- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eduba
aktív tag
válasz
boros.denes #458 üzenetére
A blackberry szolgáltatást (BIS/BES) meg kell rendelned a szolgáltatódtól.
Hívd fel az ügyfélszolgálatot és ők segítenek neked.Az ár erősen szolgáltató függő, a T-nél 2100,-Ft, a havi díj, 100MB bennefoglalt adatforgalommal, ha jól tudom.
Azért érdemes elgondolkodni a szolgáltatás megrendelésén, mert bizonyos programok csak akkor működnek, ha van BB szolgáltatásod (térkép, msn, twitter, stb.)
-
eduba
aktív tag
válasz
boros.denes #455 üzenetére
A voda APN:
internet.vodafone.net
vagy
standardnet.vodafone.netlegalább is erre emlékszem a múltból
-
-
eduba
aktív tag
válasz
karl_fischer #375 üzenetére
Korábban már használtam BB-t (8100) így tudtam, hogy mit várhatok.
A 8520-al tértem vissza, de hamarosam váltottam egy boldra, mert igaz, hogy a 8520 mérete pont megfeleleő lett volna, mint telefon, de a nagy kezeimnek nem volt "kényelmes" a billentyűzete.Többen írták már, hogy a 8520 a BB-k lowend kategóriája, de nekem nem volt vele problémám. Az EDGE sebessége is bőven elég lett volna (de szükség esetén ott a WIFI is) csak a billentyűzet miatt váltottam.
Telefonálásra is tökéletes, kristálytiszta hangzás mindkét félnél. Maga a rendszer gyors az általad említett rendszerekhez képest, és nagyon aprólékosan paraméterezhető.
Az utóbbi időben a BB nagyot lépett előre a "social networking" és a multimédia terén (twitter, facebook kliensek) is.Én nem csalódtam benne, nem bántam meg a visszatérést.
-
eduba
aktív tag
válasz
karl_fischer #373 üzenetére
A google cuccokat (naptár, kapcsolatok) a googlesync program segítségével tudod szinkronizálni.
Közvetlenül a telefonra letölthető az m.google.com/sync oldalról.
Automatikusan tud szinkronizálni, problémamentesen használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged