- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madgie
titán
Zip, rar: Filebrowser. Sorozatok feliratait is így szoktam kitömöríteni. Ja, sorozatok: nekem is külső HDD, de régebben NAS-on csüngtek, most a Mac Minin (ami átvette a NAS szerepét is). Utorrent remote + Filebrowser, tehát még egy torrenthez sem kell bekapcsolni a monitort. filmezni nálunk egy ideje a Plex megy, Minin megy a Server, iPad, vagy iPhone-on a lejátszó, de a médialejátszóm is tudja (Popcor Hour A-210), bár ritkán használjuk, ott NFS megosztással nézzük a filmeket a Miniről.
erdoke: nálunk úgyis az asszony facebookozik... az FB appból ki sem jelentkezünk sose, ha mégis nekem kell megnézni valamit (ritka), akkor Safariban bepötyögöm a fécbúkot
-
erdoke
titán
Nem, pontosan olyan, mint a kontinentális, csak UK a feje.
A UK gyári iPhone viszont kb. olyan. -
pusihusi
addikt
De én úgy érzékelem hogy jobb mint a 6.1 ! Nem laggol, nem akad ki, folyamatosan működött, csak mint írtam, 2. nap belassult! De még így is jobb mint 1 négymagos Galaxy! Miért írjam azt hogy laggol meg stb. ha egyszer nem igaz! Nem akarok megfelelni senkinek csak az objektív valóságot írtam le ami az"Én" Ipadommal történik!
-
Ragnar95
félisten
Nem biztos, hogy most vetteVárjuk meg, hogy leírja, milyen szoftver van rajta, addig fölösleges szerintem elhamarkodott következtetéseket levonni
backupot kell készíteni, viszont az lementené a jelszót is, szóval ez nem jó megoldás sajna. Esetleg ha ibackupbottal megszerkeszted a backupodat és a beállításokat nem rakod vissza a backupal, akkor működhet a dolog.
zsigal54: akkor nem tudod JB-elni, így sajna pendrive-al sem tudod használni -
Ragnar95
félisten
-
jozsi252
veterán
Én is arról szoktam iPad-nek. Dehát amúgyis gyorsan merül az iPhone mert arról mailezek, meg böngésztem elég sokat. Meg akkor most mindig személyes hozzáférési pont beállítása stb stb..
Így meg ha lenne egy hotspot, benyomom és kész ennyi. Erről a TP-ről meg csak jó dolgokat olvasok. Van akinek 10-12 órán keresztül simán kibírta.
-
- Hardverileg kb ugyanazt tudja a két eszköz, talán a 3 erősebb 5-10%-kal erősebb, de ez kb lepkefing, tökugyanaz.
- ez a legfontosabb, szerintem nem mondok újat: az iPad 3-ban dupla akkora felbontású retina kijelző van 2048 * 1536-os felbontással. Gondolj bele: ugyanaz a hardver mozgat duplaannyi pixelt, mint a 2esben. Igenis laggoltak az erőforrásigényesebb játékok: RR2 RR3 stb.... Sőt maga a rendszer is néha.
iPad 2 is elég persze... De én azt már nem ajánlom. 70-80ért kapni iPad 2-t és 90ért iPad 3-mat. Gondolom nem kérdés, hogy melyiket éri meg, ha csak ennyi különbség van
-
agabe
addikt
volt rola szo korabban, hogy kifenyesiti.
A felvetes jogos...lehet meg kellene kerdezni szervizben, mert erre nem mondhatjak, higy nem rendeltete szeru hasznalat, max azt mondhatjak, hogy nem minosul hibanak. (van akit egyaltalan nem zavar, hiszen a teljes hatlapon nem i lathato csak az also szelenelk ket pontszeru reszen)
Kivancsi vagyok mit mondanak ra....viszont szombat ota nagyon erosen nem fenyesedhetett ki, max mar lathato. -
pescara
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged