Új hozzászólás Aktív témák
-
t.mate.t
csendes tag
szia
nem baj a mínuszos jel, nekem is azt jelzi, a lényeg hogy miután csatlakoztál a wifi-re a gyári böngészőben a könyvjelzők között, a wi-fi szolgáltatásokon belül menj rá a hotspot bejelentkezésre, ha ez megvan wifi-t használ.
de ezzel ellenőrizheted, hogy mennyi adatforgalmat generál sima hálózaton, és mennyit wifi-n:
http://appworld.blackberry.com/webstore/content/13929?lang=en -
Lune
tag
Ja, és a kapcsolatok kezelésénél a wifi mellett mínusz jel van. WPA2-es és a PSK jelszó be van írva... nem tudom mi lehet. Nyomógombos beállítással szépen megtalálják egymást a routerrel. Működik is a net, de mégsincs pipa. Ráadásul fel-le csatlakozik folyamatosan.
Nem tudom, hogy mi lehet... már annyi mindent megpróbáltam.
Ja, és a facebook chat része is azt írja, hogy nincs internetkapcsolat.
-
Wartburg
csendes tag
Ez bonyolultabb?ez vicc volt ugye?mind a telefonotok
!Egyébként nem akartam bíbelődni a szoftverezéssel mert már az elv dühített!
!Romolást birom azért is volt sokáig Omnia Hd-m!Lehetett rá fözőcskézni,meg is érte mert jó tella de ezzel vacakolni
?3évvel ezelőtti konstrukcióval minek bíbelődni??Na jó nem akarok ba..akodni,használjátok!Én tolom az E7-et és a szerintetek xar Nokiát!!
-
Wartburg
csendes tag
szerintem kár még temetni a nokiát,az androidot nyomják az arcunkba és belénk akarják sütni,h csak ez a jó semmi más!Nekem nem jött be a droid.Nekem fontos,h jöjjenek menjenek a leveleim non-stop ezért kéne a bis bes.Szerintem az opera más telón is spórolós és gyors.üdv!
Ja és olvasok híreket,naprakész vagyok a témában.örülök,h szereted a telód én így vagyok a 72essel. -
tomczi
csendes tag
Szia Lune! Tök igaz, hogy olyan témát kellene letölteni, ami erre a Blekire passzol. A következő lépés: tudnod kell, hogy hova töltötted. Aztán futtatod, v. kijelölöd, majd a "szeder"-rel megnyitod a menüt. A menüsor elvileg felajánlja, hogy mit lehet csinálni fájllal.
Bízom benne, hogy menni fog. -
timeline
tag
-
Jovanny2
őstag
-
Jovanny2
őstag
Közben azon gondolkodám, hogy miért is lenne szolgáltatófüggő az 5.0 OS? Felmész a Blackberry honlapra, és letöltöd. Vagy a Desktop szoftverrel megkeresed a legújabb frissítést, nem? Ez nekem elég kézenfekvőnek tűnne, bár Nekem azt írja, hogy nincs frissebb, de megpróbálhatnátok. Elrontani nem könnyű szerintem, az a lényeg, hogy frissítés közben ne húzzátok ki.
-
sasa134
addikt
-
sasa134
addikt
3 win mobile-os smartphone (ill. PDA) után 4 hónapja tértem át egy BB Curve-re. A feltétel a következő volt: qwerty, gyors, megbízható, jó sw támogatottság, 3 nap akkuidő, jó hangminőség.
Mindenben remekül helytáll a BB, nagyon örülök, h ezt választottam. Azóta az egyik legjobb barátom (aki melleslge programozó) is áttért BB-re (Bold) és amikor csak találkozunk, egyfolytában dícséri a készüléket, míg előtte az Eten PDA-ját (ami másfélszer annyi volt mint a Bold) a halálba kívánta a fagyásaival, lassúságával.Javaslom, nézz meg egy BB-t működés közben (lehetőleg BIS-eset). Nem fogsz csalódni...Mit kapsz a pénzedért?
Ezt:- A Win mobile-nál sosem látott sebességet (minden rögtön történik, nincs hezitálás, csak működik és nagyon gyors), fantasztikus kijelzőt (tűző napon vígan sms-ezek, mailezek,bármi..), nagyon jó HANGMINŐSÉGET (ami sztem szégyen az összes PDA-n...)
- elképesztően átgondolt oprendszert, nagyon könnyen megtanulható, megszerethető ( 2 nap nyomogatás után mindent fogsz tudni)
- nagyon jó ingyenes progikat/témákat (pl: http://www.blackberryseeker.com )
- nagyon erős multimédiás szolgáltatást --> ez az, amiben a RIM a legtöbbet fejlődött, sőt emiatt lett igazán szélesebb körben is használható a BB.Régebben mondták, hogy BIS/BES nélkül nem mutatja meg a telefon az igazi arcát. Ez hülyeség, ha nem kell net meg BB chat és push email, akkor BIS nélkül is bátran megvehető. Amúgy a BIS ezt a 2 rugót vígan megéri , ne aggódj, hogy kilépsz a havi kvótádból: a mailek tömörítése szenzációs, és a netezni is vígan lehet vele.
- A dukumentáció, leírás nagyon jó, a hozza adott PC-s programmal gyerekjáték telepíteni/törölni programokat, zenéket/filmeket -- bármit.
- formálódik a magyar BB közösség, sok segítséget kapsz például itt
Nekem nem érdekem senkit meggyőzni, de én tuti csak BB-t veszek ezután is. Nyugodt szívvel ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CYBORG 15 A13V
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest