- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieearth
tag
válasz
Zsoleszhun #1311 üzenetére
-
drr
őstag
válasz
Zsoleszhun #1286 üzenetére
-
tt_to
tag
válasz
Zsoleszhun #1274 üzenetére
Már le volt töltve a gépemre, de köszönöm neked.
Pár órája kipróbáltam, sajnos ezzel is ugyanaz volt a helyzet, hiába másoltam fel az .img-t a telora és telepítettem a recovery-be, a rendszer újraindítása után elvesztette.
Többször is megpróbáltam nem volt jó, aztán arra is gondoltam hogy én értettem félre valamit a leírásban. Tehát ha ezt az új twrp-t telepítem és a rendszert indítom, és az android feláll, majd adok egy újraindítást recoveryben, akkor nem szabadna az eredeti recoverynek indulnia hanem az újnak? Jól gondolom?
Aztán elfogyott a türelem a sok próbálgatástól, és ahogy felraktam a twpr-t, utána egyből a wipe és format data után reboot recovery módban, utána usb-n összekötöttem a PC-vel, a gép látta is a telot de nem tudtam semmit sem másolni rá, többszöri próbálkozás után sem. Nem adtam fel, fogtam a xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.3.0.QJGMIXM_v12-10.zip fájlt és OTG-n kínáltam meg, na úgy elkezdte telepíteni a ROM-ot. A végén viszont kiírt egy hibát 7-es hibakóddal, valami a partícióval kapcsolatban nem tetszik neki? Mind1 kapott egy rendszer indítást, molyolt 5-6 percig de aztán elindult a xiaomi.eu-s cucc a telon.A hibaüzenetből ha valaki tudja mi lehetett a probléma, és ez esetleg a későbbiekben okozhat-e problémát, ossza meg velem, köszönöm.
-
tt_to
tag
válasz
Zsoleszhun #1255 üzenetére
Még nem volt, ezt próbáltam volna ki elsőnek. Este amikor hazaérek majd kipróbálom másik módszerrel, twrp-vel meg MiFlash-sel a fastboot ROM-ot.
-
tt_to
tag
válasz
Zsoleszhun #1246 üzenetére
Bootloader nyitva persze, a rom verzió pedig ez: MIUI Global Stabil 12.0.3.0(QJGEUXM)
-
tt_to
tag
válasz
Zsoleszhun #1238 üzenetére
Igen, az összefoglalót elolvastam, de ott TWRP telepítésről van szó.
Első körben én is azt választottam ki amit írtál, vagyis a recovery-t, de mivel nem lett jó, a következő újraindításnál továbbra is az eredeti Poco Recovery 3.0 töltődött be, ezért kérdeztem hogy esetleg mást kellene-e kiválasztani.
Most megcsináltam még egyszer, amikor kiválasztom a recovery.img fájlt a telon > Install Image > Flash Image File > Select Target Partition:
Boot, Dtbo, Recovery, Persist, super , ezek közül kiválasztom a Recovery-t, hiba nélkül lefut, nincsen piros szöveg, majd leállítom a telefont, aztán elindítom normál módban feláll az android, utána újraindítás recovery módban és a Poco Recovery töltődik be.
Biztosan én rontok el valamit csak nem tudom mit. -
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #1223 üzenetére
Innen rendeltem:
[link]
Többször néztem...mindig 72ezer volt...egyszer csak bedobta 62 ezer de csak 7 db volt spanyol raktárba !
10 perc s mind elment !!!
Szerencsém volt.
Most nincs már, csak kínából.
Figyelni kell gyakran ! Sokan vannak résen. -
KBear
tag
válasz
Zsoleszhun #1221 üzenetére
Akkora volt a kezdeti felhajtás a telefon körül az elején, hogy mindenki vitte mint a cukrot ész nélkül. Hülyék lettek volna nem eladni a készletet jobb pénzért, mint a mi szerény kis preorderünk.
Én alapvetően türelmes vagyok, gyakorlott kínából rendelőként hozzá vagyok szokva a várakozáshoz... de ez, hogy megrendelem és egy hónapig fel sem adják, az azért új nekem is.
De nem baj, lassan itt a feketepéntek és majd lesz féláron valami szebb és jobb és behúzom inkább azt majd
-
válasz
Zsoleszhun #1223 üzenetére
Már nincs szerintem, csak kínai raktáras.
https://a.aliexpress.com/_mK9MP6fVagy ha van is, nem annyiba kerül.
-
válasz
Zsoleszhun #867 üzenetére
köszi, akkor egyelőre várom a 168 órát, utána pedig mentek.
Kérdés a programok mentésére van valami opció?
-
m0py
tag
válasz
Zsoleszhun #851 üzenetére
Ez stable. Nekem ez fut jelenleg a telon.
-
válasz
Zsoleszhun #851 üzenetére
Ez nem dev.
De Xiaomi.eu, az igaz. -
válasz
Zsoleszhun #629 üzenetére
Jól jársz vele, én azt mondom.
Igazából viszont azt néztem, hogy a Snap720G és a 732G kb ugyanazt tudja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest