Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Invisible shield az nem száraz fólia, így kimennek alóla a buborékok, száraz fóliát ekkora kijelzőre nagyon nehéz, szinte lehetetlen buborékmentesen felrakni sajna, nekem nem is sikerült.
Ami nekem volt fólia, egyáltalán nem rontott a kijelzőn, de sajna a koszolódást sem oldotta meg, így egy idő után levettem, mert csak zavartak a buborékok alatta... -
-
erdoke
titán
-
zeee
senior tag
Most hogy mondod.... Ez olyan ,,jéééééé!!!
" hát nemis tudom. Álló módban gépelek mindig, a szöveg fent van amit figyelek, engem annyira nem zavar a villódzás. De gondolom este feltűnőbb lesz. De amit említettek már, azért lent ez a kék enyhén áttetsző csík tálca vagy mi, eléggé kisfiús lett nem? A lányoknak lehetne rózsaszín mondjuk, és a napköziben tök jól ellennénk vele. Jéé neked rózsaszín? Az enyém kééék bi bí
-
erdoke
titán
Nehány alap appom (Evernote, Zite) már régebbi verziót ajánlgat frissítéskor, úgyhogy elképzelhető, hogy a 4-re mégis feldobom.
Ki fog idegelni, hogy össze-vissza változik a frissíthető appok száma, mert csak az adott fülre lépéskor veszi észre, hogy az nekem nem pakolható fel. -
-
erdoke
titán
Az Everpix-szel akadt egy apró gondunk mostanában, mégpedig hogy a hozzáféréshez rendeli a Facebook fiókot, tehát akármelyik telefonon vagy iPaden oszt meg az asszony egy képet, előbb le kell mentenie az eszközre, különben az én FB fiókomba tolja fel. Viszont az intelligens képfelismerése, ahogy a duplákat szűri, a hasonlókat csoportosítja, lehet témára keresni, az verhetetlen. Nem véletlen, hogy a Flickr és az Apple is hasonlót vezet be mostanában.
(#6860) NGA
Nekem a suhintásos ékezet bevitel némi gyakorlás után vállalható sebességet ad. Van külső BT billentyűzetem iPadhez, de szinte elő se veszem. Max. ha könyvet írnék.
ZIP, RAR simán megoldható több módszerrel/appal is, kérdezz... Filmek, sorozatok hálózati kiszolgálóra menjenek (ami jobb híján a laptop is lehet!), onnan az említett lejátszó appal simán nézhetők. -
erdoke
titán
Szerinted az a darab fém, ami a képen is látszik, szabadon kell álljon töltés közben? Innentől kezdve számomra tákolás, de nem rosszindulattal írtam.
Lehet kapni olcsóbb (bruttó 3-5e Ft boltban, eBayen biztosan kedvezőbb), de működő Lightning kábelt 2-3 méter hosszban is. -
Ragnar95
félisten
Így van, semmi tákolás nincs ebben, énis így használom, mivel US töltőfejem van és nem volt kedvem szórakozni azzal,h vegyek egy EU-véget a töltőhöz, volt itthon ilyen kábel, úgyhogy azt rádugtam és bár nem mutat olyan jól, mintha gyári vége lenne, de így legalább nem csak 1m-es
-
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
Nekem is eltartott egy ideig, míg kitapasztaltam, h mit szabad felrakni és mit nem és mi tud egymás mellett működni és mi nem, de most a rejtett ikonok megjelenése időnként telepítés után az egyetlen bug, ami jelen van, úgyhogy nem panaszkodom, respringem meg már hónapok óta nem volt, mert valami újraindította volna a telót, csak a rejtett ikonok eltüntetése végett respringeltem
-
Palika71
őstag
Nekem is pont olyan van a 3-on, amit jórészt a kisebbik fiam használ.
Mivel a szilikon tok pereme a kijelző fölé ér, remekül megvédi a leeséstől. Jobban mint egy Smart tok. Na meg a szilikon jól tapad, így nem akar kicsúszni a kézből.
A Smart tok szerintem annak való, aki sokat hurcolja. -
agabe
addikt
a 30 pines csati sokkal stabilabban tartja. Lightning-tól nem várható el ugyanaz a strapabírás, mivel fizikailag sokkal kisebb, így egy-egy elmozdulásnál sokkal nagyobb erők hatnak a kisebb felületre. Én paráznék ilyenben tartani a tab-ot...persze kompatibilis lehet, de olyan érztetem van a kép alapján, hogy óvatosan kell rátenni, meg leszedni, és közben esetleg tapicskolni még óvatosabban.
-
erdoke
titán
Az előző verziót kellett volna elmenteni, mert a mostani tényleg random dobál hátast, és a szerver felderítése is xarabbnak tűnik, mint az előző verzióban. Szerencsére ritka a DTS-only film, iPadet/iPhone-t pedig ritkán használ az ember kábellel médialjetszóként, szóval ha jön frissebb verzió, nem lesz nagy a gond. Sőt, idővel a DTS licenc is megkerülhet, max. némi In-App kicsengetésébe fog fájni.
-
paavoo
aktív tag
nPlayer-től kaptam mailt, elvileg visszakerül:
We have fixed the problem that you mentioned in 1.10 version of nPlayer. However, we have found another bug which is memory leak problem in 1.10 version of nPlayer. Since this is so critical that we can’t continue to sell the app, we have decided to stop selling the app in App Store until this bug is fixed. Currently, we are fixing the problem and we are expected to release the new version by the end of this week.
-
pescara
aktív tag
A wifi ahhoz kell, hogy megszerkessze az utvonalat, utana mar nem kell internet es halalpontosan elvisz barhova, sokszor probaltam. Viszont, ha letersz az altala ajanlott utvonalrol, akkor abba hagyja az iranyitast, ameddig vissza nem tersz arra, amit kijelolt. De kozben is folyamatosan mutatja hol jarsz, tehat a gps mukodik-
)
-
V.Stryker
nagyúr
A munkámból kifolyólag mostanság kénytelen vagyok ezekkel tökre tisztában lenni.
Gyakran felmerül, hogy köteles-e a kereskedő a terméket kicserélni, vagy a vételárat visszafizetni, ha a fogyasztó azt 3 napon belül visszaviszi, mert az meghibásodott, esetleg mégsem felel meg neki, nem jó rá, más típust szeretne, stb.
Azokra a termékekre, amelyekre nincs kötelező jótállás, ez megállapodás kérdése. A kötelező jótállásról szóló 151/2003. Korm. rendelet alapján viszont a 3 munkanapon belül viszavitt hibás terméket a fogyasztó kérésére ki kell cserélni, nem lehet azzal elutasítani a csereigényt, hogy az kisebb költséggel javítható, kivéve, ha a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot nem akadályozza, ebben az esetben javíthatja is. Hibátlan termék kicserélésére, visszavásárlására a kereskedővel való megállapodás alapján van lehetőség.
-
-
HIJ
őstag
Nem. De az a főnököménél, (amit ugyaninnen rendeltem) sem volt eu szabványos és nem volt vele ilyen gond
Ha restore -olom, akkor visszatudom állítani a jelenlegi állapotot? Egyenlőre kezdő ios -es vagyok, eddig főleg Droidjaim voltak... Szóval itt a mentés mindenre kiterjed?
-
erdoke
titán
Nekem az AnyPlayer HD (macera előtti verziója) szépen visz up to 720p streamet, bár a gyerekeknek többnyire SD tartalom megy át. Emellett az Ace Player jó még streamben, de a GoodPlayer se rossz. egyelőre egyiknek sincs AC3-képes verziója fent az AppStore-ban, de az AVPlayer példájából kiindulva a népszerűbbek hamarosan visszakapják ezt a funkcionalitást, jelenleg valószínűleg alkudoznak a Dolby Laboratories-zal...
(#2965) p87
Az 5 GHz-es, erős router és az iPad 4 jelenleg az egyik legjobb kombináció. Ami ezek között nem megy át, az jó eséllyel más eszközök esetében se működik. -
p87
senior tag
Értem, köszi!
Igen, olvastam, illetve tapasztaltam ezt a hang mizériát.Plex-et te nem próbáltad? Ez elvileg tudja az 1080p-s mkv-kat, csak azt nem tudom ebből is eltávolították-e a hang kodek-et. 4,5euróert nem akarok kísérletezni.
Olvastam, hogy a wi-fi sebesség lehet még gond.
5ghz-en 40MHz-es csatorna sávszélességgel kapcsolódik az iPad a router-ra 100-150Mbit/s sebességgel távolságtól függően, ahol használni szoktam.
Ennek elégnek kellene lennie szerintem. -
powerup2
addikt
-
Keksz
senior tag
Plusz most meg kell nézni, h mit szól az ac3-hoz, mert leírásban nem látom, h támogatná és ezt is novemberben updatelték.
A felirat vmelyik lejátszóben csak akkor ment stream közben ha külön azt letöltöttem a gépre.
Az air play jó megoldás lehet, a server részét könnyű bekonfigurálni.
-
Keksz
senior tag
Én is megvettem, most másolok fel rá vmit.
Elég szarul néz ki és samba-t nem is tud.Viszont amit nem fogok hogy Handbrake-el konvertálom át a cuccaimat mp4-be, belső felirattal, mert egy már mp4 átkonvertálása 2,5 óra, ha bele akarom rakni az srt feliratot, hogy vigye a sima Video app.
720p mkv meg még több...(Ja, és ha már töltök le vmit, akkor azt 720p mkv-ban teszem, szóval ha megelegednék az Oplayerrel, akkor a sorozatokat újból le kellene tölteni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest