- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skull87
csendes tag
jah és elfelejtettem megirni, hogy a hard reset segitett ide eljutni
-
Skull87
csendes tag
félig megoldodott a probléma, ha kikapcsolom a szolgáltatot és bevan kapcsolva az adatforgalom müködik a wifis net, ha vissza kapcsolom a szolgáltatot és netezni akarok egyenlegböl megy, hol tudom azt beéllitani, hogy semmi képpen ne mobilnetet használjon?
-
Skull87
csendes tag
Probálkoztam OS frissitéssel de nem jön össze, elinditom a blackberrys progit ami cd-n volt a telo mellett azt persze frissitettem azután látja is, hogy a telon 4.6.1 van és van ujjabb verzió de nem tudom telepiteni mert elöfizetésre panaszkodik, ha elöakarnék fizetni akkor sem tudnám hol kell
mit javasolsz, hogyan frissitsem?
-
Skull87
csendes tag
A szolháltatót kikapcsoltam és bekapcsoltam az adatszolgáltatást de ugyan az a jelenség mint eddig
-
Skull87
csendes tag
A következőként jutottam oda:
Böngésző - Tulajdonságok (BB gomb) - Bongészőkonfiguráció - Bongésző típusa - Internet explorer, forefox, BBAz adatszolgáltatás ha aktív akkor az egyenlegböl netezek
-
Skull87
csendes tag
kiválasztottam a böngészőben, hogy internet explorer de ugyan az a mese, nincs ip cim, csatlakozva vagyok meg stb.
-
Skull87
csendes tag
válasz
boros.denes #1555 üzenetére
a biztonsági beállitások közt a következők vannak:
Tartalomtömörités: Letíltva
Tartalomvédelem: Letíltva
Erősség: Erős
Partnerek listájába: Igen
Szolgáltatások:
*** nincs szolgáltatás ***
Biztonságos GC engedélyezveennyi található
-
Skull87
csendes tag
a routerrel nem hiszem, hogy baja lenne mert nem egy gagyi routeren probálom ( linksys wrt54gl) ezen használtam már sok telefont és mind müködött, jelenleg egy iphone 3g-t is használok probléma nélkül...
-
Skull87
csendes tag
használtam vettem a telót (telefonos boltban), de ha nem sikerül megoldani van garanciám és visszaviszem... csak nem akarok egyböl visszarohanni
-
Skull87
csendes tag
ezt is probáltam mindig sikeresen kapcsolódik
-
Skull87
csendes tag
a wifim nem is tud n hálozatot tehát ez a rész kihuzva, probáltam hotspotként (a teloban minden állitást ami ezzel kapcsolatos hotspotra állitottam) és ugyan az a jelenség... jah és a DNS is tök üres illetve az átjáró is, ezért nem értem akkor mégis hogyan látja a router cimmel mindennel és a ping is megy a gépről...
-
Skull87
csendes tag
Sziasztok, megtudná valaki mondani, hogyan tudom használni a wifit internetezésre?
egy Blackberry curve 8520 soft. 4.6 -ról lenne szó.
Kapcsolodom a wifihez (saját otthoni wifi, a titkositást kikapcsolta a routeren) csatlakozik de a böngészöben mégsem müködik az internet, átnéztem mindenféle beállitást, probáltam minden állitási lehetöséggel ugyan ugy nem müködik.
A wifi kapcsolatoknál csatlakozva van de nem zöld pipa jelenik meg hanem egy szürke viszintes vonal, a routeren látom, hogy csatlakozva van de érdekes módon a telefonon nem irja ki az ip cimet (dinamikusra van állitva a telefonon) ha a gépröl pingelem jön válasz....
van valamien ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Villanyszerelés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest