- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
De pont ez a lényeg! Önmagában a másoláshoz minek venne ilyet az ember, mikor többféleképpen is megoldható enélkül is.
Persze logikus amit mondasz, de tuti biztosan nem használható arra a célra?
Most, hogy megnéztem a videót - ami nem értek pontosan - úgy tűnik a bemutatott módon használható. Vagy rosszul értettem volna?
-
-
-
erdoke
titán
Én is nézelődtem, de Debrecenben az Edigital az egyetlen értelmes, online bolttal is rendelkező iPad forrás, és náluk is elfogyott már előrendelésben szinte minden. Ráadásul holnapra nem lett volna meg helyben. Azt hiszem, a hitelkártyás -10 % helyett megveszem hétfőn vagy kedden Münchenben, ott majdnem annyival olcsóbb a normál eurós ár...
-
legiaap
félisten
Hogy viszi az MKV-t is.
Más kérdés: Ha megveszek egy appot iPhone-ra és az iPad-ra is elérhető akkor ott külön kell megvennem, vagy ingyenes lesz azon?Ezt le lehet csekkolni valamerre, hogy miért kéne külön fizetni?
Nem nagy gond ha kell érte fizetni még egyszer, de azért érdekelne. -
legiaap
félisten
-
Ragnar95
félisten
-
zeee
senior tag
Ez a mai már engem is aggasztott egy kicsit... Azért hogy a bekapcs gombbal meg sem nyekken, megijjesztett kicsit. Azért vettem apple terméket mert megbízható. Jó, eszemben sincs fikázni, mert nem bántam meg, sőt imádom, de szerintem nem kellene az apple-nek ilyet megengedni magának, hogy kiad a keze közül egy ,,félkész" dolgot. Jó az ios7, tetszik. De nem kellene hogy hibákat produkáljon, mert apple. Ez még mindig egy beta verzió az én szememben. Jelzem most is feltenném
csak egyszerűen kár hogy nem felhőtlenül jó!
-
kiszu
senior tag
Ha nem retinás lesz az új mini,akkor az nagy hülyeség az Apple részéről,de bármi megtörténhet.
Akkor mindenképpen a nagy ipadet fogom újra venni,aminek a mostani elődjét a súlya miatt adtam el,de a retina kijlező meg örökre beleégett a retinámba....hogy a franc vinné el.
A mini retina lenne az én tökéletes vonalam. Pár hét és kiderűl merre kell indulnom
Akkor most lehet erre a kis időre nem apple terméket veszek,hanem valami olcsó 7 colos valamit amit el lehet adni. -
kiszu
senior tag
-
erdoke
titán
Amit eddig olvastam az iPades iOS7-ről, a "szerencsére" helyett inkább a "sajnos" használata megfelelő...
Akkor kellene kiadni, amikor legalább az utolsó két hardveren zökkenőmentesen fut. Jelenleg iPad 4-en sem ez a helyzet.
Remélem, hogy lesz türelmem kivárni az új vas megjelenése környékén kiadott frissítést. -
-
zerone
tag
A kérdés az lett volna, hogy amikor tableten nincs felbontásválasztás egy videonál, vagy csak normál és HD van, akkor az a video (ahol van rá opció, a normál verzió) melyik "asztali gépes" felbontásnak felelhet meg? Az említett ign videokat annyira másképp kezeli, hogy PC-n még a 720p is pixelesnek tűnik, iPad mini-n az egyetlen felbontás 480p vagy 720p lehet, meg nem mondanám a 163 DPI miatt, de bőven jól néz ki.
-
Ragnar95
félisten
Nem, a gyárin lifeg, de ez nem zavaró egyáltalán, mivel úgyis fogod a készüléket hátul is, így csak odafogod azt is a hátuljához és már nem lifeg...Amúgy amiben hátul van mágnes, ott van egy olyan érzésem,h nem működik túl jól a feloldás/lezárás, mivel megzavarhatja az iPad mágnesét a hátsó mágnes...Csomó utángyártottnál ezért is nem működik, mert olyan erős a fedélben lévő mágnes, hogyha hátrahajtod a fedelet, az iPad érzékeli a mágnest és lezár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged