- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olahdavid5 #1371 üzenetére
Szedd le a telefonról a jelszót, és úgy telepítsd.
-
válasz
boros.denes #1303 üzenetére
Köszi
-
válasz
boros.denes #1300 üzenetére
Melyik gomb az az LGLG ??
-
-
válasz
chinymie #514 üzenetére
szerintem a Blackberry sokkal jobb..
Nekem 9700 van, de elötte 8520 volt, a cégesem egy 6300-as Nokia. Sógorom Nokia-t nüstöl, de semmi pénzért nem cserélném el a Blekit nokiára.
A nokia 1000 éve ezt a buzi menürendszert használja..UNALOM!
A Blekiben az a jó ha van BIS regisztrációd..és szépen esnek be az email-ek, és millió állítási lehetőség testre szabhatóság , témák ,...stb -
válasz
hm_guesswho #406 üzenetére
Mindent leírtam email-be ,nem kell idegeskedni !!!
-
Az érintőképernyős telefonok csak parasztvakítás !!! Semmire sem jók. Ha telefonon netezel , vagy csak sms-t írsz akkor legyen billentyűzete. A gyártó sokszor olyat is a vevőre erőszakol, ami semmit se ér, de a fejlesztési pénz már bele lett áldozva, és azt vissza is szeretné látni. Erre egy jó példa az érintőképernyő ! KUKA !
-
Nagyon gyors. Rengeteg új funkció,beállítási lehetőség.
Már második napja van fent, de csak jó tapasztalatom van. Az sms kezelés is nagyon tetszik. Tudod ez a chat-szerű. Telepítéskor több internetes "messenger " kliens közül választhatsz.
A megjelenést, a képernyő kinézetét is optimalizálták.
Végre ezzel a verzióval egyszerűen beállítva már nálam is megy a Bluetooth.
A BIS--ről nincs véleményem, mert nem vagyok előfizetve.Sőt nem is hiszem hogy előfizetek, mert a Wifi + Logicmail + Gmail kombinációval nekem minden ugyanúgy megvan.
A "Wind" semmi korlátozást nem takar, legalább is én nem látom.
-
Kijött a hivatalos 5.0-ás OS !!!!
Most kúszik felfelé .....
-
A Bluetooth-nak is van valami trükkje? Mert sehogy se tudom összehozni egy Samsung mobillal, vagy egy Toshiba notebook-kal.
A Samsung telefon egyből tud kapcsolódni a notihoz, de a Blackberry egyiket se látja...
-
App World telepítése BB 8520-ra:-Töltsd le ezt
-Csomagold ki a C:/ Felhasználói mappádba
--A Windows Vista - C: \ Users \ (Te mint Felhasználó)
--A Windows XP - C: \ DocumentsandSettings \ (Te mint Felhasználó)
-Indítsd el a CMD
-Csatlakoztasd a BlackBerry-t
-Írd be a CMD-be javaloader -u load net_rim_bb_appworld_resource_en.cod majd ENTER
-Írd be a CMD-be: javaloader -u load net_rim_bb_appworld.cod majd ENTERÚjraindul a Blackberry-d és Woalaaa ! van App World-öd !!
-
-
A BIS szolgáltatás akkor most csak annyit nyújt, hogy az email-ek bárhol bármikor megérkeznek?
Vagy van valami más plusz is?
A csengésnél be lehet valahogy azt állítani, hogy ne rezegjen, csak csengjen?? -
Megjelent a hivatalos Desktop Software Curve 8520-ra verzió 5.0.1
-
GPRS Wap beállításokat hogyan tudom törölni a készüléken?
Hol találom ezt , mert csak azt szeretném, hogy a Wifi kapcsolodjon egyedül, ha böngészövel fellépek a netre? -
Na, sikerült, megvettem a készüléket.
Szuper !
Amit sokan itt írtak, Wifi, Bluetooth első klikkre megy a beállítása. -
Funambol-ról tud valaki valamit?
Létezik hogy ha ezt a BB-re feltelepíted akkor az olcsóbb Push Mail szolgáltatást is igénybe tudod venni, pl Vodafone-nál Mobil Email -
válasz
Rudiaszarvas #245 üzenetére
Én ilyesmire gondolok:
Blackberry 8520 Bőrtok
Ilyenről van valakinek tapasztalata? -
Srácok !
Még egy kérdésem lenne , ki milyen tokot használ, aktív, nem aktív...stb. Illetve hol vette?
Mert sajnos tokot nem adnak hozzá, így szeretnék olcsón valahol venni egyet. -
Ha minden igaz, bár én nem tudom még kipróbálni, de wifi-n keresztül is hozzá férsz a gmail-es levelekhez. Ahhoz nem kell BIS.
De ha kedden megjön a készülékem akkor kipróbálom azt hogy a gmail-t hogy lehet belőni wifi-vel, Több fórumon azt írják, ezt meg lehet oldani. Mondjuk biztos más a BIS szolgáltatás, és jobb is, de a vodafone-nál 6000 Ft lenne előfizetéssel, az meg kicsit sok. -
Sziasztok!
Tervezek egy ilyen készüléket venni a Vodafone-tól Vitamax-al.
Lenne pár kérdésem:
A Vitamax, készülékek vannak valamilyen szinten korlátozva, vagy ugyanazt tudják mint az előfizetésesek?
Milyen árban vannak a vodafone-nál a szolgáltatások BIS/BES ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- BestBuy ruhás topik
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged