- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehérnyúl
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ausztriában vagyok és kihoztam egy Blackberry 8520-ast és vettem mellé HOT hálózaton működő adatcsomagot, amihez járt 3GB adatforgalom. A problémám, hogy a telefon nem észleli a mobilnet meglétét, pedig az APN- beállításokat is ellenőriztem. Van valakinek ötlete mit kellene tennem?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
HawerKing #1818 üzenetére
Van jo nehany ujdonsag OS 5-nel: Media menu nemileg fejlodik (kepek kozott a gorgovel is lehet valtani stb.), a fokepernyo also ikonsora mas egy picit, sms-eket mar osszefuzve kezeli, job a bongeszo, egyszerre stud csorogni es rezegni a telefon, BIS-nel megy a kontakt- es naptarszinkron az arra alkalmas fiokoknal (Gmail pl.), illetve BES hasznalata eseten van egy rakat valtozas. Emellett egyes appok (illetve azok ujabb verzioi) csak OS 5-tol elerhetok. Ezek a legfontosabbak szerintem.
A 256 MB RAM-mal rendelkezo BB-kre erdemes rarakni, a 8520 is ilyen.
-
HawerKing
őstag
válasz
lezerpiramis #1817 üzenetére
Koszi szepen
erdemes frissiteni? Van valami szemmel lathato kulombseg? Megmondom oszinten nekem ez igy ahogy most van nem jon be (a szoftra ertem, maga a telo formalya es osszeszerelesi minosege nagyon popec) s gondolkodom azon, hogy meghirdetem...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
HawerKing #1816 üzenetére
Ehhez a vendorhoz több szolgáltató is tartozik:
603 Jersey Telecom/Trigcom/ Telenor Serbia/Siminn/ Brightpoint UK/Sonofon/Mobitel/ Telenor Hungary/Brightpoint Netherlands/ Brightstar AZLAN UK/Cable Wireless UK/20:20 UK/Globul/Polkomtel /Optimus/ TMN Portugal/Telenor NorwayItt mazsolázz szerintem, aztán töltsd le valamelyik OS 5-öt, amelyik szimpatikus. Viszont igazából még erre sincs szükség: telepítsd a BB Desktop Software-t a gépedre, dugd rá a telót a gépre, és ha van netkapcsolat, akkor fel fogja ajánlani a legfrissebb OS-t.
-
HawerKing
őstag
válasz
lezerpiramis #1815 üzenetére
Alk verzio: 4.6.1.314 (465)
Forgalmazó azonosító 603 -
HawerKing
őstag
Hali, potyan szereztem be egy ilyen telefont (kartyafuggetlen) , elso BB mobilom, s nemis nagyon ertek hozza, maga a telefon nagyon minosegi szerintem s nagyon bejon viszont a BB os annyira nem fog meg... azt sem tudom hol kell megnezni, hogy a legfrissebb szoft van e rajta... Tudtok ebben segiteni? Meg hasznalni akarom egy darabig aztan valoszinu megvalok tole.
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1812 üzenetére
Hát telenoros...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1811 üzenetére
Ha vodás vagy, akkor nálam van egy eladó
-
rootkiller
őstag
Én ismerősnek adtam el de gondolkozom hogy visszavásárlom...az illetőnek nem jött be...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1806 üzenetére
Nekem ez volt az elso BB-m, igy orok kedvenc marad - annak ellenere, hogy a Curve-ok kozott is voltak jobban sikerult darabok
-
readyz
tag
válasz
rootkiller #1806 üzenetére
A többi BB-s topic elég jól pörög, nézz körül azokban...
-
rootkiller
őstag
Mi újság van errefelé? Rég jártam itt, úgy látom teljesen kihalt azok tábora akik még kitartanak a telefon mellett. Egy kicsit visszasírom ezt az időszakot...
-
Berci_98
csendes tag
Valaki segítsen!
A blackberrym-mel már nagyon sok internethálózatot kipróbáltam amikor csatlakoztam kiírja hogy "Sikerült!"
de a böngészőnél es a facebooknál is azt írja hogy:
"Az aktuális szolgáltatásterv nem támogatja ezt az alkalmazást. Csatlakozzon Wi-Fi hálózathoz, illetve forduljon szolgáltatójához és váltson át magasabb szolgáltatási tervre."
És a böngészó miért csak mobilhálózaton akar működni?
Magyarul rossz a wifi-je, vagy rosszul van beállítva? -
rootkiller
őstag
válasz
zsomborrajos #1801 üzenetére
Indítsd újra a telefont (alt+jobbShift+delete egyben hosszan nyomva ha nem tudnád esetleg) és próbáld meg újra. Aztán meglátjuk...
-
zsomborrajos
csendes tag
sziasztok! van egy BBcurve 8520 de nem tudtam belépni az ID vel és a jelszóval mert azt írta ki hogy hiba történt kérjük próbálja meg újra. most mit tegyek lécci segítsetek
-
cr4sh-
tag
Sziasztok remélem valaki még olvassa ezt a topikot.
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy lehet-e netet megosztani, ezzel a készülékkel?
Köszönöm előre is. -
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1795 üzenetére
Haháá.. Jó lett
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1795 üzenetére
Akkor milyen szépeket írtál volna, ha BIS-ed (netán BES-ed) is lett volna hozzá...
-
rootkiller
őstag
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1792 üzenetére
Örülök neki ha bejött. Nekem az már nagy lenne. Illetve Sajna Androidon az Exchange szinkronizáció botrányosan sz@r. Ráadásul igen finoman fogalmaztam. Ha nem használod, akkor viszont ezzel nem lesz bajod.
1Gb ram pedig jól jön a droidnak.
-
glutamin
őstag
válasz
rootkiller #1792 üzenetére
Én is valami nagyobb képernyős telefonban gondolkodom, mert az alkalmankénti navigáció, valamint a kényelmesebb netezés jól jönne.
-
rootkiller
őstag
Na én pont a BlackBerryvel jártam úgy, hogy kiakadt a Facebook vagy a Twitter automatikus frissítése párszor, és délután 4-kor le akart merülni. A 8520-ban pont a 3G hiánya növeli az akku élettartalmát. Én chateltem vele orrba szájba wifin, általában 1 napot bírta a cucc, néha lájtiba kettőt, de a hármat is kinézem belőle ha csak telefon sms megy, majd most az új tulajnál kiderül.
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1788 üzenetére
Okos teló legyen, de tulképp a e-mail elég és 1 napnál tovább bírja, olyan 3-4 magasságában... És ebben benne kéne hogy legyen a telefonálás is, nem pedig csak az asztalon hever 3 napig úgy hogy hozzá se nyúlok.
Hja és ne legyen nagyobb mint a jelenlegi 8520, vagy jelentősen nem nagyobb. Télen kabát zsebben elfér a Galaxy S de nyáron nincs hova aggatni, mert zsebben baromira kényelmetlen. Pedig ez még nem is igazi pingpong ütő.Nézegettem a Nokia zárt rendszerű telefonjait, de mail nál nem túl erősek, lassúcskák szegények... Bár a végén lehet még is képbe kerülnek. Vagy egy 9230 BB
Kis akkuval is jól bírja 1500 -as akkuval még jobban.
Galaxy S a (BB mellett cégesnek van) és egyre biztosabb vagyok benne hogy nem Androidos lesz a saját.
Elindul egy program véletlen csak úgy valamiért, aztán 1 óra múlva csontra lemerül a telefon. Ha leszedek minden progit, akkor meg nincs értelme a telefonnak... -
rootkiller
őstag
Neked egyébként mik az igényeid?
Nekem ameddig nem volt mobilnetem, megelégedtem azzal hogy WiFin 1-2 dolgot megnézek a neten, facebook, twitter, és legfőképpen chatelés. Persze sokszor éreztem, hogy vannak a telefonomnak korlátai, de a fő igényeimet amilyen szinten ellátta, kárpótolt a hiányosságokért.
Amúgy úgy tűnik, hogy Galaxy S II lesz a következő, egyik barátom barátjának van egy remek állapotú, és fontos hogy ez helyben van, nem kell postázgatni. Amúgy HTC Sensation XE lett volna a befutó, de az előbbi nagy erény, és mivel hasonló kaliberű a két telefon, így majdnem mindegy.
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1784 üzenetére
Ha egyszer lesz olyan teló a piacon ami majd teljesíti az igényeimet majd váltok, de jelenleg nem hogy itthon de egyáltalán nem is létezik.
-
glutamin
őstag
válasz
rootkiller #1784 üzenetére
Majd kérünk beszámolót, hogy mi lesz a következő kiszemelt. Nekem májusban jár le a 2 éves előfizum. Lehet lassan én is nézek helyette valamit, ha lesz lehetőségem érdemi kedvezménnyel venni valamit T-nél.
-
rootkiller
őstag
Az én pályafutásom a BlackBerry 8520-al napokon belül véget ér. Eddigi egyértelműen kedvenc telefonom, imádom a kezelését, imádom amilyen gyorsasággal telefonálni lehet vele, imádom a qwertz billentyűzetét. Emellett el kell mondani, hogy közel 4 éves konstrukció, és még a 3G is hiányzik belőle.
Úgy hozta a sors, hogy a vállalati előfizetés mellé fájdalomdíjként hogy a távközlési adót ki kell fizessük kaptunk havi 500MB mobilinternetet. Előtte csak WiFiről használtam a telefont. Talán itt senkinek nem kell mondani hogy egy átlagos mobilnettel mire képes a BlackBerry. És talán azt is meglehet érteni hogy a havi 1270 forintos előfizetési díjam mellé nem akarok 2100 forintot kifizetni BIS-re.
23 hónapja használom ezt a modellt, a jelenlegi telefonom 9 hónapos, ugyanis 14 hónap után fődarabcsere volt. Véleményem szerint nincs nála jobb telefon telefonálásra és SMSezésre, mindemellett igencsak strapabíró.
Biztos vagyok benne, hogy hiányozni fog, de realizálódott hogy tovább kell lépnem, mert az igényeim a telefon tudása fölé nőttek.
-
kraftwerkfan
tag
-
kraftwerkfan
tag
válasz
Bandika1987 #1781 üzenetére
NAGY KÖSZÖNET!!!
-
Bandika1987
csendes tag
válasz
kraftwerkfan #1780 üzenetére
Köszönet érte: Viktor79--> ő tette fel a leírást!(én csak linkeltem. a450-500 közötti hozzászólásoknál vannak a frissítés menetéről kommentek ha jól emlékszem!)
1. Tedd fel a gépredre a legfrissebb Desktop Manager-t
2. (opcionális lépés) Csatlakoztasd a telefonodat és a Desktop Manager-rel készíts biztonsági mentést a teló adatairól. Ha végeztél, húzd le a telót a gépről.
3. Telepítsd fel a Blackberry OS 5-t a gépedre.
4. Navigálj a C:/Program Files/Common Files/Research in motion/AppLoader mappába
5. Töröld ki az itt található vendor.xml fájlt
6. Futtasd az itt található loader.exe-t Ekkor elindul az Application Loader varázsló (még ne kattints semmit)
7. Vedd ki az aksit a telefonból és csatlakoztasd a gépre
8. Az Application Loader varázslóban kattints a "Tovább"-ra. Feldobja hogy UNKOWN, kattints a "Tovább"-ra megint, majd várd meg míg befejezi a töltögetést.
9. Aksit tedd vissza a telefonba, és elkezdheted az OS 5-t telepíteni...
10. Kész.
11. Ha a telepítés után bekapcsolod a telódat, ne ijedj meg, mert először sztem 5-10 percbe is beletelik, míg a Blackberry felirat eltűnik és elindul a rendszer.
12. (opcionális lépés, annak, aki mentett az elején) Csatlakoztasd a telót a gépedhez, indítsd el a Desktop Manager-t, és állítsd vissza a frissítés előtt készített mentésedet.
Jó frissítgetést... -
kraftwerkfan
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék 8250 sw frissítésben (4.6 vala rajt), ill. hogyan tudom megnézni, hogy BIS/BES regisztrálható e? -
Bandika1987
csendes tag
Kis közétdekű
Ténél a Bis 2000HUF 500 mega nettel eggyütt
A napokban emelték 100ról
szerintem így már megéri mert annyi azára mint a sima 500mb-os mobilnetcsomagnak
remélem mondtam újat!
szép hétvégét mindenkinek! -
Bandika1987
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg tudtok olyan oldalt ahol ota linkről lehet appokat, játékokat, témákat letölteni..
nagyon megköszönném -
rootkiller
őstag
Reggel kapcsoltam be a telefont teljesen feltoltve, jelenleg 85% az akku. Tud ez valamit!
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1775 üzenetére
Nem neztem egyiket sem. Az a lenyeg, hogy meg kivarhato sok oldal eseteben a dolog.
Viszont jelentem 2 napos a telefonom akkuja! Kb pentekrol szombatra ejfelkor kerult le a toltorol, es jelen pillanatban 20%-on all az akkuja! Egyebkent facebook twitter iktatva lett, es nem is hianyzik.
Egyebkent valaki leirhatna hogy kell beallitani a logicmailt hogy mukodjon a sima egyszeru mobilnettel...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1774 üzenetére
Index.hu-t és YouTube-ot néztél már?
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1773 üzenetére
Szerintem is. Viszont az benne a furcsa, hogy nem érzem netezgetésre lassúnak!
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1772 üzenetére
Ez normalis egy 3G-re nem kepes telotol.
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1770 üzenetére
Régi nikkeles akkukra ez jellemző. Litiumos akkunál a teljes lemerítés gyors halált hoz. Persze elvileg az elektronika védi és amit te 10% -nak látsz az lehet 35% így nem engedi 20% alá, de sosem kísérleteztem.
-
rootkiller
őstag
Ahol az akkut vettem, direkt akkumulátorra specializálódott cég. Azt mondta a csávó, hogy ezek az akkuk a gyártás után csak 30-50%-os teszt töltést kapnak, és ha nem formázza az ember az akkut, akkor könnyen lehet hogy az lesz a 100% ami akkor volt a töltöttség. Szerintem nem nagy dolog estére lemeríteni, majd éjszaka kikapcsolva tölteni.
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1768 üzenetére
Hát szerintem ez a formázás felesleges. Ezt csak okoskodás a gyártók részéről. Persze csinálja mindenki belátása szerint. Egyébként neten nézegettem nagyobb akkukat. Van is néhány jelentősen nagyobb. Persze sokan azt mondják ezek kamuk, persze ebben lehet valami, de ha megnézek egy hasonló kapacitású akkut, akkor azt látom hogy jóval kisebb mint a BB akkuja. Másrészt nem régen valamelyik nokia telefonomhoz vettem 70% nagyobb akkut és tudja is, a különbség az annyi, hogy li-polimer ami kevesebb töltési ciklust visel el mint a li-ion... Lehet hogy teszek egy próbát
-
rootkiller
őstag
Megvan az uj akku. Azt mondtak hogy formazni kell, 3-5x 10-12 orat tolteni. Kivancsi vagyok mit fog birni!
-
rootkiller
őstag
válasz
Bandika1987 #1766 üzenetére
Miért írod ki a Curve 8520 topicban hogy egy Curve 8520-ről van szó? Nem triviális?
Egyébként nem cserélték ki az akkut természetesen. Rendeltem egy utángyártottat az akkuk.hu-nál, 3000ből megáll, a T-nél 8000 felett akartak adni gyárit. Remélem az új akkuval még egy-másfél évig elmegy a telefon, nem akarok újat venni!
-
Bandika1987
csendes tag
Sziasztok,
Bekapcsoltattam a várva várt BIS-t a telón.
Működik minden faszán, már csak az lenne a kérdésem, hogy ahhoz hogy az appworld elinduljon mit kell beállítani? mert ezt az üzenetet dobja ki ha meg akarom nyitni:-BlackBerry App World is having trouble connecting to the Blackberry App World server. Verify your network connections andr try again.
Egy 8520-a Curve-ról van amúgy szó.. Nem tudom mit kéne beállítani mert a mailok jönnek mint a kisangyal, böngésző megy, térkép megy , facebook megy , egyszóval csak az App W. nem megy
Köszönöm! -
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1764 üzenetére
Hát nekem van egy olcsó nagyvállalati előfizetésem, aminek 1270 forint lebeszélhető havidíja van, valamint Orbán Viktornak és az ő telefonadójának hála idéntöl 500MB net is benne foglaltatik, cserébe állambácsinak perkálnunk kell. A telenort ismerve a BIS ára valahol úgy 2500 környékén van havonta, kvázi ha lenne BIS-em, a háromszorosát fizetném havonta telefonra. Ennyire nem létkérdés a dolog, szóval szerintem ez most kontra, de egyébként meg speciális eset.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
Bandika1987 #1762 üzenetére
Nem vicceltem. Ki tud olyan peldat mondani, amelynel jobb, ha nincs BIS?
-
rootkiller
őstag
Az előbb netrádiót hallgattam a telefonon, és váratlanul egy hirtelen feszültségesés hatására a telefon kikapcsolt. Véleményem szerint ha az akku egészséges lenne, akkor mielőtt a készülék leállt meg kellett volna jönnie a 10% alatti töltöttséget jelző rezgésnek és sárga villogásnak. De mivel az akkumulátor elhasználódott, így mintha elvágták volna, kikapcsolt.
Tekintettel arra, hogy a garanciapapírban az van, hogy "...készülékre, tartozékaira (összefoglaló néven: termékre)...12 hónapos kötelező jótállást nyújt....termékre...további 12 hónap korlátozott jótállást nyújt...", kvázi a további 12 hónap is a termékre van amibe az akku is beletartozik, így holnap irány a T-Mobile, és érvényesítem a garanciát.
-
Bandika1987
csendes tag
válasz
lezerpiramis #1761 üzenetére
Köszi most már okosabb lettem
-
lezerpiramis
őstag
válasz
Bandika1987 #1760 üzenetére
Pro: minden.
Kontra: semmi.
-
Bandika1987
csendes tag
válasz
rootkiller #1759 üzenetére
Még egy picit fárasztanék mindenkit
Ha esetleg valakinek lenne kedve írna nekem egy pro/kontra Bis előfizetést. Mert holnap tervezem megkötni csak nem tudom mennyire éri meg. Ha valóban csak az email szolgáltatáson veszem észre, ill pár appon (map, skype stb.) mert a t-nél most az a helyzet hogy 100mb net 1000ft. a bis 2100, ami magába foglalja a 100mb-os net csomagot.
nem tudom elég e a 100mb vagy bis is kell. Mennyivel komplexebb úgy a telefon ér e plussz 2000 ?
Ha van valakinek kedve szívesen olvasok tapasztalatokat!
Andris
Szép estét! -
rootkiller
őstag
válasz
Bandika1987 #1758 üzenetére
Brutalis bug....
-
Bandika1987
csendes tag
válasz
rootkiller #1757 üzenetére
Köszönöm , igen. Nagy variálások közepette sikerült megoldanom.
Leírom hátha valaki ütközne ilyen hibába:
Tehát az üzeneteket azért nem küldte el mert a partnerek között úgy voltak elmentve a kapcsolatok, hogy mobil számnál 0630xxxxx formátumba volt írva a telefonszám. Elkezdtem szeder fejjel gondolkodni, és a 06 30-as formátumot csak munkahelyi számnál fogadja el ... gondolom a mobilszámnál nállatok +3630xxxxxx
formátumban szerepelnek a telefonszámok. Ezt nem tudtam.. Sorry"Azért köszönöm!
Üdv -
rootkiller
őstag
válasz
Bandika1987 #1756 üzenetére
Üzenetközpont be van állítva rendesen?
-
Bandika1987
csendes tag
Sziasztok lenne egy komoly problémám...
Nem tudok sms-t küldeni.. Nállam kijelzi hogy elküldte de a másik fél nem kapja meg...
Nem tudom mi tévő legyek már oda vissza elolvastam a fórumot de semmi..
Készülék blackberry8520 T-mobile-os, minden funkciója hibátlanul működik telefonálni tudok sms-t megkapom de az enyémet nem kapja meg a címzet 5-ös os van rajta .. nagyon el keserít . Csináltam egy szoftverfrissítést 5-ös le 5-ös fel de ugyanúgy kuka..
Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni!
Köszönöm előre Nektek!
ÜDv
Andris -
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1754 üzenetére
Összeraktam, köszi!
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1753 üzenetére
Ha a Network menüpontban felugrott a "New Interface Detected" felirat, akkor ez a teendő:
1. A bal oldalon lévő oszlopban ki kell választani a felismert eszközt,
2. Ezután ki kell választani a Configuration sorból az Add Configuration lehetőséget, ide be kell írni a konfig nevét, mindegy, mit.
3. A telószámhoz beírod a betárcsázási számot (*99#), az Account Name-hez és a Passwordhöz pedig egy-egy space menjen, tehát ne hagyd üresen, hanem legyen egy-egy space!
4. Alul rá kell nyomni az Advanced gombra, majd a Modem fülön a Vendor menüből ki kell választani a Research In Motiont.
5. A Model sornál ki kell választani a BlackBerry IP Modem (GSM) lehetőséget, majd be kell írni alá a szolgáltatói APN-t (Vodánál internet.vodafone.net, T-nél legutóbb annyi volt, hogy internet, ha jól emlékszem).
6. Elmented az egészet, majd ConnectÉrtelemszerűen mindez akkor megy, ha a blackberry.net APN mellett van internetes APN-ed is a SIM-en.
De én is kérdezek egyet: mi lehet akkor, ha a "New Interface Detected" fel sem ugrik, és ha a + jellel akarok új interfészt hozzáadni, akkor az Interface sorban nem látok USB interface lehetőséget, csak a többit (AirPort, Bluetooth, Ethernet, Firewire)? Több BB-vel is próbáltam, van Desktop Software is természetesen, emellett androidos HTC-t és Lumia 610-est sem ismer fel így. Oprendszert nem frissítettem, korábban ezeket a telókat látta.
Ötlet?
-
rootkiller
őstag
Tudja valaki hogy kell gépen modemként beállítani a telefont? Lehet egyáltalán? Ha rádugom akkor a mac látja a hálózati eszközöknél, csak nem tudom hogy kell konfigolni. A BB Desktop Softwareban sajnos nincs ilyen opció mint anno mondjuk a PC Suiteban a nokiánál...
-
rootkiller
őstag
Most hogy letöröltem a twittert, péntek esti töltéssel egészen mostanáig bírta. Így már vállalható!
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1750 üzenetére
Igen, arra is két év van tudomásom szerint.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1749 üzenetére
Akksira kiterjed a gari?
Érdemes újrahúzni + kilőni a háttérben futó appokat (Twitter, Facebook, Foursquare stb.).
-
rootkiller
őstag
Mostanaban hirtelen nagyon lecsokkent az akku kapacitasa - 22 honapos. Eddig mindig este radugtam es reggel lehuztam, estig kibirta. Mostanaban raaltam arra hogy nem cipelem az ágyba, tegnap este pl kikapcsoltam, reggel be, egesz nap wifin se volt, 4-5 telefonhivast ha lezavartam. Fel6kor azon veszem eszre, hogy 20%-os az akkum, szoval az ejjeli muszakra cipelhetem a toltot magammal. Gariztassam? Vagy valami leszivja? Rakjam újra a telefont? Gyanakszom egyebkent a twitterre, a hatterben szokott szenvedni, most kikapcsoltam az automatikus frissitest, hatha segit neki.
-
rootkiller
őstag
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1745 üzenetére
Hát a mai trendek mellett jó pár évig nem fogom lecserélni.
Az Új BB -k is mellék vágány felé hajtanak. Egy napot se bíró nagy tepsi. -
rootkiller
őstag
-
rootkiller
őstag
De kihalt ez a topic. Nemhiába, a 8520 öreg telefon, már nem is árulják, sokunknál kopik is ki, cserélődik le a készülék.
-
rootkiller
őstag
Idokozben lett mobilnet az elofizetesem reszekent. Lecci segitsetek, hogy kell beloni a dolgokat hogy a logicmail mukodokepes legyen onnan is.
-
rootkiller
őstag
Azt az érdekes felfedezést tettem, hogy lecseréltem a Nimbuzzt imo messengerre, és sokkal tovább bírja az akku. Szóval aki Nimbuzzozik, érdemes váltani!
-
ficere
aktív tag
válasz
lezerpiramis #1741 üzenetére
Hát igen hanghívás nélkül nem viber a viber.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok a vibert semmiképpen nem tudom rárakni?
-
mia002
csendes tag
és azt hol tudom megnézni hogy IP-re be van jelentkezve. mert én nem találtsm vagy lehet hoy rossz helyen kerestem. friss tulajdonos vagyok úgyhogy bocsi a kérdések miatt,
-
mia002
csendes tag
nekem olyan kérdésem van hogy igaz nem 8520as curve tulajdonosa vagyok hanem 9360-é de a mobilnetet valahogy ki tudom kapcsolni,mert wifi is bevan mellette kapcsolva viszint a mobilne viszi a pénzem.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
Sperafico #1733 üzenetére
Nem hiszem, a szolgáltató max. azt tudja megmondani, hogy náluk regisztrálható-e a telefon, de azt már nem, hogy a tulaj anno kinek küldte el a PIN-t, kit vett fel BB Messengerre stb.
Csak nekem az gyanús, hogy ezek szerint (a lenti kép alapján) mindenféle netkapcsolat nélkül felugrál ez az értesítés, ez pedig azt jelentheti, hogy valamilyen alkalmazás csinálja... Nem próbáltad letörölni a 3rd party-s cuccokat?
-
Sperafico
aktív tag
válasz
lezerpiramis #1732 üzenetére
A PIN-t azt lehet ellenőrizni valahol, hogy mi van aktiválva hozzá?
Mikor megvettem, én tettem rá 5-ös OS-t, meg a magyar nyelvet is. Semmilyen alkalmazás se volt rajta.
Most is kb 5-6 van rajta -
lezerpiramis
őstag
válasz
Sperafico #1731 üzenetére
No, ez érdekes, mert - ahogy látom - nincs semmilyen adatszolgáltatás a kártyán, még mobilnet se (GSM jel, nem pedig egde/EDGE vagy gprs/GPRS), tehát a csatorna tiltott, és Wi-Fi-n sincs fent a telefon. Nincs valamilyen egyéb alkalmazás telepítve? Ha használtan vetted, nem lehet, hogy valaki valahová megadta a PIN-t, és ezért jön a telóra mindenféle? Bár fura, hogy adatszolgáltatás nélkül is felugrik, szerintem valamilyen alkalmazás lehet...
-
Sperafico
aktív tag
Töröltem az AppWorldöt (most nincs telepitve!) és mégis feldobja:
-
Sperafico
aktív tag
válasz
lezerpiramis #1728 üzenetére
Nem, általában fizetősöket ajánl, nem ingyenest!
-
Sperafico
aktív tag
válasz
rootkiller #1725 üzenetére
5-ös OS
Nem program, hanem maga a rendszer ajánl fel programokat, és csak ha rámegyek a downloadra, akkor tudom eltüntetni a home screen-ről. Ilyenkor belép az AppWorld-be az adott alkalmazáshoz. -
Sperafico
aktív tag
Ki lehet kapcsolni valahogyan, hogy ne ajánlgasson nekem letöltendő alkalmazásokat a főképernyőn?
Mert marha idegesitő, hogy kioldom a telót, és ott van hogy töltsem le, én nem lehet eltüntetni, csak ha rámegyek a downloadra, majd kinyomom, és csak utána tudok telefonálni.
Erre van megoldás?
Ja és neten sincs a telefon, olyankor is ajánlgatja! -
rootkiller
őstag
Srácok!
Volt már olyan akinek régebbi a telefonja és akkut kellett már cserélnie? Az én akkum 20 hónapos (ugye fődarabcsere volt, az akku maradt), de még úgy érzem hogy jól teljesít. Aki cserélt mennyi idő után végezte kukában a régi akku?
-
Sperafico
aktív tag
Nyilt ingyenes wifi van elvileg szinte minden nagyobb tescoban.
Az N8-am mikor rákapcsolódik feldob egy ablakot, amiben elfogadom a felhasználás szabályzatát.
Ezt a 8520 nem teszi meg.
De rájöttem, ha belépek a böngészőbe, ott ezzel az oldallal nyit, és elfogadás után müxik a net. -
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1717 üzenetére
Hát akkor passz. Valami hibaüzenetet kapsz? Érdemes lenne rákeresni a BB-s Knowledge Base-ben, ha megvan az angol hibaüzenet.
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1715 üzenetére
MAC cím szűrés kizárt. Ez valami nyilvános WiFi ott, bár nem tudom mi az értelme.
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1714 üzenetére
-
Sperafico
aktív tag
Sziasztok!
Most szereztem be egy 8520-ast es lenne par kerdesem:
1.Ha le van zarva a telefon es hív valaki, a hivas vegeztevel miert nem zarja vissza magat?
2.Probalt mar valaki feljelentkezni vele tescos wifire? Mert nekem nem akar ra felmenni. Az N8-am gond nelkul felmegy ra, de ez nem akar. -
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1711 üzenetére
Nyert!
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1709 üzenetére
Nem a BB ID frissitese lehet esetleg?
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1709 üzenetére
Pixel hiba?
Komolyan nem láttam még...
-
rootkiller
őstag
A telefonom értesítései között megjelent egy számomra ismeretlen: világoskék téglalap jobb oldalon fehér emberalakkal, meg vannak benne egyéb fehér foltok. Tudja valaki, hogy mi ez?
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1707 üzenetére
Ez így van itt is! Bár én tökéletesen megvagyok a 8520-al, minden igényemet kielégíti, nem is fogom lecserélni ameddig ez nem változik és működőképes a telefon!
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1706 üzenetére
Jah, hát igen
Mondjuk ha Android, akkor nálam is csak HTC
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1704 üzenetére
Ismerősnek van ilyen Xperia, alapvetően nekem nagyon nem szimpatikus a SE android felülete, és a 3" érintőképernyőt sem tartom túl használhatónak.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #1704 üzenetére
Egyébként a 8520-as alapvetően a jól sikerült Curve-ök közé tartozik, bár nálam a 8310-es az etalon, illetve a 8900-as (amennyiben utóbbit Curve-nek tekintjük
). A 9300-as eléggé elbaltázott dolog volt szerintem, hiába a 3G/HSDPA és a GPS, a 8520-as szerintem jobban sikerült. A 9360-as nagyon frankó lenne, ha abban is legalább egy 1230-as, esetleg 1450-es akksi lenne...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1703 üzenetére
Xperia Mini Pro egyébként nem rossz, bár annál ugye más a QWERTY kialakítása (szétcsúsztatható a teló). A többi tényleg eléggé legalja, különösen a Motorola Fire a rendkívül "stabil" OS-ével
(tapasztalat)
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis #1702 üzenetére
Ezek közül a Nokia E6 ér valamit, de ugye azon is egy leáldozott OS van meg drága is, úgyhogy egy BB Curve szerintem sokkal jobb választás.
-
shanti
csendes tag
Szerintetek egy Blackberry Curve 8520 fehérben, elég nőies? Egy 14 éves lány vehet olyat?
Esetleg milyet tudnátok ajánlani, ami a közepes árkategóriába tartozik, hasonló képességei vannak, és QWERTY billentyűzete van? Nem muszály Blackberry, esetleg Nokia, Samsung?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest