- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csápájev #1519 üzenetére
Ez inkább a Melyik okostelefont vegyem? topik témája, de a Poco X3 NFC akkuban, kamerában jobb, olcsóbb, a Mi 10 Lite teljesítményben jobb, 5G-képes (még ez nem akkora előny), illetve AMOLED-kijelzős.
Én nem költök annyit telóra, szóval én a Pocót venném.
Attól függ, neked mi a fontos, hogy melyik jobb választás.
-
válasz
Csápájev #1431 üzenetére
Kutatómunka eredménye:
Rémlett anno, hogy a Xiaomishopnak és a Mishopnak is Smartduck LTD üzemelteti a webshopját.
Kerestem is a neten infókat, de lám, ezek eltűntek. Na de sebaj, a webarchive okos, és én is kutattam.
Annyira nem voltak leleményesek, mert a Mishop facebook oldalán kintmaradt az infó.
Ezt egy Xshophu facebook bejegyzésben megírtam nekik, merthogy Authorized Resellernek hirdetik magukat...Majd magyarázkodtak, hogy az ÁSZF-ben nincs benne... Végül a Xshophu letiltott a facebook oldaláról és az alátámasztott bejegyzésem is, miszerint azonos a telefonszámuk TÖRÖLTÉK.
Innentől alapos a gyanúm, hogy csak maszatolják a cégeket...
-
-
Metacska
aktív tag
válasz
Csápájev #1434 üzenetére
Hmm, érdekes. Nézem a hazai opciókat és szeretek megbízható forrásból venne műszaki cuccokat, de a Poco esetében ez nehézkesebb (kivéve az általad említett xiaomi.hu).
Sokan dícsérik a https://turbado.hu/-t, a háttérinfók alapján nem egy zugGSM. Elég korrekt áron árulják a készülékeket.
Két év garanciát vállalnak rá, beszéltem velük telefonon és állítólag a garanciájuk nem gyártói és saját maguk kezeskedni a garanciális ügyintézésért. A termékbeszerzés pedig EU raktárból történik a megrendelést követően. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest