- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
boros.denes
csendes tag
Ez az egész nekem sem ment egyszerűen, nemigazán emlékszem már rá. A lényeg, hogy én úgy csinálta, hogy azt 5-ös desktopos alkalmazást szedtem le (ez kell a gépre, a legújabb a 6-os, valoszinü azzal is meglehet csinálni). Aztán le kellett szednem valahonnan az OS 5-öt a mobilhoz, a desktopos programba betölteni azt és úgy telepíteni. A telepítésnél én ugy csatlakoztattam a géphez, hogy kivettem az aksit meg a simkártyát belőle, aztán így sikerült feltelepiteni.
(Az os update előtt értelemszerű csinálni egy biztonsági mentést azokról a dolgaidról, amik kellenek majd.)Ennyi emlékképem maradt (de lehet, hogy ezek is tévesek kicsit, de a lényege megvan fogalmazva). Ha nem találsz neten hozzá leírásokat (énis onnan ollóztam össze), akkor utánanézhetek, ha gondolod.
(Aztán lehet, hogy én bonyolítottam csak ennyre túl, de máshogy nekem nemsikerült)
-
boros.denes
csendes tag
Az 5-ös OS nekem megoldotta a facebook gondot (miután felraktam, ment már wifivel is a facebook).
A változtatásokkal kapcsoaltban nemtudok sokat segíteni, a legészrevehetőbb szeritnem az, hogy a képek között a touchpaddal tudsz jobbra/balra menni, valamint a feloldás, hogy csak a mute/play gombbal tudod feloldani a billentyűzárat. Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest