- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Mai napig nem tudja, nem kereste őket. Évek óta van egy weboldalunk leginkabb nekünk, illetve a tágabb családnak, ott minden kep meg van de csak a válogatottak amit mindenki láthat és kisebb felbontásban hogy minél később kelljen tárhelyhet bővíteni. Azt rendszeresen backupolom
-
-
-
Keksz
senior tag
Nekem Plex tök sokszor csak cachel, le-le áll a film, pedig csak 720p és lokál wifi-t egy nem szar router támogatja meg.
Más hálózatos lejátszónál nem volt ilyen gondom. :-(
De lehet ez a Plexnek az erőforrás igénye miatt is van, ami a host gépet illeti, és az nem mai vas. -
erdoke
titán
Ha megvan az iPad, nagyon egyszerű a dolog, mert az AppStore-ban a Purchased fülön lehet szűrni, hogy iPades, vagy iPhone-os appokat mutasson. Előbbiek az elején értelemszerűen univerzális az lesznek, már ha nem vettél meg PC-s iTunes alatt iPades appokat is.
Egyébként éppen iOS 7 alatt jött be, hogy a már feltelepített app boltos "Open" gombján is van kereszt. Csak a felhős nem látszik, hogy univerzális vagy sem. -
-
erdoke
titán
Egy adatbázisból lehívni 14e szöveges tételt, amiből egyszerre meg kell majd jeleníteni mondjuk 50 szagos-színes-képes részt. Szerintem nem komoly kihívás egy átlagos terheltségű szervernek. Arról pedig az Apple-nek kötelessége gondoskodni, hogy a szerver ne legyen túlterhelt. Az eddig megvásárolt 4 új iPad és 2 új iPhone (nettó 5e dollár?) megvásárlása szerintem elég nyomós érv mellette...
-
Nálam csak az össz. méret jelenik meg. Nincs részletezve. Ebből nekem nem derül ki, hogy áthelyezte, vagy duplikálta.
Az AV Playernél viszont (mivel csak egy filmet rendeltem hozzá) látszik a méretnövekedés.
Csinálok egy másik próbát, és megnézem változik e a méret.
---------------------------
Megcsináltam a próbát. Most már tuti, hogy duplikál.
Akit érint, és több lejátszót használ, és eldöntötte, hogy melyik filmet hol nézi, a többiről törölje le. Helyet lehet így felszabadítani.
Vans?
Köszi a tippet. -
Scoobyka
addikt
iPhone 3GS óta hidd el vertem mar el pár eurót a storeba
Most 4s van...szóval nem az első ikutyum...
powerup2:hosszabb aksi nekem tegnap óta folyamatos potyoreszes és meg mindig 44% szem marha jó az üzem idő mar...kamera meg felesleges...elég idétlen pad dal fotózni sztem... A nagyobb kapacitás és a kicsit nagyobb szabadságot viszont simán elvisel nem padon...
-
madgie
titán
Ja, normális, alapesetben a sima usb nem tud annyi szikrát adni, hogy bekapcsolt képernyő mellett töltsön (kikapcsolva valszeg tölti). Egyes, újabb alaplapokhoz már van olyan usb out és szoftver, amelyen keresztül már tölthető a cucc.
Szerk: például on/off charge a gigabyte-nál, appcharger az asrocknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest