Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
bartimre88 #2764 üzenetére
Azok, akik rendszeresen fotóznak és RAW konvertálnak (madgie és én is) könnyen kiszúrják, ha valami nem stimmel, mert otthon is kalibrált monitorokkal dolgozunk, évente több ezer képen. Eleve az ipad a hobbink része, saját és egymás képeit nézegetjük, tele van a fotógaléria a saját képeinkkel. Ráadásul én eléggé naturális stílusú vagyok, tőlem biztosan éhenhalna az Instagram.
Ipad 4, Ipad 2, Ipad Mini, Ipad 3-ot néztem egyszerre. Fogtam a saját fotóimat (sima sRGB, még mielőtt gyanú merülne fel), és mindegyiken behívtam a Safariba, sőt volt amin lementettem.
Legszebb színek a Minin és a 3-ason voltak. Nekem a Mini nagyon tetszett.
Ipad 4-nek van egy lilás beütése bizonyos színeknél, ami túlmutat egy kellemesen hűvös, precíz megjelenítésen. Függ a betekintés szögétől (azért nem mindig 90.000 fokban nézed), a tartalom mozgásától. A megtekintett képeken ami a valóságban, a Minin, 3-ason és az otthoni monitoromon zöldesbarna volt, az Ipad 4-en zöld volt (ami ellentmond egy sima lila színeltolódásnak), az Ipad 2-n pedig picit kékeslilásbarna, de utóbbin nem volt zavaróan nagy eltérés.
Ebből átlag felhasználó valószínűleg semmit nem vesz észre. Csak mi kiszúrjuk, mert nagyon sok saját képet nézünk rajta, amiről pontosan tudjuk, milyennek kellene lennie, hiszen mi voltunk ott, ahol elkészült, és mi hívtuk elő őket. Egy játéknál, vagy egy alkalmazásnál, netes tartalom böngészésénél nem hiszem, hogy sokakat zavar.
Ipad 1 amúgy picit meleg, sárgás volt, de a még kellemes szinten.
-
ROBOTER
addikt
50eFt van az magyar APR-eknél (kivéve Starking) a csúcsgép 3. gen. és 4. gen. között. És kapkodják. Reggel pl. XMS-nél a feketéből még 4 fajta volt, délben 3 fajta, most 2 fajta.
64GB + Cellular => 249.900 vs. 199.900
Ha neked ez pár ezer forint...
+ a 4. gen képernyőjének minőség erősen vitatható, és ha már valakinek vannak cuccai az 1-3. generációhoz (pl. CCK), annak azért megfontolandó.
-
ROBOTER
addikt
Üdv!
Azt miért csinálja a dög, hogy (ha jól vettem észre főleg dokumentum első karakterénél, de inkább összevissza helyeken) nem érzékeli a gyorsított ékezetes karakterbevitelt?
Megcsúsztatom az ujjam pl. az "E" billentyűn, megjelenik felette az "É", ki is kékül, de ha nem tartom rajta a kezem közel egy másodpercig, nem jelenik meg semmi a dokumentumban vagy a jegyzetekben és egyéb helyeken. A második karakter pedig már jó. Általában... Alatta egy sorral újrakezdi, aztán pedig tökéletes egy véletlenszerű helyen.
ja: 5.1.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest