- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Így van.
Coolmobile is azt írja hogy hivatalos gyártói garancia, majd lebontja típusokra, és ott kiderült hogy a Xiaominál és még két gyártó mobiljainál hozzájuk kell küldeni a telefont, és ők "európai" szervízbe küldik.(a többinél, pl. samsung, meg is nevezik a hazai szakszervízt.),
tehát az egy év garancia, amit kötelesek adni a magyar fogyasztóvédelmi törvények szerint, de abban nincs megkötés arra hogy magyar szervíz álljon mögöttük.
Annyi hogy más előttem már megjegyezte, és én is csatlakozom: öt év alatt ez lesz a harmadik Xiaomi készülékem, és egyikkel sem volt semmilyen garanciális problémám.(ami meg egy éven túl van az amúgy is fizetős), általában lecserélem mire gond lenne.
Persze az ördög nem alszik, és minden sorozat megszakad, de jelenleg a hivatalos oldal 109ezres ára helyett a coolmobil 79ezres árát választottam.
30 ezer forint különbségért bevállalom hogy ha egy éven belül megszűnik a cég, és nekem kell állni a javíttatást akkor lehet bukom a különbséget. Ez egy ilyen történet!
Mindenkinek magának kell ezt mérlegelnie.
Én még mindig pofátlanságnak tartom az ekkora árkülönbséget.Alzát szerintem ne ajánlgasd..ők sem egy patyolattiszta cég..
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- UHD filmek lejátszása
- Gurulunk, WAZE?!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest