- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pori12
tag
Köszi a válaszokat!
Erősen gondolkodom egy T100TAM vagy egy T100HA beszerzésén. Nagyjából hasonló árban érhetőek el most már.
A procikat összevetve érdekes, hogy az újabb x5-Z8500-hoz gyengébb teljesítményt hoznak mint a Z3775-höz.
Íme ittTényleg visszalépés lenne az újabb CPU esetében?
A T100HA billentyűzete tényleg annyira pocsék mint ahogy a tesztek hozzák?
Állítólag sok a meghibásodás a HA-nál. Vissza tudja igazolni valaki (netán cáfolni)?Köszönettel!
-
Pori12
tag
Írnátok légyszi tapasztalatot arról, hogy a 3740-es (T100TA) és a 3775-ös (T100TAM) Atommal szerelt gépek között van-e és ha igen mennyire érezhető a teljesítmény különbség?
Nagyon köszönöm előre is! -
Pori12
tag
válasz
LordRajZoL #5368 üzenetére
Kicseréltem az érintőt ami az ebay-ről jött. Nagyrészt jó, de néhány helyen dupla érintést érzékel az érintés pontjától 5-5 mm-rel odébb. Pl. W10-ben nyomnám a Start menüben a főkapcsolót, és érzékeli a Gépházat és a Minden alkalmazás-t. Mikor melyik meg is nyílik, de a Főkapcsolót nem tudom megnyitni. Szintén nem tudom a bezárás ikont megérinteni a teljes képernyős alkalmazásoknál (jobb felső sarokban).
Mit tippeltek mi lehet a gond? Lehet kalibrálni valahogy? Gyári hibás az érintő? -
Pori12
tag
válasz
LordRajZoL #5368 üzenetére
Köszi a tippet, meg is rendeltem!
-
Pori12
tag
válasz
bandigyerek #5366 üzenetére
Kedves Márkatársak! A gépem képernyő plexije elrepedt több szálon. A kijelző hibátlan, egérrel ugyanúgy használható, az nem sérült, de kb. a képernyő 2/3-a érzékeli csak az érintést. Ez alapján segítsetek légyszi, hogy mire számítsak, hogyan javítható, pontosan mit kell cserélni? Külön köszönöm ha akár linkeltek is beszerzési forrást, és/vagy szakembert aki javítja.
EZ esetleg jó lehet?
Köszönettel! -
Pori12
tag
válasz
bandigyerek #5341 üzenetére
OK, ezt csinálom, de ezek szerint nem tud "normálisan" aludni? Többieknek?
-
Pori12
tag
A szakvéleményetekre lennék kíváncsi. Adott egy 500 Gb HDD-vel szerelt gép W10-zel.
Alvó állapotban is bekapcsolja időnként a HDD-t, hallom ahogy felpörög, majd leállítja. (A WI-FI alvás közben le van tiltva.) Az akku merülés is több az elfogadhatónál.
Hogy lehetne megoldani, hogy nyugodtan aludjon és ne szívja az akksit? -
Pori12
tag
8.1 alatt van nektek "hibernálás" lehetőség?
-
Pori12
tag
Úgy tűnik nem egyedülálló a probléma.
Ld. #13 hozzászólás: "...Power button works only when windows was shutdown completely...."
Egyelőre nem találtam rá megoldást. -
Pori12
tag
Sziasztok! Adott egy T100-as friss W10-zel.
Kikapcsolt állapotból 1-2 mp.-es főkapcsoló gomb nyomásra elindul szépen.
Windowsban viszont nem reagál semmit a főkapcsoló gombra. (Energiánál a beállítás Főkapcsoló -> Alvó mód minden esetben.)
Ha menüből elaltatom nem ébred fel főkapcsoló gombra, csak a Windows gombra.Nem hiszem, hogy gomb kontakt hiba, mivel akkor kikapcsolva sem kéne reagálnia a nyomásra.
Valakinek tapasztalat, javaslat? Előre is köszönöm!
-
Pori12
tag
Tudnátok ötletet adni nekem abban, hogy W10 alatt a "képernyő kikapcsolása" időbeállítás lejárta után miért alszik be a gép?
Most ez 1 percre van állítva, az "alvó állapot kezdeményezése" 20 percre, de 1 perc után bealszik és csak a gombra ébred.Be lehetne úgy állítani, hogy pl. kapcsoljon ki pl. 5 perc után, és aludjon be ha 20 percig nem matatom?
Ha még az is menne, hogy dimmeljen rövid inaktív idő pl. 1 perc elteltével, az lenne a csúcs.Szégyellném ha a csúcs Windows ezt nem tudná, 7-esen így használom, de 10-en eddig nem találtam rá megoldást.
-
Pori12
tag
Sziasztok!
Pár napja vettem a T100-ast használtan.
W10 volt rajta, visszaállításnál is az települt újra. Én jobb szeretném 8.1-el használni, eredetileg is ez volt rajta. Látok (visszaállítási) partíciókat ilyen méretekben rendre: 100 MB, 700 MB, 450 MB, 449 MB. Egy külön lemezként 7,03 GB.
Vajon van esély rá, hogy megbújik a 8.1 telepítője valahol, és azt elő lehet csalogatni?
Ha nem, esetleg letölthető valahonnan az eredeti image?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged