Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1811 üzenetére
Ha vodás vagy, akkor nálam van egy eladó
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1806 üzenetére
Nekem ez volt az elso BB-m, igy orok kedvenc marad - annak ellenere, hogy a Curve-ok kozott is voltak jobban sikerult darabok
-
readyz
tag
válasz
rootkiller #1806 üzenetére
A többi BB-s topic elég jól pörög, nézz körül azokban...
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1795 üzenetére
Haháá.. Jó lett
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1795 üzenetére
Akkor milyen szépeket írtál volna, ha BIS-ed (netán BES-ed) is lett volna hozzá...
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1792 üzenetére
Örülök neki ha bejött. Nekem az már nagy lenne. Illetve Sajna Androidon az Exchange szinkronizáció botrányosan sz@r. Ráadásul igen finoman fogalmaztam. Ha nem használod, akkor viszont ezzel nem lesz bajod.
1Gb ram pedig jól jön a droidnak.
-
glutamin
őstag
válasz
rootkiller #1792 üzenetére
Én is valami nagyobb képernyős telefonban gondolkodom, mert az alkalmankénti navigáció, valamint a kényelmesebb netezés jól jönne.
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1788 üzenetére
Okos teló legyen, de tulképp a e-mail elég és 1 napnál tovább bírja, olyan 3-4 magasságában... És ebben benne kéne hogy legyen a telefonálás is, nem pedig csak az asztalon hever 3 napig úgy hogy hozzá se nyúlok.
Hja és ne legyen nagyobb mint a jelenlegi 8520, vagy jelentősen nem nagyobb. Télen kabát zsebben elfér a Galaxy S de nyáron nincs hova aggatni, mert zsebben baromira kényelmetlen. Pedig ez még nem is igazi pingpong ütő.Nézegettem a Nokia zárt rendszerű telefonjait, de mail nál nem túl erősek, lassúcskák szegények... Bár a végén lehet még is képbe kerülnek. Vagy egy 9230 BB
Kis akkuval is jól bírja 1500 -as akkuval még jobban.
Galaxy S a (BB mellett cégesnek van) és egyre biztosabb vagyok benne hogy nem Androidos lesz a saját.
Elindul egy program véletlen csak úgy valamiért, aztán 1 óra múlva csontra lemerül a telefon. Ha leszedek minden progit, akkor meg nincs értelme a telefonnak... -
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1784 üzenetére
Ha egyszer lesz olyan teló a piacon ami majd teljesíti az igényeimet majd váltok, de jelenleg nem hogy itthon de egyáltalán nem is létezik.
-
glutamin
őstag
válasz
rootkiller #1784 üzenetére
Majd kérünk beszámolót, hogy mi lesz a következő kiszemelt. Nekem májusban jár le a 2 éves előfizum. Lehet lassan én is nézek helyette valamit, ha lesz lehetőségem érdemi kedvezménnyel venni valamit T-nél.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1774 üzenetére
Index.hu-t és YouTube-ot néztél már?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1772 üzenetére
Ez normalis egy 3G-re nem kepes telotol.
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1770 üzenetére
Régi nikkeles akkukra ez jellemző. Litiumos akkunál a teljes lemerítés gyors halált hoz. Persze elvileg az elektronika védi és amit te 10% -nak látsz az lehet 35% így nem engedi 20% alá, de sosem kísérleteztem.
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1768 üzenetére
Hát szerintem ez a formázás felesleges. Ezt csak okoskodás a gyártók részéről. Persze csinálja mindenki belátása szerint. Egyébként neten nézegettem nagyobb akkukat. Van is néhány jelentősen nagyobb. Persze sokan azt mondják ezek kamuk, persze ebben lehet valami, de ha megnézek egy hasonló kapacitású akkut, akkor azt látom hogy jóval kisebb mint a BB akkuja. Másrészt nem régen valamelyik nokia telefonomhoz vettem 70% nagyobb akkut és tudja is, a különbség az annyi, hogy li-polimer ami kevesebb töltési ciklust visel el mint a li-ion... Lehet hogy teszek egy próbát
-
Bandika1987
csendes tag
válasz
rootkiller #1759 üzenetére
Még egy picit fárasztanék mindenkit
Ha esetleg valakinek lenne kedve írna nekem egy pro/kontra Bis előfizetést. Mert holnap tervezem megkötni csak nem tudom mennyire éri meg. Ha valóban csak az email szolgáltatáson veszem észre, ill pár appon (map, skype stb.) mert a t-nél most az a helyzet hogy 100mb net 1000ft. a bis 2100, ami magába foglalja a 100mb-os net csomagot.
nem tudom elég e a 100mb vagy bis is kell. Mennyivel komplexebb úgy a telefon ér e plussz 2000 ?
Ha van valakinek kedve szívesen olvasok tapasztalatokat!
Andris
Szép estét! -
Bandika1987
csendes tag
válasz
rootkiller #1757 üzenetére
Köszönöm , igen. Nagy variálások közepette sikerült megoldanom.
Leírom hátha valaki ütközne ilyen hibába:
Tehát az üzeneteket azért nem küldte el mert a partnerek között úgy voltak elmentve a kapcsolatok, hogy mobil számnál 0630xxxxx formátumba volt írva a telefonszám. Elkezdtem szeder fejjel gondolkodni, és a 06 30-as formátumot csak munkahelyi számnál fogadja el ... gondolom a mobilszámnál nállatok +3630xxxxxx
formátumban szerepelnek a telefonszámok. Ezt nem tudtam.. Sorry"Azért köszönöm!
Üdv -
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1753 üzenetére
Ha a Network menüpontban felugrott a "New Interface Detected" felirat, akkor ez a teendő:
1. A bal oldalon lévő oszlopban ki kell választani a felismert eszközt,
2. Ezután ki kell választani a Configuration sorból az Add Configuration lehetőséget, ide be kell írni a konfig nevét, mindegy, mit.
3. A telószámhoz beírod a betárcsázási számot (*99#), az Account Name-hez és a Passwordhöz pedig egy-egy space menjen, tehát ne hagyd üresen, hanem legyen egy-egy space!
4. Alul rá kell nyomni az Advanced gombra, majd a Modem fülön a Vendor menüből ki kell választani a Research In Motiont.
5. A Model sornál ki kell választani a BlackBerry IP Modem (GSM) lehetőséget, majd be kell írni alá a szolgáltatói APN-t (Vodánál internet.vodafone.net, T-nél legutóbb annyi volt, hogy internet, ha jól emlékszem).
6. Elmented az egészet, majd ConnectÉrtelemszerűen mindez akkor megy, ha a blackberry.net APN mellett van internetes APN-ed is a SIM-en.
De én is kérdezek egyet: mi lehet akkor, ha a "New Interface Detected" fel sem ugrik, és ha a + jellel akarok új interfészt hozzáadni, akkor az Interface sorban nem látok USB interface lehetőséget, csak a többit (AirPort, Bluetooth, Ethernet, Firewire)? Több BB-vel is próbáltam, van Desktop Software is természetesen, emellett androidos HTC-t és Lumia 610-est sem ismer fel így. Oprendszert nem frissítettem, korábban ezeket a telókat látta.
Ötlet?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1749 üzenetére
Akksira kiterjed a gari?
Érdemes újrahúzni + kilőni a háttérben futó appokat (Twitter, Facebook, Foursquare stb.).
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1745 üzenetére
Hát a mai trendek mellett jó pár évig nem fogom lecserélni.
Az Új BB -k is mellék vágány felé hajtanak. Egy napot se bíró nagy tepsi. -
Sperafico
aktív tag
válasz
rootkiller #1725 üzenetére
5-ös OS
Nem program, hanem maga a rendszer ajánl fel programokat, és csak ha rámegyek a downloadra, akkor tudom eltüntetni a home screen-ről. Ilyenkor belép az AppWorld-be az adott alkalmazáshoz. -
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1717 üzenetére
Hát akkor passz. Valami hibaüzenetet kapsz? Érdemes lenne rákeresni a BB-s Knowledge Base-ben, ha megvan az angol hibaüzenet.
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1714 üzenetére
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1709 üzenetére
Nem a BB ID frissitese lehet esetleg?
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1709 üzenetére
Pixel hiba?
Komolyan nem láttam még...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1706 üzenetére
Jah, hát igen
Mondjuk ha Android, akkor nálam is csak HTC
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1703 üzenetére
Xperia Mini Pro egyébként nem rossz, bár annál ugye más a QWERTY kialakítása (szétcsúsztatható a teló). A többi tényleg eléggé legalja, különösen a Motorola Fire a rendkívül "stabil" OS-ével
(tapasztalat)
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1690 üzenetére
Nem fog változni.
6OS téma van csak piszok lassú.Amit nem értek igazán mert a 9300 -n meg fut a HW meg ugyan az csak van benne 3G modem és GPS...
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1541 üzenetére
Ezt kaptam én is
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1538 üzenetére
Csak a saját magam nevében tudok beszélni: Link
-
PiciKenny
senior tag
válasz
rootkiller #1512 üzenetére
2. színmélység
6. mikor csak megnézed a telefonon az időt. nem oldod ki a bill. zárat.@benőke:
-
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1508 üzenetére
-
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1505 üzenetére
Persze, ez teljesen érthető...
-
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1502 üzenetére
Bocs, csak kifutottam az időből...anno 50-ért vettem kártyásan, aztán később váltottam számlásra...
-
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1500 üzenetére
Nem volt még, de megvan rá az esély...
80-ért lassan két újat is lehet kapni, a Curve 9300 is vidáman belefér... -
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1500 üzenetére
Szervizektől eleve félek pláne ha rózsaszín vagy piros.
Ha hűségidőd van a telefonra, és a cég szolgáltatót vált és a telefonod a flottában volt, akkor egy átmeneti időszakot biztosítanak a dolgozós flottának, hogy akiknek hűségidejük van azok ne fizessenek feleslegesen, meg hát a szolgáltatónak is jobb ha addig maradsz.
Legalábbis a Telenor így dolgozik. Nem kell egyből váltani. Hagyják kifutni a hűségidőket.Illetve a gumis részek kopása szerintem egyén függő, de elkerülgetetlen. használtan vettem és nekem is kopottak voltak a gumi részek, hamar potyogtak is lefelé a gombok. 2k ért vettem középrészt, és megoldottam magam.
De mitől lesz 80k-ban a váltás?
-
opr
nagyúr
válasz
rootkiller #1496 üzenetére
Teljesen egyetértek, nekem még a DHD-m is éppenhogy elég, max. szükség esetén használom, de akkor is inkább netezek vagy valami.
Viszont hugomnak csak ez van, és holnap lesz egy hosszabb utazása. Tudod, nők. Próbáld meg elmagyarázni bármelyiknek is, hogy marhaság, amit kigondolt. Egyszerűbb inkább megpróbálni megoldani a mindegy milyen marhaságot
-
Anitaa82
csendes tag
válasz
rootkiller #1471 üzenetére
akkor ennek örülök
viszont szinte mindenhol azt írják hogy ez üzlet embereknek való...
meg ugye csak 2mp így milyennek a képek?
-
Anitaa82
csendes tag
válasz
rootkiller #1461 üzenetére
köszönöm az infót
így rájöttem h nekem nem igazán van szükségem a mobilnetre
viszont lenne még kérdésem akinek előtte érintőképernyős telója volt és most BB-je van annak nem hiányzik az érintő?
-
simle
csendes tag
válasz
rootkiller #1461 üzenetére
Ez tuti h ha nincs BIS/BES akkor nem lehet egyáltalán mobilnetet használni?Pl böngészésre sem?Mert én máshol nem ezt olvastam,de nem 100%
Üdv -
glutamin
őstag
válasz
rootkiller #1451 üzenetére
Nem gyári, de van rajta hátul BB embléma. Élőben inkább egy picit a mustárszínhez közelít. [link] Billentyűzet az valóban nincs hozzá, de sztem fekete billentyűvel szebb mint arannyal.
Nagyon olcsón odaadom mert nekem nem kell. (még barátnőm rendelte magának, de közben kapott egy iphone 4-et így nem érdekes már
)
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1447 üzenetére
Vaterán rendeltem, belsőt és előlapot (csak plexi) is.
Plexiből még van 2db egy malőr miatt... -
glutamin
őstag
válasz
Nekem van egy eladó arany színű burkolat, ha érdekel. [link]
-
Mindy-Lee
tag
válasz
GSM-boltokban szoktam látni hozzá burkolatot, de árat nem néztem, de én amúgy a sajátomhoz pont a múlt pénteken vettem egy hard shellt hozzá a MM-ban, ilyet:
http://www.takealot.com/electronics/cellphones-accessories/blackberry-8520-9300-hard-shell-black,10798865
Gondoltam, hátha ez is érdekel.
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1442 üzenetére
Nincs 3G ugye
Mit tudom én ennyit bír. KB...
Szerintem bírna többet is de már 2,5 éves az aksi... Néha mail de főleg telefonálgatás megy rajta. Mail nál hatalmas előny a qwerty így hamar leszoktam a droidról.
-
akosvoda
csendes tag
válasz
rootkiller #1439 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod!
Én úgy tudtam, (de tényleg BB-ben nagyon kezdő vagyok,) hogy megfelelő APN-nel, lehet netezni a BB-n BIS nélkül, és gondolom a gmail.com oldalon levelezni is.... csak maga a BB lényege az email kezelés,betöltés nem működik BIS nélkül. -
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1397 üzenetére
Persze, az elég.
-
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1390 üzenetére
Szia!
Én is hasonlót tapasztaltam, és ezért újrahúztam a szoftvert, nekem segített, úgyhogy szerintem érdemes neked is ezt tenni, ha gondolod.
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1392 üzenetére
Jééé tényleg megy de csak Wifi -n. Na de akkor is...
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1390 üzenetére
Nincs FB telepítve. Meg amúgy sincs jelenleg BIS úgyhogy nem is menne... Passz...
Egyéb programok nem csinálják, csak akkor ha megszakad a wifi egy rövid időre.. Ez viszont előfordulhat... -
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1388 üzenetére
Akkor ez rendben van, tényleg érdemes lenne újrahúzni, és a biztonsági mentésből csak a legfontosabbakat visszaállítani, hogy ne rakjon vissza minden "szemetet".
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1386 üzenetére
Alkalmazásmemória mennyin áll?
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1384 üzenetére
Nem raktam túl sok progit (logicmail, opera mini), és még egy hónapja sincs meg. De egy újabb OS telepítés hátha kipucolja az agyából a felesleget.
Egyébként van újabb OS de minimális a verzió különbség. Nekem is az van fent mint neked.Esetleg aku kivételes restart?
-
Benőke
őstag
válasz
rootkiller #1380 üzenetére
Hogy érted hogy meg van rottyanva? Miben nyilvánul meg?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1380 üzenetére
Milyen OS van rajta? Hátha van újabb.
-
MIFtIli
aktív tag
válasz
rootkiller #1337 üzenetére
az elég soknak tűnik.
Annyira nem vagyok megelégedve az összeszerelés minőségével: a ház recseg, a trackpad billeg, a bill mozog, a hátlap sem áll túl stabilan.Újonnan is ilyen volt, azóta sem javult meg.
Az összes blackberrynek a trackpadja így mozog? Vajon ki lehet cserélni mondjuk egy 9300-as, vagy egy felsőbb kategóriás trackpadre? -
Gabbo
aktív tag
válasz
rootkiller #1337 üzenetére
A lézerműszered téves értékeket mutat
-
Damien.
tag
válasz
rootkiller #1328 üzenetére
Köszi a segítséget!!
-
k-csabesz
csendes tag
válasz
rootkiller #1313 üzenetére
Én használtan vettem (min. 1 éves lehet most), a hátlapja... háát karcos, de a hangminőség, a szoftveres dolgok teljesen jók, nokiához képest meg pláne.
Nyúzom rendesen: szoftverek fel/le (leginkább mondjuk csak az AppWorld-ből, de volt pár egyéb webáruház is)... aztán megunom és maradnak a jól bevált stabil cuccok... egy idő után a témákat is elhagyom, mert a gyáinál egyszerűen nincs jobb.
Mondjuk az appok főleg a RIM saját szoftverei (FB, Twitter kliens, BBM), de van WifiFiletransfer, BBSSH, FancyTran, DropBox, FileScout, BeWeather, Vlingo, ICQ, Nimbuzz stb...
Bírni fogja a srtapát, ez egy BB :-) -
boros.denes
csendes tag
válasz
rootkiller #1313 üzenetére
Hello.
Nekem kb. másfél év használat után volt olyan problémám, hogy a touchpad elkezdett eléggé bizonytalanul működni, azaz volt hogy percekig semmitsem érzékelt, aztán volt h rendesen működött (ez baromi idegesítő, mert néha így teljesen kezelhetetlenné vált). Ezután visszvittem, mert 2év garanciás, és egy teljesen új mobilt kaptam, amit október óta használok.
(szerk.: arról fogalmam sincs, hogy ez mennyire általános, vagy mennyire csak éppen én fogtam ki ezt) -
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1292 üzenetére
Wi-Fi-n lehet ügyeskedni a RIM-es alkalmazásokkal is. A BB Messenger, a gyári e-mail kliens, a böngésző normális működése + a RIM-es alkalmazások mobilhálózaton viszont nem mennek BIS nélkül.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1209 üzenetére
Ott nem, mert ott fel sem ajánlja ezt a feloldási lehetőséget. Annál szerintem csak a fölső gomb játszik.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1207 üzenetére
OS 4.6-nál szerintem fel lehet oldani a * és a hívásindító gomb segítségével.
-
k-csabesz
csendes tag
válasz
rootkiller #1185 üzenetére
Igen.
server: imap.gmail.com
Use secure connection: SSL
port: 993
username: ertelemszeruen@gmail.com
password: ********kimenő:
server: smtp.gmail.com
Use secure connection: SSL
port: 465
Authantication: PLAIN
username: ertelemszeruen@gmail.com
password: ********
Connection method: Auto
[x] Use WiFi if available -
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1185 üzenetére
Passz, de miért nem a Gmail-féle klienst használod?
-
elf_Lord
csendes tag
válasz
rootkiller #1167 üzenetére
Opera mini, Nimbuzz megy simán natúr Vodás mobilnettel.
Ha valakinek gondja van Vodánál "sima" mobilnettel, akkor az APN-hez az "internet.vodafone.net" helyett a "standardnet.vodafone.net"-et írja be. Vodafone műszaki segítségnyújtás menüpont alatt ajánlott egy barátságos férfi hang (aki le is beszélt az 1000 Ft-os 500MB-s mobilnetem helyett történő 2900 Ft/50MB-s BIS szolgáltatásról).
Ennek az APN-nek azért van szerepe, mert az "internet"-es verzió már alapból a Voda saját tömörítését használja, viszont a "standardnet" az tömörítetlen, így nem "ütközik" össze a BB esetleges tömörítésével (ezt mondta a srác, bár szerintem logikátlan, hiszen BIS nélkül nem nagyon tömörítget a BB, bár ehhez annyira nem értek).Én standardnet-tel használom, megy az opera mini és a nimbuzz is, kivéve FB és Twitter, de nálam speciel ki sem kell kapcsolni a telefon részt ahhoz, hogy wifin menjen ez utóbbi kettő menjen, csak ugye magamnak kell FB-ben az értesítéseket frissíteni, ami nem nagy gond szerintem. Amikor SIM nélkül használtam csak wifin, akkor viszont ment szépen.
@rootkiller
Az lenne a kérdésem, hogy a Te AppWorld programod BIS nélkül megy-e, és ha igen, akkor honnan lehet beszerezni? Ingyen cuccokat böngészgetnék. Köszi előre is! -
k-csabesz
csendes tag
válasz
rootkiller #1174 üzenetére
MEGY a WiFi... BIG LÁJK, BIG SMILE, and very thank you
-
k-csabesz
csendes tag
válasz
hogy csináltad ??? légyszi mond el...
kikapcsoltam a "mobilrészt", de nem megy semmilyen progi wifin... mint eddig...
most még megpróbálom a routert átállítani... nyitottra (egyébként MAC szűrésem sincs) -
hati
addikt
válasz
Van BIS vagy BES előfizetésed?
-
k-csabesz
csendes tag
válasz
rootkiller #1161 üzenetére
a beállítás stimmel..., de nem megy a wifi...
a kapcsolat kezelésnél ott van a hálózat neve (mintha kapcsolatban lenne), de nem zöld pipa van ott hanem vízszintes fehér vonal... -
hm_guesswho
tag
válasz
rootkiller #1156 üzenetére
akkor ezek szerint te is arra gyanakszol,hogy a hiba a szolgáltatónál lesz!?
-
glutamin
őstag
válasz
rootkiller #1152 üzenetére
Igen, ez a része már jó működik
Sim kártyáról, hogy lehet a telszámokat áttölteni a telefon memóriájába? Megnézni meg tudom őket, de nagyon nem találtam erre vonatkozó funkciót.
-
elf_Lord
csendes tag
válasz
rootkiller #1132 üzenetére
Igen, lehet, hogy rájött!
Csináltam egy "Master reset"-et szép csendesen. Minden kipucoltam, a smartmovie-val konvertált cuccokat meg áttoltam BB standard mp4-be. Minden megy gond nélkül.
Végre tettem bele SIM-et is egy 500MB-s "korlátlan" mobilnettel.
Na most...
A youtube így megy rajta a gyári böngészőn keresztül, de wifin eddig soha nem sikerült életre kelteni. Nem tudom, hogy mi lehet az oka ennek.
APN-nek engedélyeztem az "internet.vodafone.net"-et, LogicMail, Nimbuzz, Operamini és GoogleSync gond nélkül megy így is meg wifin is, viszont a youtube nem. Erre van valami megoldás?
GPRS-en kicsit nyögvenyelősen töltöget, "pufferel", aztán kiírja, hogy megszakadt a vezetékes kapcsolat, meg volt, hogy kiakadt és "A készülék médiaprocesszora foglalat" üzenetet dobta.Youtube csak otthon érdekes a wifi mellett, de gyakorlatilag nem működik. Minden mással eddig meg vagyok elégedve és ezt leszámítva még a 3G sem hiányzik az E71 után. Max egy értelmes poker játék BB-re, ami működik is (Midnight Holdem Poker és WSOP Holdem Legend előnyben
).
-
XSiGma
aktív tag
válasz
rootkiller #1129 üzenetére
Szívesen csinálnék,de tényleg olyan mint a gyári,pont a múlthéten volt a kezemben egy 9300,tapintásra is megegyezik,teljesen jól illeszkedik,minimális recsegés azért van,de lényegesebb jobb a 8520 hátlapjánál.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller #1097 üzenetére
Jönnek az értesítések/hozzászólások az Üzenetek mappába pl., futhat a háttérben az alkalmazás stb.
Opera Minivel azért elég szüttyögős dolog FB-ozni.
-
ocsesz
aktív tag
válasz
rootkiller #1081 üzenetére
Úgy tudom nem
Az akku nekem 2 napot bír,napi 2-3 óra wifivel.
Nem hiszem hogy többet ki lehetne hozni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest