- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Zard be az iTunes-t, feladatkezeloben is lodd ki mert fut egy folyamata a hatterben attol hogy nem latni, aztan kapcsold ki a gepet majd be. Igy kezd el ismet frissiteni, jo lesz meglasd, nekem is csinalt mar ilyet tobbszor.
Mas. Feltettem a beta 3-at, hat kurva lassu vele a rendszer, szoval vissza is tettem a 6-os iOS-t. iPhone 4S-en jol mukodik, ott fenn is maradt, de ezen nem okes.
-
sunahunter
senior tag
Hali. Én a múlt hét elején rendeltem meg amit linkeltél, de még sehol semmi. Visszaigazolás, paypal kifizetés, onnan is visszaigazolva, szóval elvileg minden flott.
Posta vitte v. futár? Aggódjak? Első rendelésem az ebay-ról.Nekem picit drágább lett, hatezer valamennyi, de még így is a legjobb választás.
Pont ilyet kerestem, nem takarja körben a keretet az elején, törlésnél egyszerűbb, és esztétikusabb is. -
Oldman2
nagyúr
Ez a "félbehajtás" nagyon jó tipp volt, mióta így használom én is, megszűntek az eddigi "problémáim"...
Mindezek ellenére tegnap rendeltem egy ilyen "bőrtokot" az EBay-ről.
-
zsozsi67
csendes tag
Nem, nem teszi instabillá a JB a rendszert. Persze ha ésszel kezeli az ember.
Amíg nem ismertem, én is tartottam a JB-től, de amikor megjelent az iOS6-ra is, akkor feltettem az iPad-emre(3. gen.).
Eddig nem bántam meg. Mindig féltem, hogy a sok Home gomb használat tönkrevágja a kapcsolót. Most a tweak-ek használatával már szinte nem is kell használnom a Home gombot.
Ha másért nem, akkor már csak ezért érdemes volt JB-elni. -
justaview
senior tag
Paypal-nál ez valóban működik, de egy valamit fontos hozzá tudni. Mielőtt kérnéd vissza a pénzedet, előtte mindent meg kell tenned, hogy egyezségre juss az eladóval. Ez azt jelenti, hogy szigorúan a paypal-on keresztül levelet írsz neki, és elmondod a problémádat. Ha felkínál egy racionális megoldást, azt illik elfogadnod. Ha mondjuk az általa felkínált megoldást sem teljesíti, akkor ezt is leírod neki, és kéred a válaszát. Ha ezt nem tudod már elfogadni, akkor a levelezést úgy zárod le, hogy átadod a paypal-nak kivizsgálásra, amit ők 30 napon belül elbírálnak, és ha a javadra döntenek, akkor kapod vissza a pénzedet. Tanácsként érdemes eleve úgy fogalmazni az eladónak szánt leveleidet, hogy azokban már a paypal felé szánt üzenetek is ott legyenek (bizonyítékok is megjelenjenek).
Én már egyszer végig jártam ezt, nem volt egyszerű (2 hétig leveleztem az eladóval), de az eladó pofátlansága sokat segített a paypal-nak a gyors döntésben -- az ügy átadását követően 3 nap alatt (nem 30) visszakaptam a pénzemet.
Szóval azért nem egy gombnyomás, és már jön is vissza a pénzed, de ez érthető, hiszen akkor mindenki ezzel szórakozna és az eladókat nem védené semmi a kattantaktól.
-
agabe
addikt
ennyiert macally is van itthon asszem...bar arra is kell varni kicsit, mert webshopban ennyi. Igazabol azert tetszik jobban, mert atlatszo a hatlap, es korben a szelet picit jobban vedi...viszont a kijelzo fedo a Miakai-n 4 osztasos (mint a gyari smart cover), mig a macally-n csak 3...szerintem a 4 (nem azonos meretu) osztas jobb picit...legalabbis amikor a gyari smart covert visszahajtom stabilabban ott marad akkor is amikor nincs epp nekitamasztva, szoval mindkettonek vannak elonyei-hatranyai (macally-nel a kijelzo vedo le is szedheto), de legalabb egyik sem fenyesiti ki a hatlapot mint a gyari zsanerja (fel nem foghatom hogy sikerult elbenazni ezt a reszt a tervezoknek, bar leginkabb valoszinu, hogy csak nem foglalkoztak az apro foltokkal)
-
agabe
addikt
termeszetesen tukorreflexesekrol beszelek en is...also es kozep kategoriaban mar regota sd megy ott is, felsoben meg eltartott egy darabig, de mar ott is attertek (csak meg tamogatjak Cf-et is)...lasd 5D Mark III-at.
A videon amit beszurtal egyreszt latszik, hogy sokaig tart 7-8 kep beimportalasa is, es raadasul a masodik korben importaltak nem is jelennek meg, igy nem tudom mennyire megbizhato a dolog...de egy ilyen atalakitoval az is mukodhet valoban, csak tenyleg elegge ormotlan lehet.
-
agabe
addikt
ezzel gondolom mehet pendrive-rol is ahogy erdoke is irta, ha ugyanaz a struktura mint a gepen...meg van sd kartya olvaso is...ez tutibb, meg fenykepek amugy is alapbol sd kartyara kerulnek a fenykepezeskor is.
(#4564) Kh@oSz:
logikusan igen, de miutan nem probaltam nem tudom biztosra mondani (meg gondom mas sem nagyon, mert akkor mar irta volna , ha epp erre jar)
Ezen kivul a komolyabb gepeknel is az ujabbak mar sd kartyat is hasznalnak. CF mar kufutoban van regota.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged