Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki46
senior tag
válasz
hm_guesswho #1289 üzenetére
Értem!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, szerintem jövő héten megyek is a telefonért.
-
csoki46
senior tag
válasz
hm_guesswho #1287 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! BB accountról tudsz mondani valamit?
-
rootkiller
őstag
válasz
hm_guesswho #1173 üzenetére
Amíg nem számláznak, kuss, utána is csak buta pofa és csak értetlenkedés...
#1168 hati: természetesen nincs. Egyébként nekem megy minden WiFin, hogy kikapcsolom a telefonmodult gond nélkül...
k-csabesz: foggalmam nincs, mi lehet a baj, érthetetlen a dolog. Router újraindítást megérne a dolog, szóval konnektorból ki majd vissza...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
hm_guesswho #1155 üzenetére
Előfizetéses wapot adó szolgáltatásotok (MobilWeb, Internet Start) sincs? Mert wapozni lehet a gyári böngészővel.
-
rootkiller
őstag
válasz
hm_guesswho #1157 üzenetére
Szerintem egyértelmű...
-
rootkiller
őstag
válasz
hm_guesswho #1155 üzenetére
Az lehet, hogy valaki valamit elrontott a Vodafonenál...
-
XSiGma
aktív tag
válasz
hm_guesswho #1122 üzenetére
Nagyon köszi az infot!!Nekem is feltűnt a változás műltkor,de nem hittem volna hogy működni is fog.Már csak azt kellene megoldaniuk,hogy mobilnettel is használható legyen,de egyelőre ez is nagy lépés,szóval nem leszek telhetetlen
-
VeRaLaDy
csendes tag
válasz
hm_guesswho #866 üzenetére
nekem a snaptu nem működik :/
-
RM1
aktív tag
válasz
hm_guesswho #828 üzenetére
Végre egy jó hír.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
hm_guesswho #800 üzenetére
Aktív Facebook-ozással azért el lehet érni, illetve túl lehet lépni az 50 megát, email-ezéssel szerintem nem igazán - ezek szerint vodás vagy
A YouTube-ozás viszont csak netes opcióval fog menni (vagy Wi-Fi-n), mert az adatfolyam a blackberry.net APN-en nem megy. Ha van mobilnet, akkor a TCP/IP menüpontban (a Speciális beállításokon belül van ez) be kell lőni a netes APN-t (internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net), felh.név és jelszó nem kell, illetve a hitelesítést be kell pipálni. Így fog menni a YouTube stb.
Az eredeti (Research In Motion Limited) Facebook-kliens BIS-t használ, viszont ha a gyári böngésző is megfelel neked erre, akkor lehet mobilnettel is használni, ha van wapos APN-ed, csak a Böngésző beállításokon belül át kell állítani a profilt Services-re.
-
franc0
őstag
válasz
hm_guesswho #773 üzenetére
gsmarena szerint 32GB microSD.
-
Jovanny2
őstag
válasz
hm_guesswho #645 üzenetére
Jó Neked/Nektek, ha tényleg megy a streamelés wifin (nem edge-el, a saját lejátszón indulva, mert ha úgy indul, akkor wap.) Én most letöltöttem az Operát, de azzal sem megy. Ha kikapcsolom a hálózatot és csak a wifi megy, akkor nem indul, csak megnyitja a médialejátszót, és hibát ír. Más kérdés, hogy telefonhálózattal sem megy, mert letiltattam minden wap forgalmat.
Addig elindultak, csak pörgött a wap számláló.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
hm_guesswho #653 üzenetére
Nem fura, csak kérdeztem
-
lezerpiramis
őstag
válasz
hm_guesswho #651 üzenetére
És BIS/BES van a kártyádon egyébként?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
hm_guesswho #645 üzenetére
És van valamilyen netes csomagod? Akár havidíjmentes Internet Start?
-
boros.denes
csendes tag
válasz
hm_guesswho #507 üzenetére
háttérben futó sok alkalmazástó, legalábbis nekem attól volt ez
-
RM1
aktív tag
válasz
hm_guesswho #479 üzenetére
Elég érdekes hiba, nekem már kb. 2-300 sms, és ugyanennyi email is van benne, mégsem ír semmi "mindjárt betelik" dolgot. Szerintem a telefon osztott memóriát használ, tehát az a kb. 256 megás beépített memória tárol mindent, és lehet hogy neked az telik be, pl. túl sok program feltelepítse miatt, vagy ilyesmi. Nézd meg mennyi hely van rajta, és lehet egy kis takarítással megoldódik a probléma.
-
zozyk
addikt
válasz
hm_guesswho #466 üzenetére
A te leirásod alapján csináltam,és simán megy...
Köszi
-
viktor79
csendes tag
válasz
hm_guesswho #466 üzenetére
Az account-nál a username-ben nekem a teljes gmail címem be van írva
-
viktor79
csendes tag
válasz
hm_guesswho #464 üzenetére
Szia!
Örülök, hogy végül összejött az OS frissítésIgen, be lehet állítani a LogicMail-t a gmail-es fiókkal (én is úgy használom).
Engedélyeztem a gmail-ben az IMAP hozzáférést, elolvastam a leírásban, hogy az Outlook 2003-ban mit kell konfigolni az IMAP hozzáféréshez, és azt állítottam be a LogicMail-ben is.LogicMail:
Global Settings:
- Wifi mode: always (ha csak Wifi-vel használod)Identities:
e-mail címem megadomOutgoing servers:
- add outgoing server
- itt megadod a Google leírásban olvasható kimenő szerver adatokat
- Authentication: Login, és add meg a mail címed és jelszavadAccount:
- itt megadod a Google leírásban olvasható bejövő szerver adatokat
- az Outgoing server-nél kiválasztod a korábban beállított kimenő szerveredet (ezért kell először azt megcsinálni)MDS Proxy-t én sehol sem pipáltam be
Kb. ennyi. Nekem pusztán Wifi-vel, BIS nélkül simán megy a mail
-
hm_guesswho
tag
válasz
hm_guesswho #457 üzenetére
az elejéről elkezdtem a folyamatot és működik rendesen
már a backup-ot rakom vissza
köszi viktor -
RM1
aktív tag
válasz
hm_guesswho #425 üzenetére
Nekem konvertálgatás nélkül is lejátssza amit eddig próbáltam. Lehet a kodek spéci.
-
sasa134
addikt
válasz
hm_guesswho #424 üzenetére
és valóban, thx!
-
sasa134
addikt
válasz
hm_guesswho #425 üzenetére
A BB Desktop managerben amikor húzod át a filmet felajánlja, hogy, konvertálja-e vagy sem. Klikk arra, hogy igen. Ezután le fogja játsszani.
-
sasa134
addikt
válasz
hm_guesswho #413 üzenetére
köszi.
Az a helyzet, hogy wifi be van kapcsolva, látja a hálózatot. Rámegyek, hogy csatlakozás, beírom a jelszót, próbál csatlakozni, de kiírja, hogy: 'Csatlakozás sikertelen. OK:IP-cím beszerzése sikertelen'Amennyiben a hot-spotos bejelentkezésre megyek, akkor: "Nincs internetkapcsolat. Próbálkozzon később" üzenet fogad...
Nyomok egy OK-t, ekkor egy fehér háttér előtti nagy BlackBerry felirat fogad, de az égvilágon nem történik semmi.
-
sasa134
addikt
válasz
hm_guesswho #411 üzenetére
köszönöm! (elolvastam a kézikönyvet de erről egy szót sem ejt...)
Még a wifivel küzdök, sehogy sem akar az itthoni hálózatra felmászni , pedig átállítottam a browser-t hot spot mode-ra.
-
válasz
hm_guesswho #406 üzenetére
Mindent leírtam email-be ,nem kell idegeskedni !!!
-
válasz
hm_guesswho #404 üzenetére
... Oké nem olvastam elég alaposan ...
Az Advanced-ba próbáltál belemenni, miután a rendszerfrissítést kiválasztottad?
-
RM1
aktív tag
válasz
hm_guesswho #396 üzenetére
Előfizetésesen (T-nél) tényleg az egyik legolcsóbb (SE W705 kb. 25000ft), de kártyásan már nemigazán. A Nokiának van 45-ért már wifis, független telefonja különféle netes boltokban. Ezek többnyire olyan telefonok amiket a szolgáltatók valamilyen oknál fogva nem hoznak be a köztudatba.
-
RM1
aktív tag
válasz
hm_guesswho #394 üzenetére
Be lehet írni, csak nyomd meg előtte az alt-ot
-
SZ4B
tag
válasz
hm_guesswho #389 üzenetére
sw frissítés, nem csinál rossz képeket a 8520
-
RM1
aktív tag
válasz
hm_guesswho #387 üzenetére
Megnéztem gépen én is, tényleg nem valami jók a képek. Egy kicsit segít rajta, hogy a minőséget jóról kiválóra állítod. Nálam egy kép jó minőségben 50-70 kB, ami nem valami sok, kiváló minőségben 90-100, az még mindig elég kevés egy átlag 1024x768 képhez. Ez van, a kamerán is spóroltak. Persze nem is hirdetik sehol, hogy ilyen-olyan jó képeket csinál.
-
RM1
aktív tag
válasz
hm_guesswho #383 üzenetére
A telefonon látszik csak pixelesnek, vagy a számítógépen is? Én is 1024-ben fényképezek, de a telefonon nézve még nem volt probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged