- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lune
tag
válasz
lezerpiramis #1276 üzenetére
Most csak ideiglenesen kell, mert a másik telefonom épp nem áll rendelkezésemre...
-
Lune
tag
Azt nem fogok...
Nekem drága.
-
Lune
tag
Azt tudja valaki, hogy lehetséges-e, hogy a wifi és a mobilnet egyszerre működjön? A facebook és a gmail miatt kérdezem. Az előbbi csak wifin az utóbbi csak mobilneten keresztül működik.
Van valami 5let?
-
Lune
tag
válasz
laszlohétfő #1271 üzenetére
Nekem is volt már ilyen... megpróbáltad visszapattintani? Nekem simán ment. Ugyanígy el is tudod húzni az illesztést... kicsit gagyinak tűnik, de szerencsére nekem ez előny volt és nem hátrány.
-
Lune
tag
Valaki tudna segíteni a WIFI-s problémámban? Sajnos melóhelyen is minuszos jelet produkál...
-
Lune
tag
Ja, és a kapcsolatok kezelésénél a wifi mellett mínusz jel van. WPA2-es és a PSK jelszó be van írva... nem tudom mi lehet. Nyomógombos beállítással szépen megtalálják egymást a routerrel. Működik is a net, de mégsincs pipa. Ráadásul fel-le csatlakozik folyamatosan.
Nem tudom, hogy mi lehet... már annyi mindent megpróbáltam.
Ja, és a facebook chat része is azt írja, hogy nincs internetkapcsolat.
-
Lune
tag
Help me!
Már 1 éve meg van a telóm és egy ideig mobilnettel használtam, de most már nincs mobilnetem csak a másik telómon, ezen viszont wifivel neteznék. Melóban nincs semmi probléma, szépen csatlakozik és minden rendben, itthon viszont hol megy a net, hol nem. Fel-le jelentkezik a készülék. 1 percig megy, böngészek esetleg megy a facebook, aztán megint nem megy. Kikapcsolom a wifit a telón és vissza, utána megint megy, aztán megint nem. Van, hogy nem megy, látom a gépen, hogy nincs felcsatlakozva az eszköz, aztán egyszer csak bejelentkezik, pedig hozzá sem nyúlok. Nem értem! Segítsetek! -
Lune
tag
Szia!
Mobilnet nélkül nem fog menni a Gmail csak böngészőn keresztül. A BIS/BES nélkül nem mennek a blackberry saját facebook, messenger és egyéb beépített social network alkalmazásai, amik viszont kiválthatóak más programokkal, melyek ingyenesen letölthetőek.
Wifi megy minden gond nélkül, bár hallottam, hogy valakinek akadtak gondjai. Böngésző megy simán wifivel, és ha felteszed az appworld-öt, akkor rengeteg ingyenes proggit pakolhatsz rá.
Láttátok, hogy meg van végre az első magyar alkalmazás? TV műsor, amit a magyar telekom készíttetett. Egyébként letöltöttem a F1-es alkalmazást is, ami marha jó. Ja, és mindenki figyelmébe ajánlom a WHO IS IT? nevű alkalmazást, amely a led színét változtatja meg, ha 1-1 emberhez hozzárendelsz egy színt, akkor sms, és hívás esetén is olyan színűn villog a led. Próbáltam már más hasonló proggit, de abban csak 2-3 emberhez lehetett színt rendelni, ezzel a proggival 10 emberhez rendelhetünk színt.
Nagyon kircsi!
-
Lune
tag
Sziasztok!
Létezik, hogy a kijelző előtti műanyag borítás megrepedjen? Lehet ezt egybe cserélni valahol, ha netán tovább repedne? Szerencsére csak a széle, na de akkor is!...
-
Lune
tag
No, nekem is sikerült feltelepíteni az AppWorld-öt, bár korábban nem jöttem rá, hogy miért nem megy. Szerencsére hm_guesswho segített, és kiderült, hogy én mobilneten keresztül akartam letölteni és akkor azt írják, hogy nem támogatott ország vagyunk. hm_guesswho adott egy tippet, amire korábban nem gondoltam: wifin keresztül töltsem le. Láss csodát, úgy simán sikerült, telepítés, regisztráció és már töltögettem is le a szoftvereket. Jó tanulság volt, hogy ne csak mobilnetben gondolkozzak.
Köszi hm_guesswho!
-
Lune
tag
válasz
Wartburg #903 üzenetére
Vicces és megvettem 4.6-os szoftverrel és pár nap múlva már az 5-ös figyelt rajta. Szétnéztem itt, kerestem valakit, aki segített és nő létemre, feltettem pár napon belül. Jól mondták máskor, Nokiát azok használnak, akik nem bírják megtanulni a bonyolultabb készülékek használatát.
-
Lune
tag
válasz
Wartburg #898 üzenetére
Nincs mindenben igazad. A nokiák ideje most már lejárt. Olvasd a híreket. Sajnos az andoridé most a jövő, bár nekem személy szerint még nem volt androidos készülékem.
Az érintő kijelző nekem se jött be, mert sokat gépelek. Max. egy kombinált érintős/qwerty-s megoldást tudok elképzelni.
Nem kötelező BIS/BES-t előfizetni, bár engem már máshol lehurrogtak, hogy a BB a BIS/BES-sel nyújtja az igazi megoldást, ráadásul sokkal spórolósabban netezel vele, mint a sima mobilnettel.Nem tudom, nekem az eddigi legmegbízhatóbb telefonom.
-
Lune
tag
Nemtom, én mobilneten keresztül használom a Snaptü-t és simán működik. Lehet, hogy wifivel nem megy!
-
Lune
tag
Aki szeretne proggikat a Blekijére, az a http://www.getjar.com -ról tud leszedni akár telefonon keresztül is.
- Az Übertwitter már nem működik, helyette aki twitterezik, töltse le az Übersocialt. Ugyan az, csak már így hívják.
- Facebook, Twitter, Időjárásra megfelel a Snaptü program. Vagy rákerestek google-ban, vagy a getjar-on is fenn van.
- Akinek van mobilnet előfizetése telefonra, az töltse le a gmail klienst, szintén telefonon google-ba beírva simán megtalálható. A levelek 20 percenként letöltődnek a telefonra. Sajnos Wifin NEM MŰKÜDIK.BIS/BES előfizetés nagyon jó, aki teheti fizesse elő, sajnos én mobilnetet fizettem elő még a BB megvásárlása előtt hűséggel, szal nekem egy ideig nem lesz.
Nekem még soha nem volt ilyen jó és megbízható telefonom. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ja, és nő vagyok, mégis simán megoldok vele mindent. Meg kell szokni, de ha megszoktad, soha nem mondanál le róla!!!
-
Lune
tag
válasz
boros.denes #850 üzenetére
Egyetértek. Vagy Snaptü vagy weben keresztül. Messengerre, facebook, gmail chatre pedig szerintem a Nimbuzz a legjobb, bár próbáltam az IM+ alkalmazást is, de a Nimbuzz nekem jobb.
-
Lune
tag
válasz
boros.denes #834 üzenetére
Szia!
Nem, nem kell BIS. Nekem csak sima Mobilnetem van és megy vele mint szél. Van benne facebook, twitter, időjárás... meg több alkalmazás, amit nem használok. Mondom, nem rossz!
-
Lune
tag
Hogy az összes nevet a telefonmemcsiről egyszerre hogy lehet bemásolni, azt nem tudom, de ha egyet szeretnél, akkor kikeresed a nevet->szeder gomb, megjelenítés->szeder gomb és a legfelső menüpont: Másolás a SIM-kártya telefonköny... (ennyit ír ki)
Remélem tudtam segíteni!
Amúgy facebook-ozásra (de tud mást is) mindenkinek ajánlom a snaptü proggit. Nekem nagyon bejött!
-
Lune
tag
Van valakinek 5lete, hogyan lehet ezen a telefonon "témát" cserélni? Valahol olvastam ilyet, le is töltöttem elvileg valami témát, de nem tudom feltenni. Vagy van valami speckó módja?
-
Lune
tag
válasz
lezerpiramis #788 üzenetére
Én is a vodánál vagyok. Mobilnettel simán 50 megát túllépem a bb-vel. Twitter kliens és gmail megy folyamatosan, simán leeszi. Néha egy kis netezés... vagy msn, de már azt se nagyon, mert pillanatok alatt leeszem főleg msn-nel.
-
Lune
tag
Hm, nekem rendszeresen lefagy rajta az opera mini.
Belinkelnétek egy olyat, ami biztosan és megbízhatóan működik, mert én a legújabbat használtam és azzal gyűlt meg a bajom!
-
Lune
tag
Ja, az ÜberTwittert használom. Gyönyörűen működik. Facebook megy böngészőből. Na igen, a gyári kliens nem működik BIS nélkül, de hát ez van! :S
-
Lune
tag
válasz
lezerpiramis #720 üzenetére
Twitter kliens megy sima mobilnettel is, nekem folyamatosan jelez, amikor új üzenet érkezik. Akárcsak a gmail. NEM KELL HOZZÁJUK BIS/BES!!!
-
Lune
tag
Nekem nem nyikorog a hátlap. Az operával sajnos én is így jártam. Nekem egyszerűen lefagyott. A telcsi működött, de az opera, mintha megállt volna. Semmit nem lehetett vele csinálni. :S
-
Lune
tag
Szerintem simán megy itthon is, végülis a hálózati normának kell megfelelnie, nem?
Húú, már nem tudom a Nimbuzzt hogy telepítettem, de nem volt bonyolult. (Pedig nő vagyok és lám, mégis sikerült.)
Nagyon meg vagyok elégedve a telóva, szeptember elején vásároltam. Aki ilyen vásárlására adja a fejét, ajánlom. Nem fagy, gyors mint a villám és marha jó. BIS/BES nélkül is egy sima vodás 50 MB-os előfizetéssel elnetezgetek, ha meg túllépem, akkor belassítanak, és? 500 Ft/hóért kit érdekel?
Fél évig annyit fizetek, utána 1000 Ft/hót. Egérmozizini nem akarok, nagyon ritka, hogy youtube videokat nézek a mobilon. MSN, Skype, facebook chat simán megy. Böngészőből megnyitom a facebookot is. A gmail kliens ezzel az előfizetési móddal simán megy. 20 percenként lekéri a leveleimet - már minden címemet átirányítottam a gmail-re, hogy tényleg mindent megkapjak... Twitter simán megy... ehhez az Übertwittert használom gond nélkül, ha jön csirip, azonnal dobja... nagyon állat.
-
Lune
tag
válasz
abcukistván #591 üzenetére
A vodánál 500 Ft havonta a net fél évig, utána 1000.
Sajnos mielőtt megvettem a telefont, megkötöttem, már nem tudom lemondani, majd csak 1 év múlva. Nekem jó így is, mivel van wifi itthon és melóhelyen is, azon netezek, ahol nincs, ott marad a mobilnet. Egyébként nem olyan tetű, amire kell, arra megfelel. 3Gn se volt gyorsabb a másik telómmal, talán egy hangyányit, viszont ez sosem fagy le és jól bírja a kiképzést. -
Lune
tag
válasz
timeline #586 üzenetére
Nos, vannak különbségek, de főleg pozitívak. Mivel nagy az sms forgalmam, ezért nekem nagyon jó, hogy chat szerű a megjelenítés. A másik, hogy a beállítások is sokkal jobbak. A naptárban is van egy kis változtatás, ami szintén nagyon tetszik. Meg sorolhatnám. A billentyűzár működik, csak nem a bal oldali zöld gombbal engeded fel, hanem a telefon tetején lévő mute gombbal. Nekem jobb volt a másik, de majd megszokom, ez a legkevesebb.
Szerintem tedd fel neki, mert modernebb, mint a 4.6-os. És tényleg nem nagy kaland, mert olyan fél órába telt, amíg megcsináltam, mentéssel, visszaállítással együtt.
-
Lune
tag
válasz
abcukistván #587 üzenetére
Mobilneten keresztül és Vodás kártya van a telefonban, ezzel az akciós előfizetéssel.
Beállítások->speciális beállítások->TCP/IP->APN-beállítások engedélyezve mellé pipa
alá beírni aki vodás, hogy internet.vodafone.netNekem így szépen jönnek a levelek.
-
Lune
tag
válasz
abcukistván #584 üzenetére
Na, ezt benézted. Működik BIS nélkül is a gmail. Az APN beállítást megcsináltam és szépen megy.
Amint kapok egy levelet, már jelzi is a telcsi.
-
Lune
tag
No, egy hiba...
Telepítettem a google-t, mondom akkor jöhet a gmail, ahogy eddig is, rá a gépre, le is töltöttem, telepítettem erre kiírja amikor belépek, hogy APN not specified...Most akkor mi van???
Utána a csík megáll és se kép, se hang, nem csinál semmit. Mi erre a megoldás?
-
Lune
tag
No, sikeresen telepítettem a szoftvert.
Most írja, hogy van már frissítés, úgyhogy frissítem is. Mindenkinek köszike! Telepítem fel a szoftvereket is!
-
Lune
tag
Én ezt szedtem le, jól döntöttem?
-
Lune
tag
Na, most szedem a hivatalos oldalról. Szerintem vagy ma este, vagy holnap megejtem a frissítést. Ám legyen!
Ha gondom van, majd írok!
-
Lune
tag
Még valami, lehet, hogy buta kérdés, de ebben van magyar nyelv? http://www.blackberrycool.com/2009/10/18/blackberry-os-5-download-for-the-bold-8900-tour-8520-and-storm/
-
Lune
tag
Kössz midnenkinek! Olvastam, hogy ha felteszem az újat, akkor nem lesz billentyűzár a billentyűről, pedig az nekem hiányozna. Hát még gondolkozom. Nagyon sok előnyének kell lennie, hogy feltegyem. Az sms a legkevesebb végülis.
-
Lune
tag
Srácok! Tud valaki olyan programot egyelőre ingyeneset, ami az smsben lévő smile-ikat grafikusan megjeleníti? Vagy sokat akarok? Ilyen sms proggikat kipróbáltam, de nekem tetszik az eredeti is, csak a smile hiányzik belőle.
-
Lune
tag
Bár nekem Telenoros én a wifiről böngészést úgy állítottam be, hogy: Megnyitod a böngésződ ->beállítások->böngésző konfiguráció->ott pedig beállítod, hogy a böngésző Hotspot-böngésző legyen. Nekem így simán megy a wifin netezés.
Én is a Nimbuzzt és az IM+ lite-ot használom. Talán a Nimbuzz jobb, mert az nincs tele reklámmal.
Nekem meg volt benne egy tök jó poker program, és aztán az első szinkronizálás után eltűnt.
Járt így valaki? Azóta megtaláltam a programot, de fizetős.
Texas Hold’em King 2 a program neve. Szerintetek vissza lehet ezt valahonnan varázsolni?
Tettem rá másik poker proggkat, de azok nincsenek olyan jók.
-
Lune
tag
Sziasztok!
Felmerült egy probléma a telefonnal kapcsolatban. Van, hogy 1 smst elküld 3x is a címzettnek. Levettem az újrapróbálkozások számát 1-re, de akkor volt, hogy 2x kapták meg. Most már levettem 0-ra. Van, hogy azt írja, nem sikerült az smst elküldeni, de az illető mégis megkapja. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mit tegyek? Vigyem vissza hogy szoftverileg nézzék át vagy mi?
Egyébként semmi egyéb problémám nem volt vele, nagyon tetszik a készülék, de ez azért orbitális hiba, hogy 1 smst 3x is elküldjön.
-
Lune
tag
válasz
abcukistván #528 üzenetére
Én ma vettem egy ilyen telcsit, de egyelőre nagyon-nagyon tetszik. Gyors mint állat és nagyon szupernek tűnik. Még csak ismerkedünk, de pozitív az egész.
-
Lune
tag
Sziasztok!
Én is elgondolkoztam azon, hogy vásárolok egy Blackberryt.
Igazság szerint a második Windows mobilomat gyűröm és meg vagyok vele elégedve. Igaz, a kijelzője lehetne jobb, mert rezisztív, de van benne 3G, HSDPA, Wifi. Nincs is vele bajom, de rengeteg smst írok és az érintő kijelzővel kevésbé gyors, így arra gondoltam, a Blackberry jobb választás, mint egy Nokia C3 vagy valami hasonló. Ráadásul napjában többször nézem a leveleimet, netezek elég sokat a telefonon, rengeteg msn-ezés... szóval pont nekem találták ki, de ennek ellenére folyamatosan variálok, hogy kell-e ez nekem? Biztos, hogy megfelel-e? A WM-es telefonnal nem kell BIS, csak mobilnet, millió szoftver van rá... stb. Tehát bizonytalankodom.
Végig olvastam a fórumot, de vannak dolgok, amik ennek ellenére nem lettek számomra világosak. Írátok, hogy a Blackberry App World Mo.-n nem elérhető, ennek ellenére úgy tűnt, hogy ki lehet kerülni a dolgot és fel lehet telepíteni (?) a kliensszoftvert. Akkor ezek szerint amennyiben ezt a segédszoftvert feltelepítem, elérhetővé válnak az ingyenes és fizetős hivatalos szoftverek? Vagy, mivel a bejegyzések nem frissek, már elérhető az App World kicsiny hazánkban is?
A másik, hogy nekem elég kínai a WM után a telepítések leírása. Amennyiben vásárolok egy ilyen csodát, adnak-e hozzá megfelelő leírást, ami alapján kiismerhetem? Amennyiben nem, tudtok majd ezekben a dolgokban segíteni? Mennyire bonyolult a rendszer? Beállítások egy laikusnak egyértelműek?
Ha megveszem, BIS-t szerintem nem fogok rá előfizetni, de konkrétan még nem terveztem el.
Jelenleg a telenornál 2 éves aláírással 30e-ért megkapnám. + néztem, hogy a BIS 2e Ft lenne + a mobilnet aminél a 450Ft/hó elég lenne, szóval 2500 Ft-ból lenne BIS-em. Szerintem nagyon baráti az egész.Győzzetek meg! Tudom, hogy az én döntésem, de nagyon tetszik, főleg a QWERY bill. miatt szeretnék egy ilyet és talán profibb (?) és egyénibb mint a szokványos Nokiák.
A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest