Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boros.denes
csendes tag
Ez az egész nekem sem ment egyszerűen, nemigazán emlékszem már rá. A lényeg, hogy én úgy csinálta, hogy azt 5-ös desktopos alkalmazást szedtem le (ez kell a gépre, a legújabb a 6-os, valoszinü azzal is meglehet csinálni). Aztán le kellett szednem valahonnan az OS 5-öt a mobilhoz, a desktopos programba betölteni azt és úgy telepíteni. A telepítésnél én ugy csatlakoztattam a géphez, hogy kivettem az aksit meg a simkártyát belőle, aztán így sikerült feltelepiteni.
(Az os update előtt értelemszerű csinálni egy biztonsági mentést azokról a dolgaidról, amik kellenek majd.)Ennyi emlékképem maradt (de lehet, hogy ezek is tévesek kicsit, de a lényege megvan fogalmazva). Ha nem találsz neten hozzá leírásokat (énis onnan ollóztam össze), akkor utánanézhetek, ha gondolod.
(Aztán lehet, hogy én bonyolítottam csak ennyre túl, de máshogy nekem nemsikerült)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest