- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #8113 üzenetére
Nem USB-sen kell routerre dugni: [link]
A WD-n van usb rész, amire rá lehet dugni bármit.
94 font 2TB -
legiaap
félisten
Hát ez kb. olyan mint a Facebook. Ott is tudnak rólad mindent, szóval az ilyen dolog engem nem nagyon zavar. Annyira titkos dolgokat nem tárolok a külső vinyón, hogy lecsukjanak érte.
(#8100) vadászcsiga: Router általában már minden háztartásban akad. Külső vinyót is már egyre többen használnak. Ez csak olyan dolog, hogy összekötjük a hasznosat a jóval. Ráadásul így végre a TV-men is fogom látni a külső vinyómat és tudom nézni ott is a filmeket.
-
legiaap
félisten
Én most meg azon filózok iPad Air vagy iPad Mini 2 lenne a jobb...
(#8077) kisjimy: Pendrive-os dologra én már találtam megoldást.
-
legiaap
félisten
Köszi srácok sokat segítettetek. Majd még jövök kérdéssel az tuti.
-
legiaap
félisten
Hogy viszi az MKV-t is.
Más kérdés: Ha megveszek egy appot iPhone-ra és az iPad-ra is elérhető akkor ott külön kell megvennem, vagy ingyenes lesz azon?Ezt le lehet csekkolni valamerre, hogy miért kéne külön fizetni?
Nem nagy gond ha kell érte fizetni még egyszer, de azért érdekelne. -
legiaap
félisten
válasz
Ragnar95 #8062 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy filmjeimet meg tudnám-e nézni iPad-dal. A kommentekben láttam MKV-t nem támogatja, talán majd később, meg amúgy is abból nem sok van, de azért AVI, DIVX-et remélem meg tudom nyitni.
Office fájlokkal gondolom simán meg tud birkózni.Jó lesz ez, van még egy pár dolog amire megoldást kell találnom és e mellett döntök. Jó a Surface Pro 2-is, de ide húz a szívem.
-
legiaap
félisten
JB nélkül lehet külső vinyót csatlakoztatni iPad-hez. Azt tudom, hogy lehet csak azt nem, hogy JB köteles-e.
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Gondolkozok egy iPad vásárlásán, de lenne pár kérdésem vele kapcsolatban hátha ti tudtok válaszolni:
1. iPad Air és iPad Mini közt csak méretbeli különbség van? Mert ahogy nézem totál ugyanaz belülről.
2. 128 Gigás-ban gondolkodom, abból mennyit eszik meg a rendszer, tehát mennyit tudok felhasználni?
3. Van olyan böngésző amivel tudok flash alapú oldalakat böngészni?
4. A billentyűzetet ketté lehet választani? Külön jobb és bal kézre? Remélem érthető.
Azt hiszem egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Mobil flották
- Napelem
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest