- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1812 üzenetére
Hát telenoros...
-
rootkiller
őstag
Én ismerősnek adtam el de gondolkozom hogy visszavásárlom...az illetőnek nem jött be...
-
rootkiller
őstag
Mi újság van errefelé? Rég jártam itt, úgy látom teljesen kihalt azok tábora akik még kitartanak a telefon mellett. Egy kicsit visszasírom ezt az időszakot...
-
rootkiller
őstag
válasz
zsomborrajos #1801 üzenetére
Indítsd újra a telefont (alt+jobbShift+delete egyben hosszan nyomva ha nem tudnád esetleg) és próbáld meg újra. Aztán meglátjuk...
-
rootkiller
őstag
-
rootkiller
őstag
Na én pont a BlackBerryvel jártam úgy, hogy kiakadt a Facebook vagy a Twitter automatikus frissítése párszor, és délután 4-kor le akart merülni. A 8520-ban pont a 3G hiánya növeli az akku élettartalmát. Én chateltem vele orrba szájba wifin, általában 1 napot bírta a cucc, néha lájtiba kettőt, de a hármat is kinézem belőle ha csak telefon sms megy, majd most az új tulajnál kiderül.
-
rootkiller
őstag
Neked egyébként mik az igényeid?
Nekem ameddig nem volt mobilnetem, megelégedtem azzal hogy WiFin 1-2 dolgot megnézek a neten, facebook, twitter, és legfőképpen chatelés. Persze sokszor éreztem, hogy vannak a telefonomnak korlátai, de a fő igényeimet amilyen szinten ellátta, kárpótolt a hiányosságokért.
Amúgy úgy tűnik, hogy Galaxy S II lesz a következő, egyik barátom barátjának van egy remek állapotú, és fontos hogy ez helyben van, nem kell postázgatni. Amúgy HTC Sensation XE lett volna a befutó, de az előbbi nagy erény, és mivel hasonló kaliberű a két telefon, így majdnem mindegy.
-
rootkiller
őstag
Az én pályafutásom a BlackBerry 8520-al napokon belül véget ér. Eddigi egyértelműen kedvenc telefonom, imádom a kezelését, imádom amilyen gyorsasággal telefonálni lehet vele, imádom a qwertz billentyűzetét. Emellett el kell mondani, hogy közel 4 éves konstrukció, és még a 3G is hiányzik belőle.
Úgy hozta a sors, hogy a vállalati előfizetés mellé fájdalomdíjként hogy a távközlési adót ki kell fizessük kaptunk havi 500MB mobilinternetet. Előtte csak WiFiről használtam a telefont. Talán itt senkinek nem kell mondani hogy egy átlagos mobilnettel mire képes a BlackBerry. És talán azt is meglehet érteni hogy a havi 1270 forintos előfizetési díjam mellé nem akarok 2100 forintot kifizetni BIS-re.
23 hónapja használom ezt a modellt, a jelenlegi telefonom 9 hónapos, ugyanis 14 hónap után fődarabcsere volt. Véleményem szerint nincs nála jobb telefon telefonálásra és SMSezésre, mindemellett igencsak strapabíró.
Biztos vagyok benne, hogy hiányozni fog, de realizálódott hogy tovább kell lépnem, mert az igényeim a telefon tudása fölé nőttek.
-
rootkiller
őstag
Reggel kapcsoltam be a telefont teljesen feltoltve, jelenleg 85% az akku. Tud ez valamit!
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1775 üzenetére
Nem neztem egyiket sem. Az a lenyeg, hogy meg kivarhato sok oldal eseteben a dolog.
Viszont jelentem 2 napos a telefonom akkuja! Kb pentekrol szombatra ejfelkor kerult le a toltorol, es jelen pillanatban 20%-on all az akkuja! Egyebkent facebook twitter iktatva lett, es nem is hianyzik.
Egyebkent valaki leirhatna hogy kell beallitani a logicmailt hogy mukodjon a sima egyszeru mobilnettel...
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1773 üzenetére
Szerintem is. Viszont az benne a furcsa, hogy nem érzem netezgetésre lassúnak!
-
rootkiller
őstag
Ahol az akkut vettem, direkt akkumulátorra specializálódott cég. Azt mondta a csávó, hogy ezek az akkuk a gyártás után csak 30-50%-os teszt töltést kapnak, és ha nem formázza az ember az akkut, akkor könnyen lehet hogy az lesz a 100% ami akkor volt a töltöttség. Szerintem nem nagy dolog estére lemeríteni, majd éjszaka kikapcsolva tölteni.
-
rootkiller
őstag
Megvan az uj akku. Azt mondtak hogy formazni kell, 3-5x 10-12 orat tolteni. Kivancsi vagyok mit fog birni!
-
rootkiller
őstag
válasz
Bandika1987 #1766 üzenetére
Miért írod ki a Curve 8520 topicban hogy egy Curve 8520-ről van szó? Nem triviális?
Egyébként nem cserélték ki az akkut természetesen. Rendeltem egy utángyártottat az akkuk.hu-nál, 3000ből megáll, a T-nél 8000 felett akartak adni gyárit. Remélem az új akkuval még egy-másfél évig elmegy a telefon, nem akarok újat venni!
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1764 üzenetére
Hát nekem van egy olcsó nagyvállalati előfizetésem, aminek 1270 forint lebeszélhető havidíja van, valamint Orbán Viktornak és az ő telefonadójának hála idéntöl 500MB net is benne foglaltatik, cserébe állambácsinak perkálnunk kell. A telenort ismerve a BIS ára valahol úgy 2500 környékén van havonta, kvázi ha lenne BIS-em, a háromszorosát fizetném havonta telefonra. Ennyire nem létkérdés a dolog, szóval szerintem ez most kontra, de egyébként meg speciális eset.
-
rootkiller
őstag
Az előbb netrádiót hallgattam a telefonon, és váratlanul egy hirtelen feszültségesés hatására a telefon kikapcsolt. Véleményem szerint ha az akku egészséges lenne, akkor mielőtt a készülék leállt meg kellett volna jönnie a 10% alatti töltöttséget jelző rezgésnek és sárga villogásnak. De mivel az akkumulátor elhasználódott, így mintha elvágták volna, kikapcsolt.
Tekintettel arra, hogy a garanciapapírban az van, hogy "...készülékre, tartozékaira (összefoglaló néven: termékre)...12 hónapos kötelező jótállást nyújt....termékre...további 12 hónap korlátozott jótállást nyújt...", kvázi a további 12 hónap is a termékre van amibe az akku is beletartozik, így holnap irány a T-Mobile, és érvényesítem a garanciát.
-
rootkiller
őstag
válasz
Bandika1987 #1758 üzenetére
Brutalis bug....
-
rootkiller
őstag
válasz
Bandika1987 #1756 üzenetére
Üzenetközpont be van állítva rendesen?
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1754 üzenetére
Összeraktam, köszi!
-
rootkiller
őstag
Tudja valaki hogy kell gépen modemként beállítani a telefont? Lehet egyáltalán? Ha rádugom akkor a mac látja a hálózati eszközöknél, csak nem tudom hogy kell konfigolni. A BB Desktop Softwareban sajnos nincs ilyen opció mint anno mondjuk a PC Suiteban a nokiánál...
-
rootkiller
őstag
Most hogy letöröltem a twittert, péntek esti töltéssel egészen mostanáig bírta. Így már vállalható!
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1750 üzenetére
Igen, arra is két év van tudomásom szerint.
-
rootkiller
őstag
Mostanaban hirtelen nagyon lecsokkent az akku kapacitasa - 22 honapos. Eddig mindig este radugtam es reggel lehuztam, estig kibirta. Mostanaban raaltam arra hogy nem cipelem az ágyba, tegnap este pl kikapcsoltam, reggel be, egesz nap wifin se volt, 4-5 telefonhivast ha lezavartam. Fel6kor azon veszem eszre, hogy 20%-os az akkum, szoval az ejjeli muszakra cipelhetem a toltot magammal. Gariztassam? Vagy valami leszivja? Rakjam újra a telefont? Gyanakszom egyebkent a twitterre, a hatterben szokott szenvedni, most kikapcsoltam az automatikus frissitest, hatha segit neki.
-
rootkiller
őstag
-
rootkiller
őstag
-
rootkiller
őstag
De kihalt ez a topic. Nemhiába, a 8520 öreg telefon, már nem is árulják, sokunknál kopik is ki, cserélődik le a készülék.
-
rootkiller
őstag
Idokozben lett mobilnet az elofizetesem reszekent. Lecci segitsetek, hogy kell beloni a dolgokat hogy a logicmail mukodokepes legyen onnan is.
-
rootkiller
őstag
Azt az érdekes felfedezést tettem, hogy lecseréltem a Nimbuzzt imo messengerre, és sokkal tovább bírja az akku. Szóval aki Nimbuzzozik, érdemes váltani!
-
rootkiller
őstag
Srácok!
Volt már olyan akinek régebbi a telefonja és akkut kellett már cserélnie? Az én akkum 20 hónapos (ugye fődarabcsere volt, az akku maradt), de még úgy érzem hogy jól teljesít. Aki cserélt mennyi idő után végezte kukában a régi akku?
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1715 üzenetére
MAC cím szűrés kizárt. Ez valami nyilvános WiFi ott, bár nem tudom mi az értelme.
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1711 üzenetére
Nyert!
-
rootkiller
őstag
A telefonom értesítései között megjelent egy számomra ismeretlen: világoskék téglalap jobb oldalon fehér emberalakkal, meg vannak benne egyéb fehér foltok. Tudja valaki, hogy mi ez?
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1707 üzenetére
Ez így van itt is! Bár én tökéletesen megvagyok a 8520-al, minden igényemet kielégíti, nem is fogom lecserélni ameddig ez nem változik és működőképes a telefon!
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1704 üzenetére
Ismerősnek van ilyen Xperia, alapvetően nekem nagyon nem szimpatikus a SE android felülete, és a 3" érintőképernyőt sem tartom túl használhatónak.
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1702 üzenetére
Ezek közül a Nokia E6 ér valamit, de ugye azon is egy leáldozott OS van meg drága is, úgyhogy egy BB Curve szerintem sokkal jobb választás.
-
rootkiller
őstag
Anyám meggyőzött, hogy tartsam meg a zsírúj 8520asom, ne lutrizzak mindenféle használt készülékkel. Holnap elviszem kiüttetni a telefont.
Viszont legyetek szívesek segítsetek nekem abban, hogy a T-mobileos szoftver helyett hogy tudok egy olyat telepíteni a telefonomra, amit a gyári független telefonokra raknak, tehát nem szolgáltatói szoftvert.
-
rootkiller
őstag
Na visszaért garanciából a telefon, adtak egy zsír újat, annyi van hogy az akku a régi de ez tök érthető. Most adom el, veszek egy Boldot.
-
rootkiller
őstag
válasz
PiciKenny #1511 üzenetére
1. Nemtudom, az enyém rezgőre van állítva.
2. Mi 16 bites? Színmélység?
3. Sose használtam, letiltattam kompletten az adatszolgáltatást.
4. Miközben lejátszik blackberry gomb és fejhallgató hangszínszabályzója
5. A betű vagyis csillag hosszan nyomva lezár, tetején a középső némító/playpause feloldja
6. Nem sikerült rájönni milyen órára gondoltálLegyél szíves néhány kérdésben pontosabban fogalmazni.
-
rootkiller
őstag
Vásárláskor fizetett: 9910 Ft
Részletek: 12x1590 Ft = 19080 Ft
Kötbér: 40000 Ft
Hivatalos függetlenítés: 10000 FtKvázi a telefon van 80ezerbe függetlenül hűség nélkül. Illetve még nincs, majd csak lesz ha visszajön a szervízből.
Egyébként nekem a soproni magenta szervízzel jók a tapasztalataim. Az E51-el rendszeres probléma volt, burkolatkopás hegyek, mindig cserélték. Az, hogy az egy "év után mintha elvágták volna" fagyásokkal nem tudtak mit kezdeni, nem az ő hibájuk. Még el is küldték a telefont pestre a Nokiának, ott sem tudtak mit kezdeni vele.
-
rootkiller
őstag
Topictársak? Volt már valakinek szervízben a telefonja?
Az enyém olyat produkál, hogy nagyon halk a telefonálós hangszóró, és hogyha ráhajtogatom a fülemet a telefonra, megfordítom vagy a tetejét rakom a fülemhez akkor hallom tisztességesen. Olyan mintha beszart volna a telefonáslós hangszóró és átvette volna a szerepét a másik, vagy valami szoftveres zavarodás.
Tegnap bevittem a T-Mobile szervízbe, azt mondta a csávó h 10 nap átlagosan. Beleirattam a papperba hogy a burkolat túlságosan kopott. A billzár feloldó gombról már régen levállt a széle, most beszakadt a bal oldali proggomb gumija és levált a széle, valamint a jobb oldali proggomb is beszakadt. Felül a curve felirat alig látszik, mellette a két szélénél már a műanyag látszik a gumi alatt. A hátlap két oldalsó pöcke is letörött. Mindezt 1 év 2 hónap után. Esélyes hogy kicserélik?
Ja és kifizettem a 40 ezres kötbért, mert a vállalat kompletten megy a telenorhoz. Még egy 10es lesz a kiüttetés ha visszajön. Kvázi 80 rongyban lesz nekem a telefon függetlenül... Kimondani (leírni) is rossz...
-
rootkiller
őstag
Most őszintén! Egy 2.44" méretű 320x240 felbontású kijelzőn komolyan gondoltad, hogy feliratos filmet fogsz nézni? Gondold végig hogy egy hosszabb feliratdarab körülbelül 100 karakter, ami az olvashatóség határán is a kijelző harmadát el fogja foglalni kitakarva ezzel értelemszerűen a mozgókép harmadát, mely egy 15" notebook kijelzőn megjelenő képfelület/feliratfelületi arányánál drámaibban rosszabb. Egy nem feliratos filmet megnézni is borzasztó lehet egy ekkora kijelzőn, egyszerűen nem értem a felvetést. Otthon vannak lényegesen jobb eszközök: számítógép, laptop, tv, dvd lejátszó, stb, útközben azért értelmetlen mert mire odaérsz le fog merülni az akku, ha meg el vagy utazva akkor élvezd ki az adott helyet és ne filmet less. Nekem ez a véleményem...bocsi...
-
rootkiller
őstag
Anya ma itthon hagyta a telefonját, és valaki kereste. Meglepett, hogy az övé mennyivel hangosabb hívás közben, pedig maxra van állítva az enyémen a hangerő. Továbbá azt tapasztaltam, hogyha a fülemet ráhajtom a telefon tetejére (de akár a telefont kifordítva is) lényegesen jobban hallani. Elkoszosodhatott a hangszóró vagy inkább kezd tönkremenni? Ti nem tapasztaltatok ilyet?
-
rootkiller
őstag
válasz
Anitaa82 #1470 üzenetére
Hát nézd. Nekem a fő profil a chat wifin, néha netrádió meg szoktam böngészni. A billentyűzet telibe veri az összes érintős billentyűmegoldást, itt érzed hogy megnyomtál valamit. Nem volt elötte érintősöm, de igazság szerint a trackpad (amit én csak csiklónak hívok) kiváló alternatíva. De ha csak szimplán marhasokat telefonálsz és smsezel akkor is király a cucc, mivel a tárcsázás sebessége (minden gombra gyorshívás, elkezdesz valamit beírni alapállapotban és már dobja ki a neveket meg ilyenek), a hívás minősége és a térerő is elég jó. Az SMS-t meg messenger szerüen rendezi össze, ami szintén tök jó.
-
rootkiller
őstag
Srácok! a 9300 háza teljes mértékben kompatibilis? Köszi!
-
-
rootkiller
őstag
Tegnap elneztem a Blackberrymet...szegeny telefon annyira megkopott, hogy azt hiszem lassan nem tudok meguszni egy kozepresz cseret+9300 hatlap is jo lenne. Hol rendeljek? Ajanljatok valamit! Koszi!
-
rootkiller
őstag
válasz
akosvoda #1438 üzenetére
BIS nélkül hiába van korlátlan neted, a beépített e-mail kliens BIS/BES nélkül nem csinél semmit sem, és ha jól tudom magában a mobilnet sem fog működni. Ez a telefon erre van kitalálva. De például ha nem akarsz mobilnetet akkor WiFi-n chatelni is igen jó választás, én azért vettem!
Ami a 3G hiányát illeti, a BIS/BES adatátviteli működési elve olyan, hogy e-mailezés esetén nem veszed észre. Egy sima egyszerű esetben úgy működik egy oldalbetöltődés, hogy először a HTML (vagy egyéb) forráskód alapján összeáll a szerkezet valamint a szöveges részek, majd betöltődnek a képek, animációk, scriptek és egyebek. A BIS/BES meg valahogy úgy hogy miközben olvasod az e-mailt és görgetsz le, csak azt tölti be amennyit éppen görgettél. Mindezt nagyon jó adattömörítés mellett. Egyik ismerősöm például nehezményezte hogy nincs olyan opció hogy csak a fejléceket tölti le, aztán mondtam neki hogy nem gáz, ez máshogy működik.
Szóval ki van találva a dolog. Kétségtelenül a 9300 egy jobb telefon, már a 6os OS fut rajta (nemtudom hogy lehet-e frissíteni 7-esre), továbbá az anyagfelhasználás is kétségtelenül jobb, van GPS is pl.
Ha nem akarod a BIS-t, akkor nézegess egy-két WP7.5 telefont, az egy nagyon jól sikerült, letisztult rendszer, nem az a tákolós hekkelős kacat mint a droid (magánvélemény!). -
rootkiller
őstag
Dejoo nekunk ilyen sok csaj van a mi kis BlackBerrys topicunkban.
Viszont sajnos nekem sincs BIS hogy meg tudjam mondani. -
rootkiller
őstag
Időközben néztem a biztonsági mentés cuccot, nagyon profi, szinte mindent ki lehet választani hogy mit akar az ember lementeni! Egész más, mint a nokiánál!
-
rootkiller
őstag
Nálatok is művel ilyeneket a facebook alkalmazás, hogy egy idő után megbutul, és hiába van wifin, azt mondja h nincs net, majd miután wifi kikapcs bekapcs műxik?
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1387 üzenetére
105,7mb szabad
-
rootkiller
őstag
Egyszerűen sokszor úgy érzem hogy be van lassulva, a Nimbuzz szórakozik, nem akar bejelentkezni a Facebook chatbe, ilyesmik. GYakrabban kell újraindítanom, gyengébbnek érzem a "felhasználói élményt", mint mondjuk fél éve, vagy mikor megvettem.
Voltak alkalmazások telepítve app worldből, majd törölve, az állandóak frissítve, szóval kopott maga a rendszer. Ugyanazt érzem, mint egy Windowsnél, mikor felraktam ezt-azt, majd esetleg töröltem mert nem terszett, stbstb, hogy ezt újra kéne rakni.
Attól félek, hogy mivel egy éves lesz a cucc a hónap végén, hogy ugyanolyan rossz második évem lesz mint anno az E51-el és meg fogom utálni a BlackBerryt is, ezt szeretném elkerülni. Ez egy olyan telefon, ami ha rendesen, normálisan működik, akkor maximálisan kielégíti az igényeimet.
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1381 üzenetére
Nincs újabb. 5.0.0.681 van rajta mióta megvettem.
-
rootkiller
őstag
11 honapja megvan a telefon, es ugy erzem hogy meg van rottyanva szoftveresen mint egy windows. Ha ujrarakom az segit?
-
rootkiller
őstag
válasz
Damien. #1327 üzenetére
Én a GMail fiókot LogicMaillel használom, nem a legtökéletesebb megoldás, de az én levelezési igényeimnek megfelel. nyilván az ideális a BIS a gyári klienssel.
Van egy BlackBerry App World nevű szoftver, kell hozzá egy regisztráció, aztán tudsz tölteni progikat egyszerűen.
-
rootkiller
őstag
Valaki már próbálta a Berryjét iPhone kompatibilis fülessel? Működik vele?
Én tegnap bedugtam egy Nokia headsetet, szólt de olyasmit tapasztaltam, mint amikor az ember stereot dug a szimmetrikus bemenetre.
-
rootkiller
őstag
válasz
Damien. #1318 üzenetére
Amit fontos tudni, hogy a BIS/BES adatátvitele úgy működik, hogy tegyük fel elkezdesz olvasni egy mailt, ahogy görgetsz lefelé úgy tölti le folyamatosan a kért információt, ezért más lesz a sebességérzeted mintha valamit egybe betöltene, és talán ez a tulajdonság az, ami miatt meg merték ezt a telefont csinálni anno 3G nélkül.
-
rootkiller
őstag
válasz
boros.denes #1314 üzenetére
Nekem azt mondták a szervízben, hogy ők nem javítanak, hanem küldik a BB szervíznek a cuccot ha probléma van. Úgy látszik ott meg nem foglalkoznak ilyennel, csakúgy mint a Logitech, ők is küldik a zsír új egeret!
-
rootkiller
őstag
Srácok! Van valaki akinek mondjuk másfél év körüli a cucca? A régi nokiám egy év után gajdult meg, aztán azért kérdezem hogy bírja egy éven túl a telefon? Márciusban az enyém is egy éves lesz, aztán gondolkozom a cserén.
-
rootkiller
őstag
válasz
boros.denes #1306 üzenetére
Jah nem lenne rossz rávarázsolni egy 6.0-t, le kéne cserlélni a telefont ahhoz a nagytesó 9300-ra!
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1291 üzenetére
Nálam 5ös szoftveren megy: Opera Mini, Nimbuzz, Facebook alkalmazás, Twitter alkalmazás, LogicMail, TuneIn Radio. Gyakorlatilag minden amit akarok működik rajta WiFin! Egyébként T-függő a telefon.
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1208 üzenetére
OS 5 van nalam, itt nem mukodik...
-
rootkiller
őstag
Elofordult masnal is, hogy a billentyuzarat feloldo nemito gomb gumija elhasadt, nekem fel ev alatt elegge szet van, bevittem a T-Mobileba, azt mondtak hogy elkuldik mert a Blackberryt ok nem szervizelik, a szerviz majd eldonti, de lehet azt fogjak mondani hogy mechanikai serules, meg hogy masnal nem fordult meg elo...
Lehet egyebkent allitani a feloldo gombot? -
rootkiller
őstag
Nektek LogicMail megy GMail IMAPal? Milyen portokat kell beállítani?
-
rootkiller
őstag
válasz
hm_guesswho #1173 üzenetére
Amíg nem számláznak, kuss, utána is csak buta pofa és csak értetlenkedés...
#1168 hati: természetesen nincs. Egyébként nekem megy minden WiFin, hogy kikapcsolom a telefonmodult gond nélkül...
k-csabesz: foggalmam nincs, mi lehet a baj, érthetetlen a dolog. Router újraindítást megérne a dolog, szóval konnektorból ki majd vissza...
-
rootkiller
őstag
válasz
k-csabesz #1165 üzenetére
Opera Mini, Nimbuzz (MSN, Facebook Chat, Google Talk, AIM, Yahoo Messenger), Twitter, Facebook, TuneIn Radio, BlackBerry App World. Nálam ezek vannak, mind WiFin megy.
#1162 k-csabesz: ha nem hiszed, próbáld meg, hogy a telefonmodult kikapcsolod (mobilhálózat) és úgy netezel WiFin...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest