Új hozzászólás Aktív témák
-
boros.denes
csendes tag
válasz
k-csabesz #1197 üzenetére
egyedül azt nem értem, hogy amit leszedtem 5-ös OS az angol, és pl. sem játékok (az alap játékok) sem néhány alap alkalmazás nincs rajta (mint pl. a notepad , vagy a word, excel, stb.) erre esetleg valami emgoldás van? (csináltam biztonsági másolatot, amit vissza is töltöttem, de az csak a naptár, üzenetek, stb.-kre vonatkozott.
-
k-csabesz
csendes tag
válasz
k-csabesz #1175 üzenetére
...most megyek nyomogatom kicsit... :-)
Nem tudom, hogy van-e szerepe, de a probléma akkor szűnt meg amikor a wi-fi beállításokban szereplő két választási lehetőség mindegyikét kikapcsoltam:
"Emlékeztessen, ha manuális kapcsolódást vagy bejelentkezést kérnek"
a másik pedig:
"Egyszerű profilkeresés engedélyezése"
(de az is lehet, hogy még más is szerepet játszott)
sok youtube és dokument. olvasás, de végre megy :-) -
rootkiller
őstag
válasz
k-csabesz #1165 üzenetére
Opera Mini, Nimbuzz (MSN, Facebook Chat, Google Talk, AIM, Yahoo Messenger), Twitter, Facebook, TuneIn Radio, BlackBerry App World. Nálam ezek vannak, mind WiFin megy.
#1162 k-csabesz: ha nem hiszed, próbáld meg, hogy a telefonmodult kikapcsolod (mobilhálózat) és úgy netezel WiFin...
-
rootkiller
őstag
válasz
k-csabesz #1162 üzenetére
Nekem is az van, letiltattam a mobilnetet mint szolgáltatást, és nem is számláznak.
#1163 lezerpiramis: A Facebook működik WiFin, de sz*rul. Sokszor nem hajlandó frissíteni, kiírja a felhasználó adatlapján hogy No Feeds Avaiable, és nem hajlandó lefrissíteni, nem érkeznek meg WiFi kapcsolat és az alkalmazás használata közben a notificationok. A Twitter viszont megy hibátlanul!
Egyébként nekem is van egy problémám: a gyári böngésző vállalhatatlanul sz*r lassú kacat, szóval hogyha mondjuk a Twitterben vagy a Facebookban lévő linket meg akarom nyitni, akkor katt-vár-opciók-oldal címe-cím másolása-opera megnyitása-bemásolás az út, mert sosem nyílik meg. A Facebook jegyzetek meg még rosszabb, nem értem hogy az alkalmazás miért nem képes megnyitni.
Egyébként az Opera Miniben a m.facebook és a touch.facebook használatával is csak thumbnails képek jelennek meg, néha volt olyan, hogy kirakta oldalszélesbe, de ez ritka.
Szóval az lenne a kérdés, hogy nem lehet az Opera Minit alapértelmezetté tenni semmilyen trükk alkalmazásával sem?
-
rootkiller
őstag
válasz
k-csabesz #1160 üzenetére
Ami az alap böngésző konfigjában meg van adva, azt használja minden, kivéve a Nimbuzz, neki meg lehet mondani.
Böngészőkonfiguráció: Hotszpot böngésző
Általános tulajdonságok/alapértelmezett böngésző: Hotszpot böngészőfurcsa egyébként maga a dolog, lehet hogy van hozzá advanced progi, de én nem akarok semmilyen megoldást a wifi kivételével...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
k-csabesz #978 üzenetére
Szia!
Igen, azt a telefontípust még nem találták ki, amely igazán ötvözné a kettőt
Én nem nagyon használok alkalmazásokat, nincs szükségem ötféle háttérre, illetve sok megapixeles kamerára, úgyhogy a BB egyelőre tökéletesen megfelel. Lehet, hogy majd egyszer Androidom lesz, de szerintem előbb fogok iOS-re váltani, mint Androidra. Egyelőre elvagyok a BB-vel - szerintem a BB 9000 Bold a valaha készített egyik legjobb mobiltelefon, persze ez szubjektív -, kíváncsi leszek a Bold Touch-ra, illetve a QNX-re is.
BIS - és főleg BES - nélkül valóban nem érdemes BB-t vásárolni, mert ezek nélkül semmit sem mutat meg a tudásából.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
k-csabesz #970 üzenetére
Hello!
1. Megoldható, de szerintem csak úgy, hogy a gmail-es névjegyzékedet leszeded Outlook-ba, majd a BB Desktop Software segítségével szinkronizálod a BB-t és az Outlook-ot.
2. Az üzenetlistába lehet oldalakat menteni, majd ezeket később megnyitni.
3. Alaphelyzetben csak a BIS/BES-fiókokba érkező levelekhez csatolt PDF-eket lehet megnyitni/olvasgatni. A készülékre felmásolt PDF-eket csak külön alkalmazással lehet megnyitni, ez pedig fizetős, App World-ből lehet beszerezni ilyesmit.
4. A készülékhez járó Standard csomagban létrehozni tudtommal nem lehet, csak szerkeszteni, a létrehozáshoz a Premium verzió szükséges. Itt van, hogy melyik mit tud: http://www.dataviz.com/products/documentstogo/blackberry/feature_matrix.html
5. Az m.google.com/mail oldalról letölthető egy Gmail-kliens. Ez egy ikon formájában megjelenik a menüben. Szépen jönnek is a mail-ek (a piros LED is villog, ha kapás van), persze nem azonnal, mint a BIS-sel használt gmail-fiók esetén. Ez a kliens mobilnettel működik, Wi-Fi-n nem (a mobilnethez a Beállítások - Speciális beállítások - TCP/IP útvonalon meg kell adni a szolgáltatói APN-t). Naptárat és egyebeket ez nem tud.
6. A BlackBerry App World-del minden elérhető, de ehhez BIS/BES kell.
7. Az OS 6 jobban néz ki, van néhány előnye (pl. a Wi-Fi kevésbé "piszmogós", nem kell külön állítgatni a böngészőt Wi-Fi-re), de a "blackberry.net" APN-en - tehát BIS/BES-en - kívül más APN-nel nehézkesebben használható, bár ez szolgáltatófüggő is, mivel nem mindegyik szolgáltatónál érhető el hivatalosan az OS 6, így bizonyos lehetőségek nincsenek meg (pl. külön WAP browser a BB-s mellett).
8. Erről nem igazán tudok, a blackberry.com oldalon sincs erről túl sok infó szerintem... Én Mac-en és Windows alatt is használom.
9. A rejtett SSID-ről sajnos nincsenek tapasztalataim, AES-t itthon viszi, és egyszer mintha használtunk volna TKIP-t is.
10. Beszélős Skype-ról nem tudok, volt korábban az iSkoot - ráadásul az nem "Research In Motion Limited" app volt, tehát ha jól emlékszem, ment BIS/BES nélkül is -, de azt már lelőtték, ha jól tudom.
Összegezve tehát:
Ha nem akarsz BIS/BES-re előfizetni, akkor szerintem felejtsd el ezt a készüléket. Email-küldéshez/fogadáshoz ez a legjobb márka (egyelőre), a hangminőség és az akksi is remek, fagyások sincsenek. Nekem két BB-m van (9000 és 8520), elég stabil mindkettő, viszont BB szolgáltatás nélkül felesleges használni. Én használom a BES-t is, néha Windows Live Messenger-ezek, illetve elég sok sms-t írok, így szerintem ez az optimális telefon nekem. Az Androidokkal annyira még nem barátkoztam meg, az iPhone pedig a fenti igényeimet nem elégíti ki teljes mértékben (pl. Messenger használata közben jön egy sms, válaszolok rá, de amikor visszalépek a Live Messengerbe, akkor elég sok idő eltelik, mire újra látom a csevegéseket stb.). Symbiant hagyjuk, bár az E71-et szerettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest