-n belül rendelt verziók, a kínain még nincs semmilyen sarc.
NL-ből kb. 1 hét lesz. Ha mákod van kevesebb, de inkább ennyivel számolj. -
válasz
FoxxiMaxxi #582 üzenetére
Én a HOC oldalt magunk között szólva sem tartom szakértőnek a témában... Ez alapos szakmai melléfogás volt akkor.
Sajnos az ilyen fals infók ott is maradnak a neten.
-
BW78
csendes tag
válasz
FoxxiMaxxi #577 üzenetére
Nem üveg. PC. Annyira ne sajnáld...
-
válasz
FoxxiMaxxi #577 üzenetére
Üdv, nem tudom honnan jött az infó, de én nem tudok ilyenról.
Ez a felállás:
Glass front (Gorilla Glass 5),
aluminum frame,
plastic back
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest