- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm_guesswho
tag
-
hm_guesswho
tag
Olyan problémám adódott,hogy a töltőm 1ik napról a másikra nem akarja tölteni a telefonomat. Hiába vigyáztam rá és óvatosan tároltam,hogy ne törjön meg a kábel mégis lett valami baja mert bárhogy tekergetem nem akarja elkezdeni a töltést. Szóval így már 1 hete gépről töltöm usb-n keresztül ami eléggé kényelmetlen...de emellett azt is észrevettem,hogy kevés wifi (tényleg kevés) és közepes zene hallgatás mellett (kb 2 óra) szombatról vasárnap estére szinte teljesen lemerült...ezek mitől lehetnek? Minden programot bezárok szóval semmi sem fut feleslegesen a háttérben és nincs is telepakolva kacatokkal.
A másik meg,hogy az érintő gomb néha megadja magát és csak egy ki-be kapcsolás után érzékeli,hogy én ott nyomogatom vagy tapizom. -
hm_guesswho
tag
na megnéztem az ismerősöm telefonját és az összes beállítás ugyanaz,mint az enyémben és mégis megy az internet rajta
mivel azonos flottában vagyunk és nekem nincs internetem emiatt biztos,hogy a vodafone szúrt el valamit..... -
hm_guesswho
tag
válasz
lezerpiramis #1159 üzenetére
az előfizetés nem változott csak a telefont cserélték ki
ahogy említettem (mivel ugyanabban a flottában vagyunk) az előfizetésünk teljesen ugyanaz
nekem nincs net csak wifivel, neki pedig mindenhol wifi nélkül
arra merünk gondolni,hogy mivel blackberry-ről van szó lehetséges valamit véletlenül nem tiltottak le -
hm_guesswho
tag
válasz
rootkiller #1156 üzenetére
akkor ezek szerint te is arra gyanakszol,hogy a hiba a szolgáltatónál lesz!?
-
hm_guesswho
tag
Egy kis anomália történt ismerősöm blekijével.
Nemrégiben kicserélték neki mert rossz volt a hangszórója. És a napokban vette észre,hogy van internet rajta de úgy,hogy se mobilnet előfizetés és még a wifi sincs bekapcsolva. Egy szimpla előfizetése van internet nélkül.
Megjegyzem,hogy vodafone-os és egy kisebb flottában vagyunk együtt. Szóval elvileg nálam is kéne ezeket a dolgokat produkálnia mégsem teszi. Ez akkor mégis mi lehet? -
hm_guesswho
tag
tegnap nekem felkínálta a böngészőben,hogy töltsem le a facebook bb-re írt verzióját...mondom magamban,hogy ez BIS nélkül úgy se fog működni de láttam,hogy most ez a felhívás más külsőt kapott,mint korábban. Szóval letöltöttem az app-et és mikor megnyitom látom,hogy az alkalmazás is teljesen máshogy néz ki,mint korábban (mármint a bejelentkező felület mert csak azt tudtam megnézni). Ezután beírtam a címemet és jelszómat és hoppá már is bedobott a facebookomba. Kikapcsoltam a wifit és úgy nem is tudott új adatokat betöltetni. Szóval kizárva,hogy csapolná a netet tudtod nélkül. Gyorsítótárral működik szóval bizonyos információkat letölt de ez wifinél ugye nem lényeg.
Eszméletlen jó dolgok vannak benne egyébként. Ha bármiféle event-en részt veszel akkor azt automatikusan beteszi neked a naptáradba! Elvileg lehet szinkronizálni a telefonkönyveddel is,hogy az ismerőseidnek a képeit leszedje a fb-ról de ugye ha a név nem stimmel akkor nem hiszem,hogy meg tudja csinálni. Még tanulmányoznom kell de a lényeg,hogy van és nagyon jó! Na és most már nem azt írja ki,hogy via mobil hanem azt,hogy via Blackberry és ott a kis szeder jel -
hm_guesswho
tag
az appworld az egy gyönyörűség!
a getjar hozzá képest buherálás! Szép,kidolgozott és kimondottan csak bb-kre optimalizált alkalmazások. Nagyon sok ingyenes és igényes app tölthető le. Eddig nem tudtam felfogni,hogy miért igénylik itthon az emberek annyira az appworld-öt....most már értem -
hm_guesswho
tag
remote control app-ot keresek a bb-hez..természetesen ingyeneset és nem trial,demo verziót
az a baj,hogy vannak jók csak mindegyik fizetős...igazából én egy VLC blekis remote controllal is megelégednék de az se ingyenes
a kérdések csírájában történő elfojtása érdekében itt a válasz miért kéne: laptopot tv-vel összekötöttem és roppantul idegesítő felállni ha hangot akarok rá adni vagy megállítani...
bár úgy érzem,hogy ez még itt a fórumon senkinek nem jutott eszébe és túlságosan kényelmes vagyok,hogy ilyenekre van igényem de gondoltam hátha mégis van itt valaki -
hm_guesswho
tag
de szerény véleményem szerint a gyári Zen témától egyszerűbbet,jobbat,pofásabbat sose találsz
-
hm_guesswho
tag
ha elvileg az avit is lejátssza akkor miért írja ki,hogy nem támogatott formátum...közben meg egy másikat lejátszik...hmm..nem értem
ötlet? -
hm_guesswho
tag
válasz
lezerpiramis #788 üzenetére
Hallottam,hogy a BB tömörítése messzemenően a legjobb. Facebook,cikkek olvasása,emailek..ezek mennyi adatforgalmat generálhatnak? Meg tud szaladni, esetleg mivel tudom átlépni az 50megát? (gondolom a videókkal..de az meg is érdemli)
-
hm_guesswho
tag
valaki tudja,hogy mekkora a legnagyobb memóriakártya amit elbír ez a bleki?
-
hm_guesswho
tag
válasz
lezerpiramis #652 üzenetére
nincs aktiválva
amiért fizetek az csak a havi telefonszámlám amiben csak a beszélgetések vannak
de ez miért fura?
böngészőből wifin keresztül nem lehet youtube-ot nézni? -
hm_guesswho
tag
válasz
lezerpiramis #647 üzenetére
nincs semmilyen plusz előfizetésem.
böngészőn keresztül felmegyek a youtube-ra és úgy tudok videókat nézegetni.
Ha bármilyen olyan klienst szeretnék használni amihez netes csomag kell ott nem is enged wifin keresztül belépni mert mindenféle hibaüzenetet ír ki. Gondolom amiatt mert ahhoz állandó net elérés kell. -
hm_guesswho
tag
korábban kérdezték milyen újításokkal jár az 5ös OS. Nos a legfontosabbakat számomra ezek voltak:
- zenehallgatásnál ha hívnak akkor rögtön "lepause"-olja a zenét és mikor lerakod nem indul el rögtön és nem kell gyorsan kikapcsolnod. Na meg ha kihúzódik a füles akkor is leáll és nem bömböl a telód
- már nem csak a borítót és az előadót, szám címmel mutatja zenehallgatásnál hanem még a zene stílusát is kiírja
- kép nézegetésnél a középső gomb huzigatásával lehet léptetni...ha jól emlékszem a 4.6-ban csak egyesével lehetett megnézni a képeket.
Azt hiszem ezek azok a dolgok amiket mások nem említettek meg és ha nem is nagy dolgok de megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a felhasználását.
Egy másik dolog. Még most se jöttem rá,hogy hogy lehet az sms-ek mentését beállítani arra,hogy a memória kártyára mentse. Ezt valaki nem tudja? kb 50 sms után mindig kiírja,hogy a sim kártya betelt és töröljek..és ameddig nem törlök addig nem is tudok sms-t fogadni. Ez elég bosszantó mert biztos,hogy mem kártyára is tud menteni csak nem jöttem rá,hogy merre kell beállítani.
-
hm_guesswho
tag
annyi megoldódott,hogy egy progi befagyott és nem tudtam bezárni és pörgette a telefont. (emiatt valószínűleg a proci ment állandóan és ezért lehetett olyan meleg) azóta azt a fos programot le is töröltem... remélem így már visszaáll a rend.
-
hm_guesswho
tag
válasz
boros.denes #508 üzenetére
de az nem lehetetlen,hogy ha valóban meg van nyitva a háttérben 4-5 alkalmazás és kb 4 óra alatt lemerül..!?vagy ahogy mondtam volt már olyan is,hogy kb 30 perc alatt.
-
hm_guesswho
tag
megint problémám akadt...mégpedig az aksival.
Tegnap este felraktam tölteni és reggel vettem már csak le. Feltöltődött de elég meleg volt az egész telefon. Eltelt egy 2-3 óra és már mindjárt le fog merülni...az aksi továbbra is elég meleg. (már máskor is csinált ilyet,hogy feltöltöttem majd levettem a töltőről és kb fél órára rá lemerült....)
Ez mitől lehet?? -
hm_guesswho
tag
valakinek fagyott már be az 5ös OS?
Nekem egyszer csinálta azt,hogy hallgattam a zenét és közben hívtak...a zene természetesen leállt de nem tudtam semmit se csinálni és nem is mutatta igazából azt,hogy hívnak. Nyomtam bármit nem történt semmi sem. A képernyő,mint ha inaktív állapotban lenne a bleki elsötétedett. Nyomkodtam továbbra is és semmi nem történt. Ezután azt találtam a legésszerűbbnek,hogy kivettem az aksit és vissza is raktam. Újraindult és minden okésan ment tovább.
Másik apróbb -kellemetlennek nem nevezhető- hiba az az volt,hogy a kezdő képernyőről eltűnt az összes ikon és csak a háttér látszódott. Amint rávittem a "kurzort" rögtön felugrott az ikon. Beléptem a menübe majd vissza és minden helyre állt. Ennyi hibám volt vele. Remélem többször hasonló nem fog történni...eddig amúgy jól szuperál. Jah és a 3gp-s videókat viszi. Csak annak elég rossz a hangminősége. A kép még tűrhető. De inkább egy nagyobb mem kártya kell és akkor a normál avik mehetnek fel. -
hm_guesswho
tag
nekem egy szimpla mágnesen bőrtokom van
tetszik mert elegáns és strapabíró. Arról nem is beszélve,hogy teljes védelemben van a bb. A mágnes toknak meg vannak plusz előnyei
megszoktam a ki be csúsztatást a tokba -
hm_guesswho
tag
-
hm_guesswho
tag
válasz
viktor79 #465 üzenetére
na itt is bénázok egyet...mert akkor nem én lennék
szóval ezeket csináltam és nem tud csatlakozni:
- gmail-emen belül engedélyeztem az IMAP-ot- global settingsnél beállítottam a mindig wifit
- identites: nevem és az email címem
- outgoing server: Server: smtp.gmail.com
SSL kipipálva
Port: 465 vagy 587 (a gmail ezt ajánlja)
Authentication: LOGIN
username: azenemailcimem@gmail.com
password: **********
MDS nincs kipipálva- Account: protocol: IMAP
Server: imap.gmail.com
SSL kipipálva
Port: 993
username: azénemailcímem (@nélkül)
password: **********ez alapján állítottam be:
gmail settingsszóval mi lehet a hiba?
-
hm_guesswho
tag
a logic mail-t be lehet állítani úgy,hogy a gmail-es címemet használja?
bocsánat ha hülyeséget kérdezek de fingom nincs,hogy hogyan is kell beállítani
egy kis segítséget kérhetek ha valóban hozzá lehet rendelni saját címet is!?
köszönöm!! -
hm_guesswho
tag
na most nézegetem ezt az új OS-t....átugrottam egy pár dolgot..szóval most rakom fel a régi progikat.
Amit nem értek,hogy a backup miért nem működik?
Vagy a backup csak a beállításokat tartalmazza? (sms,tel. számok stb.) -
hm_guesswho
tag
válasz
hm_guesswho #457 üzenetére
az elejéről elkezdtem a folyamatot és működik rendesen
már a backup-ot rakom vissza
köszi viktor -
hm_guesswho
tag
na...szuper..kiírta a bb-m,hogy: Reload Software:507
úgy frissítettem az OS-t ahogy viktor mondta. csak elfelejtettem visszatenni az aksi de ez nem tűnt problémának mert feljött egy hibaüzenet,hogy nem ismeri fel a telót..ekkor én beraktam az aksit és el is kezdett a blackberry felirat alatt menni a fehér csík.mire végig ért bejött ez az 507es hiba...az app loadar továbbra is azt mutatja,hogy nem tud a készülékhez csatlakozni és a "várakozás a készülék inicializására" lépésnél áll. minden gomb szürke. nem lehet kilépni,megállni semmit sem.
nos mi ilyenkor a teendő? -
hm_guesswho
tag
tomsics ha neked sikerül az OS frissítés szólj mert nekem a fenének sem akarja felismerni a desktop managerem,hogy a gépen van egy telepített 5.0-ás OS....így pedig nehéz felraknom a telóra....
-
hm_guesswho
tag
kiderült,hogy véletlenül egy feliratos filmet tettem fel és az kavarhatott be neki. Másik filmet néztem azt már rendesen lefuttatja.
Amúgy lehet,hogy valóban attól a bizonyos file-tól fúj a szél mert amelyik filmet nem akarta lejátszani annak a mérete 924MB...még nem láttam ilyet. Ált 700-800Mb vagy 1.2Gb szokott lenni. -
hm_guesswho
tag
azt meg én nem tudom,hogy a filmeket miért nem játssza le?
hiba a lejátszás közben
ezt írja ki.
Pedig egy normál avi file-ról van szó.
Elvileg DivX-es nem? Vagy mégis át kell valamivel valamivé konvertálni? -
hm_guesswho
tag
kapcsold be a hálózati beállításoknál a wifit (legyen kipipálva)
A menüben megtalálod ezt az ikont 'kapcsolatok kezelése'
utána wifi beállítás -> hálózatkeresése ekkor meg kéne látnia a netedet és rányomod,hogy csatlakozás majd hotspot-os bejelentkezés.
Ennek működnie kell.
(a wifit érdemes kikapcsolni mikor nem netezel mert szívja az aksit) -
hm_guesswho
tag
na leírom akkor pontosan a problémám talán valaki tudja mi lehet.
Letöltöttem az új OS-t a BB oldaláról. Feltelepítettem a gépre. Ezután újra kellett indítanom a gépet,hogy a konfigurálás teljes legyen.
A gép újraindult.
Behoztam a DS-t. Kereste is a lehetséges frissítéseket rögtön,automatikusan...de érthetetlen módon nem jelent meg az új OS a listán.
Ezt próbáltam a legújabb DS-el is és a 4.6-al is. Tehát a probléma az,hogy a DS nem látja,hogy van a gépen egy elérhető OS amit a telefonra lehetne tenni.
Ez meg azért baj mert semmit nem lehet tenni,hogy kikerüljem.
Mert ahogy olvastam csak és kizárólag így lehet feltenni a telóra az OS-t. (én nem szeretném formatálni a telót,hogy szüzen tegyem rá az új OS-t) -
hm_guesswho
tag
megőrülök....legalább 3 órája próbálom az OS frissítést és sehogy se megy...
leszedtem a bb oldaláról...telepítettem. Mondta a telepítés után,hogy újra kell indítani a gépet,hogy teljesen be legyen fejezve a telepítés..ezt megtettem.
Újraindult.
Megnyitottam a desktop managert és rámentem az alkalmazások frissítésére 4.6-os desktop managerrel...majd nem történik semmi...nem ugrik fel a lehetőség,hogy a gépeden van egy 5.0-ás OS és,hogy akarom-e frissíteni.....de az 5.0-ás desktop manager is ezt csinálta...jah és kiszedtem abból a könyvtárból azt a vendor file-t is....
komolyan mondom agyvérzést kapok..főleg,hogy emiatt vagyok még mindig ébren....
na mit kéne tennem??? -
hm_guesswho
tag
...újabb probléma..most az akksival.
sajnos már másodjára történik meg. Elsőnek mikor töltöttem kb 3 órát lehetett a töltőn. Este levettem másnap reggelre totálisan lemerült...be se lehetett kapcsolni. Majd utána szinte egész nap töltöttem és minden stimmelt. Most a napokban az akku kb 85%-on volt és estére látom,hogy villog a telefon...ránézek és mutatja,hogy mindjárt lemerül. Felteszem tölteni szintén tovább,mint amennyit igényelne..levettem este. Másnap reggel megint totálisan le van merülve.....ez mi a tökömtől van??? -
hm_guesswho
tag
juuj még azt meg se kérdeztem,hogy az ellen lehet valamit tenni,hogy:
hallgatom a telóról a zenét és közben hívnak, a zene leáll ezután kihúzom a fülest,hogy fel tudjam venni a telefont, beszélek majd mikor végeztem lerakom...ezután rögtön elindul a zenelejátszó és kellemetlen helyzetbe hoz engem mikor emberek között elkezd bömbölni..gyorsan vagy vissza kell raknom a fülest vagy leállítanom a zenét..de a lényeg az,hogy mindenféleképpen kellemetlen szituációt szül.
Nos..be lehet valahogy állítani azt,hogy ha lerakom a telót nekem kelljen elindítanom a zenét nem auto play módon megy tovább!? -
hm_guesswho
tag
válasz
boros.denes #395 üzenetére
tudtommal ez az egyik legolcsóbb wifis telefon
szóval ez a nyomós érv mellette áll -
hm_guesswho
tag
a telefon kijelzőén nagyon szép...emiatt is lepődtem meg sajnos.
Mert ahogy felraktam a gépre kb olyanra számítottam,mint a kijelzőn de sajnos nem. -
hm_guesswho
tag
van egy nagy problémám....mocskosul pixeles képeket csinál a telefonom..a teszt képektől sokkal de sokkal fosabbakat. 1-2 kép jó csak. A többi olyan,hogy nincs rajta egyenes vonal annyira pixeles. Pedig az összes kép kint készült nappal szóval frankó fényviszonyok voltak.
Valakinek valami ötlet?
annyit tettem csak,hogy az 1600-as felbontásból átraktam 1024-re..mert feleslegesnek gondoltam azt a nagy képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest