Új hozzászólás Aktív témák
-
boros.denes
csendes tag
válasz
t.mate.t #1255 üzenetére
Hello!
Köszi a gyors választ, közben sikerült megoldanom. Ha valakinek hasonló problémája van azoknak írom, hogy meg lehet csinálni, mégpedig az 5-ös Desktop Software-el. A lényeg, hogy az App Loadert kell megnyitni, és akkor csatlakoztatni a BB-t miután kiírta az AppError-os hibaüzenetet. Ezután lehet törölni az Appok közül, én a biztonság kedvéért szinte mindent letöröltem, amit nem használok naponta.
Többieknek üzenem, hogy figyeljetek oda mit szedtek le, rettentően bosszantó tud lenni, ha egyik pillanatról a másikra (akár az app. telepítését követő következő újraindítás során is) elszáll a telefon, és használhatatlan lesz.
-
Miliana
csendes tag
válasz
t.mate.t #940 üzenetére
igen, a 1496 ftos infó után ez történt (de azért kiváncsi lennék hogy kb 1500 ft hova lett, miközben hozzá sem nyúltam a telefonhoz), és így ment még le 300 ft az éjszaka folyamán, kikapcsolt adatszolgáltatással. Kicsit drága mulatság ez, meg merőben érdekes, persze a t-mobile 1430as tudakozónál csak sajnálkozott a hölgy, hogy sajnos nem tudja mi lehet...
-
Zal
csendes tag
válasz
t.mate.t #844 üzenetére
A BBSAK úgy tűnik megoldást jelent! Ugyan pár jegyzet elveszett, de legelább újra visszanyertem az irányítást a készülék felett!
Köszi a tippet! Bejött!Don GregBerry-vel felvettem a kapcsolatot és lényegesen kedvezőbb árat mondott a probléma orvoslására. Sajnos hétvégén nem rendel, nekem meg kell az eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged