- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
boros.denes #1577 üzenetére
Program függő.
pl LogicMail -nál be lehet állítani mi legyen a preferencia. pl ha van Wifi akkor inkább az ha nincs akkor mobil internet. (amivel előfizu nélkül lehet olvasni a e-mail fiókokat. Pusch e-mail nincs, de ráolvas a levelesládára az általad megadott intervallumban)
-
lezerpiramis
őstag
válasz
boros.denes #1577 üzenetére
A hotspot és egyéb profilbeállítások tudtommal a gyári böngészőre vonatkoznak, szerintem az Opera alapból a Wi-Fi-t fogja használni, ha az van. Külön beállítás erre nincs.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
boros.denes #1566 üzenetére
"Data Services"-t kell megnézni, annak is "On"-on kell lennie.
-
Benőke
őstag
válasz
boros.denes #1566 üzenetére
Magyarul használom nem tudom hogy fordították pontosan, de valszleg az lesz az
Más vodásat kéne megkérdezni. Persze lehetőleg BB -vel akinek nincs BIS/BES
BB topicban kérdezz rá a dologra. Passzolok.
Bár nekem az OS frisssítés eltüntette a furcsaságokat 4,6 -> 5
-
Skull87
csendes tag
válasz
boros.denes #1555 üzenetére
a biztonsági beállitások közt a következők vannak:
Tartalomtömörités: Letíltva
Tartalomvédelem: Letíltva
Erősség: Erős
Partnerek listájába: Igen
Szolgáltatások:
*** nincs szolgáltatás ***
Biztonságos GC engedélyezveennyi található
-
Benőke
őstag
válasz
boros.denes #1562 üzenetére
Ha be van állítva az APN és engedélyezve is van, valamint a böngésző hotszpot böngésző, az adatszolgáltatás is engedélyezett és ezek mellett sem megy a mobil net akkor ott gebasz van.
Voda lehet tiltja a sima mobilnetet a BB esetében? Tőllük vetted a készüléket? Ha fügetlen próbáld ki egy másik szolgáltató kártyájával. Telenornál biztos működik. T -t nem tudom.
-
Benőke
őstag
válasz
boros.denes #1559 üzenetére
Adatszolgáltatás be van kapcsolva?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
boros.denes #1559 üzenetére
Hát akkor passz.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
boros.denes #1557 üzenetére
Az Opera nem megy vele? Próbáltad az Operán belül a Haladó beállításoknál a protokollt socket-ről HTTP-re állítani, illetve vissza?
Nem használták korábban BIS/BES-sel ezt a készüléket? Mert ha igen, és nem lettek kitörölve a service book-ok (pl. wipe-olással), akkor valószínűleg azért nem megy, mert BIS-sel próbálkozik továbbra is a telefon...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
boros.denes #1555 üzenetére
Menj el ide: Beállítások (vagy Opciók) - Speciális beállítások - TCP/IP. Itt írd be az APN-hez, hogy internet.vodafone.net (ha feltöltős vagy, akkor vitamax.internet.vodafone.net), majd mentsd el. Ez szolgál a netet igénylő 3rd party alkalmazások működtetésére.
Az m.opera.com-ról le tudod tölteni az Opera Mini-t a gyári böngészővel, ha felmész Wi-Fi-re. Ha előfizetéses vagy, akkor menni fog a wap is a gyári böngészővel a Wi-Fi-n kívül, ha feltöltős vagy, akkor nem.
Mindenesetre BIS nélkül szvsz felesleges ilyen telefont használni.
-
rootkiller
őstag
válasz
boros.denes #1314 üzenetére
Nekem azt mondták a szervízben, hogy ők nem javítanak, hanem küldik a BB szervíznek a cuccot ha probléma van. Úgy látszik ott meg nem foglalkoznak ilyennel, csakúgy mint a Logitech, ők is küldik a zsír új egeret!
-
rootkiller
őstag
válasz
boros.denes #1306 üzenetére
Jah nem lenne rossz rávarázsolni egy 6.0-t, le kéne cserlélni a telefont ahhoz a nagytesó 9300-ra!
-
RandomGosu
senior tag
válasz
boros.denes #1300 üzenetére
köszi a segítséget megvan az új szoft! kicsit bonyolult de megoldva
-
válasz
boros.denes #1303 üzenetére
Köszi
-
RandomGosu
senior tag
válasz
köszönöm szépen majd kipróbálom és meglátjuk mire jutok
-
válasz
Melyik gomb az az LGLG ??
-
t.mate.t
csendes tag
válasz
boros.denes #1254 üzenetére
http://www.blackberryinsight.com/2010/10/20/how-to-solve-your-blackberry-app-error-200-problem/
próbáld meg így bár elvesznek a cuccaid, de legalább utána használhatod
-
Safari
tag
válasz
boros.denes #1231 üzenetére
köszönöm szépen, akkor felrakom az 5ös OS-t
csak tudnám, hogy hogyan kell... mert láttam valamit a blackberry honlapján, hogy ki lehet választani melyik szolgáltato, meg stb, de a telom kártyafüggetlen, igaz vodafonnal használom... -
ocsesz
aktív tag
válasz
boros.denes #1220 üzenetére
Működik!
Köszi szépen!!!!
-
k-csabesz
csendes tag
válasz
boros.denes #1199 üzenetére
Ezt a DM-el tudod orvosolni, mármint akkor, ha az a készülékszoftver amit letöltöttél tartalmazza a magyar nyelvet, a multilanguage verzióban én találtam nyelvet.
Nekem is angolul indult el, de a készüléken az erre szolgáló beállítások (settings) közt át tudtam állítani.
A DM-ben pedig a programok kezelésénél lehet machinálni, hogy pl. a készülékszoftverben benne lévő programok közül mi települjön (akár utólag is)... -
k-csabesz
csendes tag
válasz
boros.denes #1196 üzenetére
Még egy kis info:
A vendor.xml fájlról:
http://pdaplus.hu/content/view/5604/73/
a frissítésről:
http://pdaplus.hu/content/view/4213/73/gondolom a driverek fent vannak (a DM.el együtt azok is felmennek)
-
k-csabesz
csendes tag
válasz
boros.denes #1194 üzenetére
Erre a problémára válasz az 1. pont: vagyis aktív BIS szolgáltatás nélkül a Desktop Manager nem engedi felrakni a készülékszoftver frissítést... ergo ki kell venni a SIM kártyát és úgy próbálkozni...
Gondolom a készülékszoftvert letöltötted már és fel is telepítetted... (nem önállóan szedi le a frissítést mint a pl. a Nokia frissítője).
-
k-csabesz
csendes tag
válasz
boros.denes #1192 üzenetére
Idézem egy másik fórumról a kapott infót ami alapján nekem sikerült:
[...]
"Tobb lehetőséged is van:1:/ Vedd ki a SIM kártyát a blekiből, mert BIS nélkül az új Desktop Szoftver nem engedi fülkínálni a frissítést és így próbáld meg!
2./ Töröld a BB Desktop Szoftvert a PC-ről, majd így próbáld meg az AppLoaderből telepíteni
3./ Telepítsd a BBSAK alkalmazást a desktopra és próbáld meg azzal: http://http://crackberry.com/bbsak-updated-version-1-9-now-available-8-languagesA három közül bármelyik célravezető lehet...
A flesselés megkezdése előtt ne feledd újraindítani a desktopot!Ha sikerült, telepítsd újra a BB Desktop szoftvert!"
[...]Én a 3-as lehetőséget ajánlom (http://bbsak.org/download.php), miután feltelepítetted a PC-re a kívánt SW-t.
A Vendor.xml fájlt természetesen ilyenkor is törölni kell.
Nekem SIM nélkül felment, jelenleg a 5.0.0.1067-es van fent (magyar nyelv is van benne). -
Lune
tag
válasz
boros.denes #850 üzenetére
Egyetértek. Vagy Snaptü vagy weben keresztül. Messengerre, facebook, gmail chatre pedig szerintem a Nimbuzz a legjobb, bár próbáltam az IM+ alkalmazást is, de a Nimbuzz nekem jobb.
-
Lune
tag
válasz
boros.denes #834 üzenetére
Szia!
Nem, nem kell BIS. Nekem csak sima Mobilnetem van és megy vele mint szél. Van benne facebook, twitter, időjárás... meg több alkalmazás, amit nem használok. Mondom, nem rossz!
-
Joachim21
őstag
válasz
boros.denes #817 üzenetére
Leszedtem most a Vodafone UK oldaláról a handheld szoftvert, az 5.0.0... vhanyast. Majd most fogom telepíteni, remélem sikeres lesz a próbálkozás, de a magyar voda baszik támogatni a készüléket, pedig hát ugye két fillér volt.
MIntha olyat láttam volna, hogy a 9330hoz már elérhető az OS6, lehet hogy elérhető lesz a 8520-hoz is?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
boros.denes #823 üzenetére
A TCP/IP-nél beírt APN tudomásom szerint két dologra vonatkozik:
- Gyári böngészőnél segíti a streaming-et, mert az nem megy a blackberry.net APN-en (pl. YouTube).
- Az ide beírt APN-t fogják használni a NEM "Research In Motion Limited" alkalmazások, pl.: Google Maps, Opera Mini. -
hm_guesswho
tag
válasz
boros.denes #508 üzenetére
de az nem lehetetlen,hogy ha valóban meg van nyitva a háttérben 4-5 alkalmazás és kb 4 óra alatt lemerül..!?vagy ahogy mondtam volt már olyan is,hogy kb 30 perc alatt.
-
eduba
aktív tag
válasz
boros.denes #458 üzenetére
A blackberry szolgáltatást (BIS/BES) meg kell rendelned a szolgáltatódtól.
Hívd fel az ügyfélszolgálatot és ők segítenek neked.Az ár erősen szolgáltató függő, a T-nél 2100,-Ft, a havi díj, 100MB bennefoglalt adatforgalommal, ha jól tudom.
Azért érdemes elgondolkodni a szolgáltatás megrendelésén, mert bizonyos programok csak akkor működnek, ha van BB szolgáltatásod (térkép, msn, twitter, stb.)
-
válasz
boros.denes #458 üzenetére
Nem, ez badarság ebben a formában.
A mobilnet APN beállítása és a BIS/BES két külön dolog, ez utóbbira a szolgáltatódnál kell előfizetni (főleg a BIS az, amit átlagember is megvehet).
-
eduba
aktív tag
válasz
boros.denes #455 üzenetére
A voda APN:
internet.vodafone.net
vagy
standardnet.vodafone.netlegalább is erre emlékszem a múltból
-
válasz
boros.denes #453 üzenetére
Azt nem is kell, a hitelesítést vedd ki.
Csak az APN nevét kell megadni, pl. Pannonnál a "net". -
válasz
boros.denes #451 üzenetére
Állítsd be az APN-edet a TCP/IP beállításokban, azt hiszem az Advanced-on belül.
-
RM1
aktív tag
válasz
boros.denes #395 üzenetére
Ha normálisan akarod netböngészésre használni a telefont, akkor mindenképpen vagy érintős, vagy teljes billentyűzetes telefonra van szükséged (mint amilyen ez is). Gondolj bele beírsz egy címet, hagyományos gombsorral meddig tart. Próbáltam már, nem épp kényelmes. Szóval emiatt szerintem már megéri.
-
hm_guesswho
tag
válasz
boros.denes #395 üzenetére
tudtommal ez az egyik legolcsóbb wifis telefon
szóval ez a nyomós érv mellette áll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Magisk
- Windows 11
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged