- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
kereskedelemben dolgozom, napi szinten látom hogyan fizetnek telefonnal.
Azt látom hogy sokszor elég ha közelít a telefonnal a terminálhoz, már veszi a jelet, hozzá sem kell érnie.
Tehát felesleges félned hogy bénázni fogsz, még az is mindegy hogy a terminál oldalán vagy a tetején van az olvasó, ha elég közel teszed a telefont venni fogja! -
Amur
addikt
Én (5hgz wifin) annyit tapasztaltam hogy az mi band karkötőt az istennek nem látta, fel is adtam, pedig a gyári mi fit és még két nem gyári applikációval is próbáltam..
Az volt a furi hogy felugrott egy ablak hogy resetelné a karkötőt, majd a rajta látható kódot írjam be az app-ba, sikerült is a reset, mert megjelent a karkötőt a négyjegyű szám, de mégis azt írta ki továbbra is hogy nem látja, és nem is engedte beírni a kódot..
kicsit felhúztam magam, mert két xiaomi termékről van szó... -
Amur
addikt
válasz
Viktor0610 #1743 üzenetére
A fentebb leírt 2 sarokba dobálást leszámítva nálam is nagy becsben vannak a telók. Legutóbbi is karcmentesen került három év után új tulajdonosához.(TPR gumi hátlapra esküdtem eddig, be is jött, sarkoknál extra bumber)
fradi81: mondjuk látod ez nekem nem szempont. okostelefont még soha nem adtam el, családod belül öröklődött most is. Tudom hogy lehet mindent törölni, de nálam 2-3 évig fut egy teló, addigra olyan értékvesztése van hogy annyiért már nem adom el. Inkább megy valakinek a családba akinek gyengébb telója van.
-
Amur
addikt
egy gorilla glass-ra érdemes bármilyen fóliát rakni? Ok tudom az sem 100%,
de kb. olyan érzés nekem mint egy kondomra még egyet ráhúzni(bocs a hasonlatért, de ez ugrott be)
kettővel ezelőtti telefonig mindig raktam rá én is, de utolsó kettőnél már nem.
Pláne mikor az egyik üveg fólia ezer csíkkal repedt miután egy bosszantó telefonhívás után bevágtam a sarokba. Pár nap múlva repült ugyanígy, már fólia nélkül, minden következmény nélkül. Sejtem hogy ha egy asztal sarkát kapná el , lendületből az még a gorilla glassnak is sok lenne, de a teszt videókban azért elég durva dolgokat is kibír. -
Amur
addikt
Én meg most vettem észre hogy a hetek óta megrendelt hátlapot a régi címemre küldik(elfelejtettem az automata kitöltést átállítani a chrome-ben...) ott senki nem lakik most, felújítás alatt van akinek eladtam sincs ott még..ha meg is jön, fordul vissza..
úgyhogy nekem is kell valami átmeneti megoldás gyorsba, mert holnap itt a telefon.
(coolmobile-on rendeltem péntek este, szerdán itt lesz,úgy hogy hétfőn rendelték meg, mert nem volt raktáron nekik-ma hívtak hogy elvitte a futár-eddig korrekt ügyfélbarát hozzáállás volt maximálisan) -
Amur
addikt
válasz
vendingo #1682 üzenetére
Még csak nem is korlátozott, csak körülményes kínába küldeni hogy érvényesítsd, és hónapokat vehet igénybe mire megfordul és javítva visszakapod.
Tehát az jön le nekem hogy többségében egyetértünk hogy az ár többet nyom a latban mint a gyártói garancia és a magyar szervíz.
Tehát a gyártóknak másképpen kellene kezelni a dolgot. -
Amur
addikt
-
Amur
addikt
Igen, erre írtam hogy ezt mindenkinek magának kell mérlegelni.
Általában ha van is garanciális gond, az összegben zsebből olcsóbb kifizetni mint az árkülönbség a "hivatalos" forgalmazó és a kisebb webáruházak között, akik tényleg csak így tudnak érvényesülni a nagyok mellett.
Mondjuk a Xiaominál nem értem a hozzáállást! Ők mindig olcsók akartak lenni, tehát az hogy a forgalmazónál a legdrágább a telefon, az öngól...
Örültem mikor végre bejöttek az országba, de mikor megláttam az árakat..
Akciók nevetségesek..egyetlen powerbankot rendeltem tőlük, mert az tényleg olyan áron volt hogy a lidl sajátmárkását verte, és duplaakkora kapacitása volt..
de telót bármikor néztem még eddig mindig gázosan drága volt.(gyereknek is extreme digitalban jobb áron fogtuk ki..azért ez blama szerintem! Ne legyenek feltétlen a legolcsóbbak, hiszen azzal a többi forgalmazó alá raknak, és akkor senki nem akarja majd tartani a márkát, de ne is legyenek a legdrágábbak, mert azzal meg a saját eladásaikat lehetetlenítik el. Látszik hogy európára még mindig nem fókuszálnak. Az ázsiai piac még sokkal-sokkal nagyobb, és kevésbé szövevényes a háttér.. -
Amur
addikt
Így van.
Coolmobile is azt írja hogy hivatalos gyártói garancia, majd lebontja típusokra, és ott kiderült hogy a Xiaominál és még két gyártó mobiljainál hozzájuk kell küldeni a telefont, és ők "európai" szervízbe küldik.(a többinél, pl. samsung, meg is nevezik a hazai szakszervízt.),
tehát az egy év garancia, amit kötelesek adni a magyar fogyasztóvédelmi törvények szerint, de abban nincs megkötés arra hogy magyar szervíz álljon mögöttük.
Annyi hogy más előttem már megjegyezte, és én is csatlakozom: öt év alatt ez lesz a harmadik Xiaomi készülékem, és egyikkel sem volt semmilyen garanciális problémám.(ami meg egy éven túl van az amúgy is fizetős), általában lecserélem mire gond lenne.
Persze az ördög nem alszik, és minden sorozat megszakad, de jelenleg a hivatalos oldal 109ezres ára helyett a coolmobil 79ezres árát választottam.
30 ezer forint különbségért bevállalom hogy ha egy éven belül megszűnik a cég, és nekem kell állni a javíttatást akkor lehet bukom a különbséget. Ez egy ilyen történet!
Mindenkinek magának kell ezt mérlegelnie.
Én még mindig pofátlanságnak tartom az ekkora árkülönbséget.Alzát szerintem ne ajánlgasd..ők sem egy patyolattiszta cég..
-
Amur
addikt
coolmobile-on szokott lenni black friday ajánlat?
Most akarok x3-mat, venni, náluk a legolcsóbb ha magyar garisat akarok, de ha még ennél is jobb áron kapom, akkor várok még 2 napot a rendeléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Posta, csomagküldés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Kutya topik
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest