Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
martin555 #3094 üzenetére
Én többet is kipróbáltam. Ha sima jpg-ről van szó, akkor sztem a gyári elég jó lett. Ha raw-ról akkor is a gyári, ha főkameráról van szó és főleg kevesebb fénynél. Gcam raw-ja a az ultraszéles kamera esetében sokkal jobb.
Ellenfényben a Gcam teljesít jobban.
Általában ha fontos volt a kép, akkor mind2 alkalmazással csináltam képet.
Tehát szvsz a legjobb fotós app a gyári és a Gcam.
Ezeket próbáltam még: Snap Camera HDR, Manual Camera, Porfessional Camera DSLR, DSLR Camera Pro, Camera FV-5 -
Klown
aktív tag
válasz
martin555 #3086 üzenetére
Én EU rom-on vagyok. OTA felajánlotta már a 13.0.1-et, de olvasva a hozzászólásokat itt egyelőre kivárok. Feleségem gyári ROM-os 128-asára már települt a 13. Mivel ő kevésbé "power user" egyelőre nem tapasztalt nagy változást. Bár azt látom, hogy az értesítési sáv tetején megjelent egy csomó új ikon, ami szvsz elég idegesítő...
Üdv: Klown
-
-
-
balazs1022
őstag
válasz
martin555 #2758 üzenetére
Szia! Az újraindítás lehet beragadó bekapcsoló gombtól is. Ha véletlen a gomb alját nyomod (telefon apjához eső részt), akkor képes beragadni. Én is azt hittem szoftveres gond. Kellett pár hét mire rájöttem. Amúgy már bejarotodott annyira H semmilyen pozícióban nem ragad be.
-
-
Faby
senior tag
válasz
martin555 #2811 üzenetére
Szia, nem nagyon van rá (egyszerű) megoldás.
Crok fórumtárs segítségével annyit sikerült kideríteni, hogy anet.hostname
változót kezeli, írja rosszul valószínűleg a rendszer.
0. Mivel jó eséllyel ROM hiba, meg lehet próbálni lejelenteni, és egyszer majd javítják.
1. Root segítségével át lehet írni (nekem még nincs root, így nem játszik)
2. ROM csere, valami olyanra, ami ezt jól kezeli.Hétvégén próbálgatom a többi környezetemben lévő Xiaomi telót.
-
-
Klown
aktív tag
válasz
martin555 #2754 üzenetére
Van fent esetleg TWRP, vagy társai? Azzal tudod a cache partíciót és a Dalvik cache-t törölni.
Én éppen a gyári üzenetek app-pal szenvedek, xiaomi.eu ROM alatt. Nem tudok vele új SMS-t írni, csak válaszolni a bejövőkre, mert kilép a program, mikor az új SMS-re megyek...
Kezd egy kicsit teli lenni a hócipőm, pedig szerettem a Xiaomi-t, de túl sok a probléma vele. (Gariban visszavett Mi A1, ami random reboot-olt és persze sárgult a kijelző széle, de újragélezéssel javították. Akkor a Redmi Note 5-nek szintén sárgult a kijelzője, gariba azt is újragélezték, ill. az ujjlenyomat-ovasója használhatatlanná vált a végére, de ennek ellenére nagyon szerettem. Akkor most a Poco-nak a szoftveres gondjai. A gyári ROM a Google-os vackokkal borzasztó. Az .eu ROM eddig jó volt, de az A11 azt is elcseszte, bár ahogy olvasom a gyári ROM-ot is érinti.
) Sajnos kezdem azt hinni, hogy tényleg nincs "ingyen ebéd"! Ha jó, megbízható telefont akarok, akkor bizony kénytelen leszek tágra nyitni a bukszámat...
Üdv: Klown
-
-
-
-
-
-
Gombinyó
őstag
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Riasztó topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest