Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsesz
aktív tag
Igen,ez fájó pont.
Néztem egy ilyen alkalmazást ami nagyon tuti lenne:
http://appworld.blackberry.com/webstore/content/screenshots/14626?lang=en
Minden benne van ami kellene nekem és cirka 600Ft.
Ennyit megér nekem,lehet holnap megveszem.
De ha ingyen lenne az persze jobb,de ez van.
-1 doboz cigi -
-
hm_guesswho
tag
kiderült,hogy véletlenül egy feliratos filmet tettem fel és az kavarhatott be neki. Másik filmet néztem azt már rendesen lefuttatja.
Amúgy lehet,hogy valóban attól a bizonyos file-tól fúj a szél mert amelyik filmet nem akarta lejátszani annak a mérete 924MB...még nem láttam ilyet. Ált 700-800Mb vagy 1.2Gb szokott lenni. -
Bubanc
aktív tag
Sziasztok,
okos telefon beszerzését tervezzük és az lenne a kérdésem, hogy ez a régebbi típusú BB tud-e PDF-et kezelni, természetesen mindenféle hackelés nélkül?
Illetve, az, hogy ez a BB vagy pl a Nokia e72 a jobb választás, tudásban gondolom az utóbbi és sebességben? Mennyivel jobb vbagy rosszabb a symbian mint a BB OS?
Köszi előre is -
Axyka
csendes tag
Nos igen igazad volt...Még egy olyan kérdésem lenne hogy a t-mobile.hu-n a bejelentkezés hogy megnézem az egyenlegem az díjtalan??? Illetve ez a +200ft havonta megjelenik az egyenleglekérdezésnél vagy X +200ft az összeg amit fizetnem kell??? Ez azért lenne nekem fontos mert mivel tanulok és még nincs keresetem így igen csak vigyáznom kell hogy mennyit költök!
-
rodeodr
csendes tag
Én netet wifivel szeretnék használni ezért is fontos, hogy megfelelő legyen, ugyanis egész nap olyan helyen vagyok, ahol könnyen tud csatlakozni (ismerősök példáját látva), egyébként nem szeretném ha megcsapolná az egyenlegemet, vagyis fel lehet csatlakozni máshogy is netre? (eltekintve a wifi beállításoktól)
-
Ha minden igaz, bár én nem tudom még kipróbálni, de wifi-n keresztül is hozzá férsz a gmail-es levelekhez. Ahhoz nem kell BIS.
De ha kedden megjön a készülékem akkor kipróbálom azt hogy a gmail-t hogy lehet belőni wifi-vel, Több fórumon azt írják, ezt meg lehet oldani. Mondjuk biztos más a BIS szolgáltatás, és jobb is, de a vodafone-nál 6000 Ft lenne előfizetéssel, az meg kicsit sok. -
Blendie
csendes tag
Akkor légyszi áruljátok el, hogyan?
Bemegyek a kapcsolatok kezelése menübe, ott bekapcsolom a wifit, rákeresek a hálózatra, találok pár helyet, kijelölöm, aztán kapcsolódnék, de ezt már nem akarja... Tehát talál szépen, de nem kapcsolódik.
A térképek dolga ugyanilyen rejtély, van a gépen, ha jól látom, de mégsem hívhatom le valamiért.
Pedig egyébként nagyon príma kütyü, szeretem. -
Dyno
veterán
MEgtudnád nézni?MErt üzenet esetén villog akkor is ha a Bluetooth bevan kapcsolva kéken.
De nem fogadott hívás esetén nekem nem, pedig valami ismételt értesítés bevan kapcsolva, igaz hivás közben villog.
MEg természetesen aksi esetén is.Csak most valahogy nem tudom hogy villogot-e nem fogadott hiváskor nekem.SMS-kor villog annak örülök is.
Köszi és bocsi a kcisinyes hülyeségekért, csak aggaszt a dolog, rosszul érzem magam tőle.
Így jó lenne biztosnak lennia dolgokban.
-
manthony91
csendes tag
ne haragudj, de hülyének nem kell nézni, tudom h mit jelent az h mi a kártyás és mi a számlás előfizetés, nekem is van mobiltelefonom, de lehet téged ez meglep, sőt feltöltőkártyás is volt, és jelenleg számlás előfizetésem van. és én kérek elnézést h meg mertem kérdezni valami olyasmit ami nem volt teljesen tiszta
-
507
csendes tag
A word, xls és ppt, amit a docs2go preloaded modulként tartalmaz a készülét, alapfunkciók díjmentesek a docs2goban is. Ahhoz, hogy a fájlokat megnézd, nem kell külső alkalmazás a bb alapból tudja. Natív pdf-hez viszont kell, azt csak mailből nyitja meg.
Jegyzettömb és a többiek, alap funkciók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest