- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok.
Csütörtökön vettünk az asszonynak egy Asus T100TA-DK047H 64+500GB gépet, a Márvány utcában.Az első bekapcsolásnál és a win telepítésének befejezésénél még minden jó volt. Felraktuk a hozzá adott office 2013-at is. Kikapcsoltuk, mert el kellett menni itthonról és mikor hazajöttünk már nem lehetett elindítani, mert folyton csak a win8.1 helyreállítás jött be, hogy nem indult el megfelelően a gép. Mivel nem tudta visszaállítani a korábbi állapotot és semelyik menüpont nem volt képes elindítani a gépet, így kértem egy teljes gyári helyreállítást, ami kb fél óra alatt végzett és kezdhettem elölről a gyári telepítés befejezését.
Mikor elindult vettem észre, hogy nem törölte tökéletesen a saját adatainkat, hanem kb csak a könyvtárak felét. Pl: total commander felét törölte, winrar felét törölte, hdsentinel felét törölte, stb, de éppen a futtatható felüket. Mindegy, lehetett újra feltenni az office-t is. Minden szuperül ment, asszony játszott is vele pár órát, majd este leállította és másnap megint nem indult el, csak a helyreállítási képernyő. Ekkor megint megpróbáltam helyre állíttatni, de nem sikerült. Végtelen ciklus az újra (nem) indulással. Megint visszakértem a gyári állapotot, de most törölt mindent. Utána a szokásos telepítés befejezése + office telepítése.
Megint jól ment a gép, asszony facebookozott vele ma egész nap. Most este közölte a win, hogy frissítések várnak telepítésre és hogy újra akarja indítani a gépet. Mondom szuper, hátha jött javítás.
Telepítette a frissítéseket és persze nem indult újra. Megint a rendszerhelyreállítási képernyő fogad. Persze Safe mód sem indul, hiába adom meg neki azt a szép hosszú bitlocker kódot.Most itt tartok és nagyon unom, hogy 3 nap alatt negyedjére kellene újratelepítenem és elfelejtenie az összes személyes adatot. Ez így nagyon nem jó. Próbáltam rákeresni, de másnál nem futottam bele ilyen problémába.
Valakinek megoldási ötlet, vagy menjen vissza gariba? Az a bibi, hogy már bizalmunk sincs a géphez, mert mikor fogja megint bemondani az unalmast?
Mivel a vásárlás óta nem volt munkanap, vajon van esély visszavitelkor másik típust kérni?
Rég nem volt ilyen velem, de most tanácstalan vagyok. -
Mellé duma!
Arra lett kitalálva, de a megjelenése óta arra vártok, hogy majd csak javítják a problémáit a gépnek. Ahogy görgetem a hsz-eket, minden oldalon legalább 100 hsz szól arról, hogy éppen milyen funkciója nem működik a gépnek, részben a win8 miatt. Elég csak visszaolvasni.
Mivel elhangzott egy állítás, hogy hiányoznak win7 driverek, így az volt a konkrét kérdés, hogy milyen eszközökhöz hiányzik.
Egyszerűbb lett volna nem válaszolni, vagy bevallani, hogy nem tudod a választ a kérdésre.
Lehetőleg olyan válaszoljon, aki már megpróbált erre win7-et felrakni és tudja milyen driver hiányzik ténylegesen.
Köszönöm. -
válasz
bandigyerek #1522 üzenetére
Konkrétan mihez hiányzik a win7 driver? Megtetszett ez a készülék a specek alapján, de elgondolkoztatott amiket írtatok, így csak win7-tel használnám (van eredetim), ha vennék ilyet.
Szóval mi hiányzik hozzá, hogy jó kis stabil win7 gép legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged