Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
Tegnap ezt kaptam :
Tisztelt Ügyfelünk,
Értesítjük, hogy az Ön HUB******* esetazonosító számú készülékét a mai napon bevételezték, és várhatóan 2-20 napon belül elkészül.
Ebbő az derül ki számomra,hogy GARANCIÁBA javítják a kijelzőt!
Viszont a másik alternatíva,amivel számoltam a linken elérhető(ismerősnek nem szóltam még,a javítás miatt,de ezen az áron is korrekt)
Úgyhogy akinek ilyen jellegű a problémája : ASUS
Úgy gondolom ennyiért ajándék a kijelző cseréje,de javítás ktgs_et nem írnak.Lehet avval még számolni kell.
AxBattler : Garis -
bandigyerek
senior tag
Hát annál az irregular felbontásnál elképzelhetőnek tartom, hogy nincs a választhatók közül, de hogy a fullHD nincs a listában az fura...
Ha ráakasztod a tévét rakd át, hogy az legyen az egyetlen megjelenítő, és állítsd be a felbontást pontosan. (feltéve, hogy felajánlja) Ha ez sem műxik akkor lehet hogy a TV-t is meg kellene nézni, hátha ott volt valami beállítás. Igaz nekem is Samum van (6100) és nem kellett vele bíbelődni. -
Szerintem általában erről van szó, de hallgattassék meg a másik fél is!
Tucatnyiszor találkoztam és találkozom még most is ezzel: jajj, a W8 rettenetes hulladék, mert nincs benne startmenü, törlöm is a p...ba, éljen az XP/7!
Az valahol rendben van, hogy valaki már több mint egy éve barlangban él, ahol nagyon szelektíven érik el a hírek. Azt is meg tudom érteni, ha valaki képtelen arra, hogy emellett még a legegyszerűbb netes keresést is elindítsa, és kb. 30 másodperc kemény munkával kitalálja, hogy a W8 remekül elvan csempék nélkül, ingyenes alternatív startmenüvel.
Amit viszont nem igazán értek, hogy ezek után miért nem lehet normálisan kérdezni, miért kell egyből fikázni azt a rendszert, aminek a legelemibb megismerésére se áldozott az illető két percet se.A jelen esetben persze lehet és remélem, hogy nem erről van szó, és nagyon érdekelne, hogy pontosan mi is a helyzet.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Asztalos klub
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest