- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
paavoo
aktív tag
nPlayer-től kaptam mailt, elvileg visszakerül:
We have fixed the problem that you mentioned in 1.10 version of nPlayer. However, we have found another bug which is memory leak problem in 1.10 version of nPlayer. Since this is so critical that we can’t continue to sell the app, we have decided to stop selling the app in App Store until this bug is fixed. Currently, we are fixing the problem and we are expected to release the new version by the end of this week.
-
paavoo
aktív tag
Hali
Találkoztatok hasonlóval iPad (wifi) esetén, hogy Maps-ban illetve az összes location servicet használó appban teljesen meghalt a helymeghatározás? Rányomok a nyílra alul, és elkezd tölteni (forog körben a loading), majd kiírja, hogy "Cannot determine location".
Rágugliztam a dologra, restoret is toltam, Apple forumon sokan routerre gyanakodnak, mert átmentek másik wifihez akkor működött a helymeghatározás. (nemrég cseréltem routert TP-link 741ND-ről 841N-re) -
paavoo
aktív tag
válasz
Ragnar95 #3498 üzenetére
Az a baj félek, hogy valami pixelhibásat adnak, aztán 1 pixelre nem cserélik.
Nem zavaró egyáltalán ez a kattogás dolog, mert nem azt nyomogatom, csak kicsit idegesítő hogy ott van.
Válaszmailban leírtam, hogy ha majd BP-n járok beviszem, de szerintem várok vele és gari lejárata előtt kicseréltetem. -
paavoo
aktív tag
Home gomb mellett, bal oldali rész recsegése miatt cserélik gariba az ipadet? Amikor megnyomom 1 ponton hallani, hogy kattog a panel rész, mintha a ragasztó elengedte volna, de külsőre nem látni semmit, ha erősen megnyomom utána nem hallani, viszont egy idő után megint előjön, gondolom ahogy elengedi a ragasztó. A jobb oldali részen nem hallani ezt a kattogást. Nem nagy dolog, csak kicsit idegesítő.
Szerk: kezdetektől ilyen, szóval nem esett le meg ilyenek..
-
paavoo
aktív tag
AVPlayer HD visszakerült a storeba, szedjétek.
AC3 supporttal. -
paavoo
aktív tag
Ti tudtok biztonsági mentést csinálni gépre (windows) iTunes 11-el?
Azt írja piros hibaüzenetbe, hogy nem indítható munkamenet az iPad készülékkel. iPhone-nal semmi gond nincs.Más: egy újabb bug amit 2x eljátszott már, hogy Safari a könyvjelzőket (se az alapot, se a bookmark bar-t) nem látta multitaskból előhívva, és újra kellett indítani.
Amúgy 4S-hez képest jóval szebbek a színek, fóliát se tettem rá. Üzemidő is elég brutális 2 napja nyomogatom, de ilyen 12-13 óra simán megvan pedig nem kíméltem, lájtosan van az 16 is, ha nem több.
-
paavoo
aktív tag
-
paavoo
aktív tag
Srácok azért elég sok olyan app van, főleg játék ami annak ellenére hogy univerzális vagy HD, nem igen optimalizálták a retina felbontásra. Ez ami igen meglepett, de tetszik nagyon a 4es deszka
Illetve még mindig akad olyan game aminek nincs iCloud supportja, ezt kötelezővé tenném már. -
paavoo
aktív tag
Ez azért elég durva akkuidő az új 2-es deszkától, most erősen elgondolkodtam, hogy mégse a 3-ast kéne venni.
-
paavoo
aktív tag
Mennyit bír nektek az új deszka normál használattal (mondjuk mail,safari, stb alap dolgokkal, semmi game) normál fényerővel?
Arra lennék még kíváncsi, hogy ha lemerül, és rádobjátok töltőre, közben használni is tudjátok és a töltést is vesz fel? (ez alap dolgok esetén és game mellett is működik?)
Illetve a VEVO-s klippeket nem játsza le az alap youtube app mint iPhone esetében? -
paavoo
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #314 üzenetére
Arra a microSD-re tudsz a kiosztott wifin keresztül oda-vissza másolni?
-
paavoo
aktív tag
Azért ha van JB, egy OpenSSH+iFile sokkal egyszerűbb megoldás, wifin keresztül Flashfxp-ben áthúzod a cuccokat gépről. Windowson néha idegesítően lassú az iTunes szinkronizálás, bár a rendszerezettségét szeretem.
Más: engem az aggaszt, hogy ha pl fullra lemerülne a deszka, és még használni szeretném, akkor meg kell várni míg fullra feltölti, mivel használat közben nem veszi fel a töltést. (Biztos tudatos lépés volt Apple részéről, nem fért volna bele a megadott hőmérsékleti keretbe.) Viszont ez ultra gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest