Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
Üdv.
Egy ideje random időnként elkezd a telefon üres címke nevű ablakokat feldobálni. Pecekig csinálja addig a telefonnal nem is lehet semmit kezdeni.Hogy tudnám ezt a funkciót tiltani vagy törölni mert marha idegesítő. -
martin555
aktív tag
válasz
Baloo27 #3122 üzenetére
bakker!!! bingo!!! megfejtetted, nagy pacsi, köszi.
pontosan ez volt az oka.
visszaállítottam a "biztonság" appot alapra, és úgy megjelenik a beállítás!
érdekes, egyik telón valami 8.4xxxxxx verzióra frissül a "biztonság", a másik telón 8.1xxxxxx-re vagy valahogy így, al-verzió különbség van köztük. többször is reseteltem az appot, nem akar a legfrisebbre frissülni.
de legalább az okát már tudom.
üdv! -
martin555
aktív tag
sziasztok, több 64 és 128-as POCO X3 NFC van a családban, kettőnél valami beállítás problémám van.
rövid leírás: a Beállítások/Akkumulátor setting különbözőképp jelenik meg.
egyik telefonon van "Alkalmazásonkénti akkumulátorkímélő" lehetőség, a másikon nincs, beállítások közt a keresővel keresbe sem.youtube-on olyan tippet láttam ehhez, hogy Fejlesztői mód/legalulra görgetve "Alapértelmezett értékek visszaállítása", és ellenőrizni, hogy MIUI Optimalizáció=ON, de ez nem segített.
van ötletetek hogy állítható vissza, factory reseten kívül? workaround, hogy alkalmazásonként rakom az alkalmazásokat energiatakarékos üzemmódba, de a hiányzó beállítás segítségével anno kényelmesebb volt.
köszi!
-
poirot
őstag
válasz
Fruityloops #3117 üzenetére
Például a Poco X3 NFC, akkor is "szól", ha egy power bankról töltöm fel vagy abban az esetben is ha nagyon felmelegszik (Itt nem tudom, hogy a felrakott apk figyelmeztett, illetve a rendszer része.) Egyszer-kétszer előfordult. A töltő kábelt mindenképpen kicserélném a helyedben, egy megfelelőre. Meg próbaképpen egy másik töltővel is megnézném.
-
balazs1022
őstag
válasz
Bármilyen töltő mehet. Esetleg masik kábellel is nézzétek meg. Illetve nézd, hogy a telefon usb csatlakozója nem a poros vagy zsebpiszkos.
-
fradi81
veterán
válasz
Hali
1 óra alatt 7% nem normális, lehet hibás. Nyugodtan mehet akármilyen töltő nem lesz baja. -
Fruityloops
tag
Sziasztok! Vérbeli poco x3 nfc tulaj vagyok, és tudom ez nem a poco M5 fórum, de ott senki nem ír vissza mert alig vannak ott csoportban. Kérem tisztelettel mint X3 nfc tulaj segítsetek mégis kérlek, mert az infarktus kerülget!
Édesapámnak vettem egy Poco M5 telefont, és nagyon lassan tölt! 18%-on volt gyárilag, 1 óra töltés után van 25%-on, borzalmas lassan mennek fel a százalékok, lassan tölt, ez normális? 22 w-os töltője van gyárilag.
Vagy használhatok hozzá 33 w-os töltőt? Mert 5000-es az aksija, lehet a 22w nagyon karcsú gyárilag, én nem is értem miért adtak 22w-osat hozzá. A 33W-osat ha rádugom nem lesz baja, használhatom azzal?
Nagyon köszönöm a válaszotokat! -
fradi81
veterán
Messenger üzenetnél van egy halk hang hangjelzes, ha meghallom tudom hogy mindjárt üzenet jön. Mondjuk fél perc múlva meg is jelenik az üzenet a beállított messenger hanggal. Ez miui sajátosság?
-
Faby
senior tag
Valóban.
Viszont vennem kéne valamit, mert sikeresen kinyírtam a felső másodlagos mikrofont, és a javítással nem sok jóval kecsegtetnek (alaplapon van, nem külön és nem nagyon szokott sikerülni a csere, vagy ha igen, akkor megsínyli a forrasztgatást)
Elvagyok nélküle, de kihangosításnál hiányzik. -
-
SirKero
őstag
Üdv.
Android 13 tényleg nem lesz az X3 NFC-re csak a X3 GT / X3 Pro-ra ? -
Klown
aktív tag
válasz
Fruityloops #3108 üzenetére
Nem igazán... Nincs már olyan szuper ár-érték aránya, mint régen az X3-nak!
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Kijött már a poco X5-ös család, van aki leváltja a szeretett X3 NFC-jét? Én nem tervezem, nekem nem hoz annyi újjat sőt, hogy megérné. Ti?
+ Nem érzi az ember elavultnak, hogy már kint van az X5 és nekünk még csak X3 van? -
toga77
tag
Bocs, az előző hozzaszólásomat nem ide szántam
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Van egy rendszerfrissítés pár napja, amit nem tudok telepíteni, az alábbi hiba üzenetet kapom:MI Account letöltés sikertelen.
Helyem is van, MI fiók is van, szóval mit lehet ez?
-
Baloo27
aktív tag
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Baloo27 #3099 üzenetére
Nekem ott a saját értesítési hangom van, amit hallok is mindig. Ha változtatni akarok, akkor a témákat mutatja. Nem tudok olyat választani, hogy a FB saját hangja. Lehet, hogy le kell töltenem egy ilyen hangot és megadni ott...
Szerk: Próbaként megnéztem a messenger-t, mert ott jó a gyári értesítési hang. És ott az is van megadva értesítési hangnak. A baj tehát az, hogy a FBnál ezt a lehetőséget nem ajánlja fel. -
ddsteel
aktív tag
Bár POCO X5 5G telóm van, de az előző X3 pro volt és ez a topic jobban is pörög, itt kérdeznék: nem tudjátok véletlenül, hol tudom beállítani, hogy ha FB bejegyzés értesítést kapok azt ne az egyébként a rendszer által használt általános értesítési hangon tegye? Rohadt idegesítő, amikor munka emailt várok és egy nyamvadt FB bejegyzésre olyan hangot ad a teló, mintha email jönne. A FB saját menüjében nem találtam lehetőséget hangot változtatni, vagy olyan lehetőséget, hogy a stock hangokat használja (ez lenne a legjobb, valami kis puttyanás hang volt asszem), csak olyan lehetőséget, hogy legyen értesítőhang vagy ne legyen. A hang azért jól jönne, de sima FB hang kéne. Köszi, ha tudtok segíteni.
-
Klown
aktív tag
Sziasztok!
Látom, hogy EU rom-ból is kijött a stabil 14.0.1.0.SJGMIXM. Valaki próbálta már? Mennyire stabil? AA-s fejegységgel nem volt gondja? (Én emiatt maradtam 12.5.8-on, mert valaki írta, hogy a 13-assal nem megy neki az AA.)
Köszi!
Üdv: Klown
-
martin555
aktív tag
sziasztok, a 128 GB verzióra ma nekem frissítést dobott, 12.5 enhaced, 14.0.1.0.SJGMIXM stabil.
érdekes, a családban van 4 ilyen teló, 2 db 64-es, azok tavaly 13-ast kaptak.
nem hájpolom feltétlenül a frissítést, csak csodálkozom, hogy ekkora különbség van a 128-as és a 64-es hardvere közt, mondjuk?
üdv. -
balazs1022
őstag
válasz
martin555 #3094 üzenetére
Én többet is kipróbáltam. Ha sima jpg-ről van szó, akkor sztem a gyári elég jó lett. Ha raw-ról akkor is a gyári, ha főkameráról van szó és főleg kevesebb fénynél. Gcam raw-ja a az ultraszéles kamera esetében sokkal jobb.
Ellenfényben a Gcam teljesít jobban.
Általában ha fontos volt a kép, akkor mind2 alkalmazással csináltam képet.
Tehát szvsz a legjobb fotós app a gyári és a Gcam.
Ezeket próbáltam még: Snap Camera HDR, Manual Camera, Porfessional Camera DSLR, DSLR Camera Pro, Camera FV-5 -
martin555
aktív tag
sziasztok,
valaki próbált a közelmúltban "alternatív" KAMERA (foto) applikációkat?
melyikkel készültek nektek "szemre" a legszebb fotók?
https://gcamera.co/google-camera-poco-x3-nfc/
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-nikita-06/
stb.köszi!
-
Klown
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3088 üzenetére
Igen, ezekre gondolok. Nekem nagyon nem tetszik, főleg a global ROM.
-
D0zeR
tag
Sziasztok adott egy x3 készülék és azt produkálja hogy felvillan a poco logo és újra indul folyamatosan. Billentyű kombinációkra nem reagál,nem tudok belépni a recoverybe sem. Segítség
-
-
Klown
aktív tag
válasz
martin555 #3086 üzenetére
Én EU rom-on vagyok. OTA felajánlotta már a 13.0.1-et, de olvasva a hozzászólásokat itt egyelőre kivárok. Feleségem gyári ROM-os 128-asára már települt a 13. Mivel ő kevésbé "power user" egyelőre nem tapasztalt nagy változást. Bár azt látom, hogy az értesítési sáv tetején megjelent egy csomó új ikon, ami szvsz elég idegesítő...
-
martin555
aktív tag
sziasztok,
MIUI 13-as frissítés témában:
gyanítom, a 64 és a 128 GB telefonok közt lehet más apró egyéb hardver-eltérés is, mivel családunk 4 telója közül a kettő db 64-es anno megkapta már a 13 frissítést, a 128-asok még nem. (mintha a régebbi 64-es lomhábban olvasná az ujjlenyomatot, illetve a 128-as képernyője kékes-fehérebb, mint a 64-é, lehetséges?)
érdekesség miatt kérdem csak, teljesen jól működött a teló bármelyik 12-es miui-val is. másvalaki, 128-as, megkapta már?
üdv
-
-
martin555
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3082 üzenetére
azt hittem, lehetséges olyan, hogy 2 simmel egyszerre mindkettővel mobilnetez a telefon. wifi hotspothoz kiváló lenne. a beállításokban át tudom állítani adatot a másik simre, tehát a kettős 4G módnak akkor mi az értelme?
-
-
martin555
aktív tag
sziasztok,
a KETTŐS 4G MÓD működéséhez mi a feltétel?
2 sim kártyám van benne, 3 ill 8gb adattal, de nem úgy látom hogy mindkettőről netezne, mobil hotspot sem, de maga a teló sem.
köszi ha lenne jó tippetek.
-
SirKero
őstag
válasz
Viktor0610 #3078 üzenetére
A facebook S-Cross csoportban más is jelezte ugyanennél a telefonnál ezt a hibát és szintén a frissítés után. Ezért is gondolom,hogy az lehet a ludas.
-
-
SirKero
őstag
válasz
Viktor0610 #3076 üzenetére
Az USB csatinak semmi baja mert mint írtam az asszony Note 10 Pro telója simán megy vele. Itt a MIUI13 frissítés után lett valami. De mi?
-
-
SirKero
őstag
Üdv.
Mióta MIUI13 -ra frissített nem működik az AndroidAuto. Azt írja hogy cseréljek kábelt. Ezt használom évek óta probléma nélkül. Ettől függetlenül kipróbáltam még négy másik kábellel de azokkal sem megy. Vagy semmi reakció vagy próbál csatlakozni de ledobálja.
Valakinek ötlete mi lehet a megoldás? -
-
fradi81
veterán
Ikonok formáját mivel lehet változtatni? Kört négyzetre. Köszi.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #3065 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
-
poirot
őstag
Sziasztok !
Mai cikk;
[link]
Hát én sehogy nem találom ezt a beállítási lehetőséget a Poco-n. Esetleg valaki ha megtalálta elmondaná? Köszönöm. -
leslieearth
tag
eltűnt a választási lehetőség olyan esetekben, amikor nincs valamire alapértelmezett app beállítva. konkrétan: több böngészőt használok a telefonon, eddig külső alkalmazásból (fb, insta) ha rámentem egy webes linkre, feldobta milyen alkalmazással szeretném megnyitni. na ez eltűnt, és mindent a saját mibrowserrel nyitott meg még úgy is, hogy az app alapértelmezettként való megnyitást kitörlöm.
másnál is így van? ha igen, vmi megoldás rá?
-
fradi81
veterán
Azt írja kikerült az androidból a sip hívás, ennek annyira nem örülök.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #3060 üzenetére
-
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #3058 üzenetére
Köszönöm, erre nem is gondoltam.
-
-
poirot
őstag
Fel is ment rendben a MIUI 13. Viszont megjelent a felső értesítő sávban egy ikon. Ez micsoda, hogy lehetne eltüntetni onnan? Mutatom;
-
mdraco
őstag
válasz
Viktor0610 #3052 üzenetére
Én ma Francia régióra váltottam s akkor jött a frissítés.
Nálam is egyelőre rendben minden, kivétel a Chrome mintha lassabb lenne. Látható változás alig van. -
-
kardamon
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3052 üzenetére
Szia
És mit tapasztalsz működik rendesen, nem bugos? -
Ha valaki türelmetlen/bátor/kísérletező, mint én, ezen leírás alapján felteheti a MIUI 13-at, ha nem kapta még meg.
(Az oldal nem erre készítette a leírását, hanem azonos Android-verziók, de különböző régiók közötti "ugrálásra", azonban a példám azt mutatja, eltérő droid-verziókkal is működik.
Kizáró nyilatkozat: NEM vállalok felelősséget az esetleges téglázott telókért!!!) -
motofi
aktív tag
Sziasztok! Valaki rakta már fel az xiaomi eu.rom Android 12 . Én felraktam, de nem működik illetve nem egedi bekapcsolni biometrikus hitelesítést a Google, így az icsek illetve banki appoknál nem működik a biometrikus azonosítás csak jelszóval tudok belépni. Van erre valami megoldás?
-
mdraco
őstag
válasz
Viktor0610 #3048 üzenetére
Kijött EUXM-ra is, bár egyelőre csak tesztelőknek.
-
Bár már nincs napi használatban a teló, követem a sorsát.
MIXM-verzióra kijött a MIUI 13, droid 12 ROM: [link], tehát hamarosan várható az itthon elterjedtebb EUXM-re is. -
fradi81
veterán
válasz
Viktor0610 #3043 üzenetére
Igen, de csináltam olyat hogy pipa be-ki. Azóta még nem volt reklám.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3043 üzenetére
Így van. Én is kaptam a képembe teljes képernyős hirdetést, hiába van tiltva.
Persze csak mobilneten. -
-
fradi81
veterán
tisztító appban teljes képernyős reklám, pedig kikapcsolva a hirdetés, ezt akkor nem lehet kilőni?
-
poirot
őstag
Sziasztok!
1-2 hete azt tapasztalom, hogy a megérkezett SMS-ektől nem kapok hang jelzést. Csak akkor veszem észre, mikor feloldom a telefont. Minden értesítés be van kapcsolva, vagy 8 üzenetküldőt kipróbáltam, van amelyiknél tesztelni is lehet, ott müködik a beállított jelző hang. Próbáltam már akkukimélő módban, normál módban, de nem működik. Talán csak akkor van hang, mikor a pénztárnál fizetek és ugye akkor használom a telefont. Szóval nem tudom miért ment el. Minden tippet örömmel fogadok. -
Fuvaros
senior tag
válasz
Fábián Máté #3035 üzenetére
hát ha ráér a hadművelet...aztán vagy sikerül vagy nem...talán be kéne ugorni egy szervizbe és viszel egy jó sőrt és megkérdezed az emberkét...Én egy év után eladtam, vettem egy M4 Pro-t, ami könnyebb, kisebb, jobban szeretem...bár ez is megzavarodik kinn a napon egész napos túrán motoron...
-
Fábián Máté
újonc
Nemrég sikeresen összetörtem az X3 NFC-m kijelzőjét. A tutorialok alapján szerintem nekiállok otthon kicserélni, ugyanis így kb fele annyiból megvagyok és nem néz ki lehetetlenül nehéznek. Valaki csinált már ilyet? Van valami amire nagyon kell figyelni? Illetve honnan érdemes hozzá alkatrészt beszerezni? Én ezt találtam a legjobb áron jó értékelésekkel, azonban ez sem eredeti, mint ahogy az Alin kaphatóak közül egyik sem (hiába van ott a 100% ORIGINAL felirat). Hozzászólások alapján nem tűnik rossznak, minőségben csak picit marad el az eredetitől, viszont ha valaki tud jobb alternatívát, ha egy link formájában tudtomra adja azért hálás lennék.
A kijelző amit néztem: [link]
-
-
Klown
aktív tag
válasz
Fruityloops #3030 üzenetére
A gyári fólia nekem is bal felül kezd feljönni. Érdkes, feleségemnek a középső kameralyuk körül. Pár napja jött meg az Ali-s hidrogél fólia, de még nem volt türelmem nekiállni felapplikálni.
Másik bosszantó, hogy ez már 3. Xiaomi telefonom, aminek sárgul a kijelzője. És mindnek a bal felső, oldalsó részén kezdett el sárgulni. Eddig a kijelző újragélezés mindig megoldotta, de most már kezd nagyon kiábrándítani, hogy a 3. Xiaomi telefonommal is ugyanaz a helyzet!
Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, bár előtte a Huawei P6-osomnak nem volt soha ilyen gondja!
-
Fruityloops
tag
válasz
Kawauso #3031 üzenetére
Ja hát annyiért ingyen volt, én 75 ezerért vettem, aztán felvitték 110 ezerre a végén mivel kifutó lett, de vettem egyet tartalékba is használt jó állapotút, ha bármi lenne a mostanival, annyira imádom és bevált, sok más mostani telefont leköröz ami 120-130 ezrekért van a piacon. Nagyon jó telefon minden téren.
-
Kawauso
aktív tag
válasz
Fruityloops #3030 üzenetére
Akkor elképzelhető, hogy valami általános probléma jön elő. Mindegy, én 60.500 Ft-ért vettem anno early bird akcióban, így elnézve, hogy mennyiért lehetett itthon kapni, nem panaszkodhatok.
-
Kawauso
aktív tag
Apám telefonján eddig a gyári védőfólia volt, ami viszont múlt héten kezdett levegőt maga alá engedni a bal felső saroknál. Levettem, rendeltem rá üveget, megjegyzem olcsót, ha ez számít. Mit ad Isten, pár nap múlva ugyanott szintén levegő került alá, majd a második üveg alá is.
Gyárilag keletkezhetett valami egyenetlenség a bal felső saroknál, akár létező és köztudott problémával állok szemben, vagy ennyire peches, béna lennék, hogy nem tudok értelmesen felrakni két üveget sem? Ha már rákérdeztem, ki-milyen üveget, fóliát használ a kijelzőn? -
-
Klown
aktív tag
Sziasztok!
MIUI13 + Android 12 fronton mik a kilátások? Várható rá?
-
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #3024 üzenetére
Találkozunk a Tormás bisztróban!
Ill. mégsem, mert Érdről sokat kellene vonatoznom..
A viccet félretéve, nekem is hasonló jelenség van, mint Faby-nak! Hiába vigyáztam rá és tokban van, teli van matt foltokal, amik nagyon csúnyák. A régi RN5-nél nem volt ilyen gondom...
Üdv: Klown -
Faby
senior tag
Sziasztok!
Hátlap polírozásra van valami ötlet, bejáratott anyag és metodika?
Tok alá bejutott némi ez-az, elég csúnyán megkarmolászta.
Mielőtt cserélem a tokot, szeretném rendbe tenni, nem eladásra, magamnak.
Van valami jó ötlet? -
Fuvaros
senior tag
válasz
Fruityloops #3020 üzenetére
gobo
-
Fruityloops
tag
Gondolkoztam azóta sokat a dolgon én is...és arra jutottam, hogy az X3 nfc-m kizárólag az X4 pro-ra cserélném le, az tud minimálisan többet (az x3 pro csak prociban jobb kamerában gyengébb, az M4 pro meg szintén kb. csak prociban erősebb egy fokkal, minden másban gyengébb mint az X3 nfc, amit persze már nem lehet amúgy kapni, röhej).
Szóval nem tudja esetleg valaki, mikor lehet már rendelni itthon is az X4 pro-t..? -
martin555
aktív tag
sziasztok,
poco x3 nfc 128 telóimon, 12.5.5.0 mindkettőn, de csak az egyiken aktív a FÖLDRENGÉSJELZŐ a helyek… menüben.
netán hardverileg különbözhetnek? remélem nem. mi lehet ilyesmiknek az oka?
-
Fuvaros
senior tag
rendelt valaki x4-t?
-
Faby
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Van valaki, aki használ Smooth Calendar widgetet?
Ha igen, a névnapok kijelzése jól működik?Ha senki nem használja, megtenné valaki, hogy feltelepíti, és az itt linkelt leírás alapján beállítja a névnapokat is?
A sztori röviden annyi, hogy nálam valamiért egy nappal sietnek a külön “Névnapok” naptárban beállított aktuális névnapok megjelenítése.
Köszönöm előre is.
-
csipuka
senior tag
válasz
balazs1022 #3010 üzenetére
A notification bar az tenyleg lejon barhonnan, de en a brightnesst akartam kezzel gyorsan allitani, es az uj kozpontnal az csak a jobb felso lehuzassal mukodik
-
csipuka
senior tag
válasz
Viktor0610 #3008 üzenetére
Ooo, ezt szurtam el. Megszokasbol a kepernyo kozepen huztam le az ujam, mert az ugyis lehuzza az ertesiteseket, de az uj csak akkor megy ha a kepernyo tetejerol indul a huzas.
Marad a regi -
-
csipuka
senior tag
válasz
Viktor0610 #3006 üzenetére
Ez az! Visszaraktam a regire es mukodik! Az uj tovabbra se. Koszi!
-
-
csipuka
senior tag
válasz
Viktor0610 #3003 üzenetére
Joanyamnal is frissult, akksi info meg nincs.
Viszont panaszkodott, hogy a notification bar-t nem lehet tulhuzni. Regen ha lentebb huzta, akkor a kepernyo fenyesseget lehetett allitani vagy tan gyorsgombok voltak ott, pl wifi.
Raneztem, tenyleg ez most nincs, csak a notification uzeneteket lehet megnezni. Remelem erthetoen fogalmaztam.
Erre van kapcsolo amivel lehet ki/be kapcsolni ezt a feature-t vagy a frissites elbaszta? -
Fuvaros
senior tag
válasz
Viktor0610 #3000 üzenetére
jaja felesleges a 120Hz. CSütörtökön meg magától kikapcsolt a mobilnet, nem tudom mitől...
-
válasz
Viktor0610 #2998 üzenetére
Jobban merül a teló a 12.5.5.0 frissítés óta (EUXM).
Eddig 40-60% körül tettem töltőte este, a frissítés óta érezhetően gyorsabban merül. Most 22%-on vagyok, kb. 5 és fél óra kijelzőidővel, az elmúlt időben ez nem volt megszokott.
Visszajelzést küldök róla mindjárt nekik.martin555:
Nálatok mizu? -
martin555
aktív tag
64-es telómon frissítés jött
12.5.5.0 RJGEUXM stabil "enhaced", ..a 128-as telóm még nem jelezte ki.fyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest